nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Jen Manila

3001 Roxas Boulevard, Malate, Manila, Filipíny 1305 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Traders Hotel - Manila
Hotel Jen Manila Manila - Lobby Hotel Jen Manila Manila - Bazén Hotel Jen Manila Manila - Restaurace Hotel Jen Manila Manila - Pokoj pro hosty Hotel Jen Manila Manila - Pokoj pro hosty Hotel Jen Manila Manila - Pokoj pro hosty Hotel Jen Manila Manila - Executive Lounge Hotel Jen Manila Manila - Pokoj pro hosty Hotel Jen Manila Manila - Pokoj pro hosty Hotel Jen Manila Manila - Obchod s kávou / kavárna Hotel Jen Manila Manila - Bufet Hotel Jen Manila Manila - Bufet Hotel Jen Manila Manila - Obchod s kávou / kavárna Hotel Jen Manila Manila - Fitness prostory Hotel Jen Manila Manila - Lobby Hotel Jen Manila Manila - Fitness prostory
Hotel Jen Manila Manila - Restaurace Hotel Jen Manila Manila - Pokoj pro hosty Hotel Jen Manila Manila - Pokoj pro hosty Hotel Jen Manila Manila - Bazén Hotel Jen Manila Manila - Obchod s kávou / kavárna Hotel Jen Manila Manila - Restaurace Hotel Jen Manila Manila - Pokoj pro hosty
Oblast: Malate Počet pokojů: 312
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 548 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
7,9
Personál
8,4
Stav hotelu / čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
7,4
Všechna hodnocení (548)
Seřazeno podle:
Antonin S. Páry Czech Republic, 27. listopadu 2011
Výborný hotel

Blízko všeho
9
dobrý hotel v hnusném městě. vstup přes bezpečnostní rám nás sice trochu překvapil, ovšem za ním nás čekal jiný svět. vybavení hotelu na vysoké úrovni, personál usměvavý. vše v pořádku. během našeho pobytu jsme nezaznamenali žádný problém.
Cestovní tip: Není
Christian E. Páry Germany, 23. prosince 2014
Club Rooms are worth the extra money

Club lounge breakfast and Cocktails with buffet food, and the staff
8,3
I can only comment on Club Rooms with free use of Club Lounge facilities: This was excellent. The pool is also nice and the small gym has been renovated.
Nelia P. Rodiny s malými dětmi Philippines, 13. prosince 2014
Good location not very good carpeting.

location, size of rooms and friendly staff
7,7
It was okay but I was surprised to be told I have only one free breakfast.
Khoo V. Obchodní cestující Singapore, 12. prosince 2014
COMFORTABLE ROOM

SPACIOUS ROOM, COURTEOUS STAFF, VALUE FOR MONEY
9,3
NOT A FANTASTIC LOCATION IF YOU NEED TRAVEL OUT OF HOTEL FREQUENTLY. BUT IF YOU ARE THERE FOR CONVENTION OR MTG NEAR THE AREA IS GOOD. LOCATED NEAR A "CENTURY SEAFOOD RESTN" ONE OF BEST FINE CHINESE DINING. STAFF IS COURTEOUS AND ROOM IS SPACIOUS. VERY SMART TO LEAVE MINI BAR EMPTY EXCEPT FREE FOOD AND DRINKS OFFERED BY HOTEL!! LIKE!
Angela R. Obchodní cestující Philippines, 9. prosince 2014
comfortable room, good location, staff alright

comfortable room, good location, staff alright
7,7
comfortable room, good location, staff were alright.
Wee S. Jednotlivci Singapore, 5. prosince 2014
Comfort

Getting a nice view room that able to view the sea. The room is big. The bed is comfortable
8
Was disappointed that the arranged pick up did not came I had waited at the airport for 30 mins , but was provided a complementary pick up back to airport when I return The breakfast was not nice and not much option for vegetarian there should be more vegetarian option that is without onion and garlic The club collected fees for wine for my partner as he is also a registered guest Only given one set of toiletry even the room indicate for 2 person.. Overall I am happy with the room and also the staff is welcoming and nice they could remember my name after they first meet
Kenneth J. Jednotlivci United States of America, 2. prosince 2014
Enjoyed my stay

Club Lounge, personnel were very friendly. Room Service made a special dinner to my specs. Over all atmosphere of the personnel they were very warm and welcoming.
9,7
All that was requested was available at check in
Justine J. Jednotlivci Philippines, 1. prosince 2014
Stay at Hotel Jen

The room, the view, the Ammenities
7,7
It was a pleasant stay except for the poor Wifi reception in the room. Everything else was fine and a good deal for what I paid.
Rice S. Obchodní cestující United Kingdom, 28. listopadu 2014
Good business hotel but a bit tired!

Room size executive lounge and the bar
8,3
Very comfortable ,staff very attentive and earger to please!
Myra P. Obchodní cestující Philippines, 22. listopadu 2014
satisfaction guaranteed!

cozy rooms, good service, perfect view
9,3
Truly worth the price..

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Jen Manila ManilaHotel Jen Manila Manila - LobbyHotel Jen Manila Manila - BazénHotel Jen Manila Manila - RestauraceHotel Jen Manila Manila - Pokoj pro hostyHotel Jen Manila Manila - Pokoj pro hostyHotel Jen Manila Manila - Pokoj pro hostyHotel Jen Manila Manila - Executive LoungeHotel Jen Manila Manila - Pokoj pro hostyHotel Jen Manila Manila - Pokoj pro hostyHotel Jen Manila Manila - Obchod s kávou / kavárnaHotel Jen Manila Manila - BufetHotel Jen Manila Manila - BufetHotel Jen Manila Manila - Obchod s kávou / kavárnaHotel Jen Manila Manila - Fitness prostoryHotel Jen Manila Manila - LobbyHotel Jen Manila Manila - Fitness prostoryHotel Jen Manila Manila - RestauraceHotel Jen Manila Manila - Pokoj pro hostyHotel Jen Manila Manila - Pokoj pro hostyHotel Jen Manila Manila - BazénHotel Jen Manila Manila - Obchod s kávou / kavárnaHotel Jen Manila Manila - RestauraceHotel Jen Manila Manila - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C06