Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Jen Manila

3001 Roxas Boulevard, Malate, Manila, Filipíny 1305 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Traders Hotel - Manila
Hotel Jen Manila Manila - Restaurace Hotel Jen Manila Manila - Bazén Hotel Jen Manila Manila - Fitness prostory Hotel Jen Manila Manila - Lobby Hotel Jen Manila Manila - Bazén Hotel Jen Manila Manila - Pokoj pro hosty Hotel Jen Manila Manila - Pokoj pro hosty Hotel Jen Manila Manila - Pokoj pro hosty Hotel Jen Manila Manila - Restaurace Hotel Jen Manila Manila - Restaurace Hotel Jen Manila Manila - Bufet Hotel Jen Manila Manila - Bufet Hotel Jen Manila Manila - Vybavení Hotel Jen Manila Manila - Pokoj pro hosty Hotel Jen Manila Manila - Jídlo a nápoje Hotel Jen Manila Manila - Prostory pro setkávání
Hotel Jen Manila Manila - Taneční sál Hotel Jen Manila Manila - Pokoj pro hosty Hotel Jen Manila Manila - Vybavení Hotel Jen Manila Manila - Vybavení Hotel Jen Manila Manila - Jídlo a nápoje Hotel Jen Manila Manila - Vybavení Hotel Jen Manila Manila - Jídlo a nápoje Hotel Jen Manila Manila - Vybavení Hotel Jen Manila Manila - Lobby Hotel Jen Manila Manila - Pokoj pro hosty Hotel Jen Manila Manila - Vybavení
Oblast: Malate Počet pokojů: 312
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 608 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
7,9
Personál
8,3
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
7,4
Všechna hodnocení (608)
Seřazeno podle:
Antonin S. Páry Czech Republic, 27. listopadu 2011
Výborný hotel

Blízko všeho
9
dobrý hotel v hnusném městě. vstup přes bezpečnostní rám nás sice trochu překvapil, ovšem za ním nás čekal jiný svět. vybavení hotelu na vysoké úrovni, personál usměvavý. vše v pořádku. během našeho pobytu jsme nezaznamenali žádný problém.
Cestovní tip: Není
Nahlásit hodnocení
William L. Páry United States of America, 7. července 2015
Great Staff

The staff, The staff, The staff!!!
9
Very enjoyable, relaxing stay.
Nahlásit hodnocení
Lim K. Obchodní cestující Singapore, 2. července 2015
nice place to relax

service is good, feel safety, response is fast
7
Nice place, recommended to stay during trip. nearby walking distance have many kind of food.
Nahlásit hodnocení
Niel C. Jednotlivci Philippines, 22. června 2015
Good Location

Location, Affordable and the club Lounge
7,7
My stay was good, just I was a little disappointed with the swimming pool. It would have been better if the pool area was developed, maintained and make it more relaxing and bigger.
Nahlásit hodnocení
Rowyn P. Páry Philippines, 8. června 2015
great stay

all the hotel staff were helpful, the room was clean and big and the breakfast buffet was delicious.
8,7
We had a good time during our stay at HJM.
Nahlásit hodnocení
Zyn T. Obchodní cestující Singapore, 4. června 2015
Good, Clean, Comfortable

Good, Clean, Comfortable
7
Nahlásit hodnocení
David H. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 1. června 2015
Manila stay

nice and helpful staff, spacious room, nice views
7,3
comfortable
Nahlásit hodnocení
Nur W. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 30. května 2015
nice... value for money... good location

nice hotel, good view of manila sights... worth your money... located near malls and restaurants
8,3
very good... choose rooms in the upper floors for better sights of manila lights :)
Nahlásit hodnocení
Chih K. Obchodní cestující Singapore, 28. května 2015
Excellent Hotel for Business Stay

Staff were excellent and friendly, room was clean and cozy, good service. Located in Malate.
9,3
I was given an upgrade to club level by paying for the breakfast. It was a good decision as the room was clean and cozy. Staff at ground floor and club level were excellent. A good stay and would come back again if I had to stay in Malate area.
Nahlásit hodnocení
Marissa M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 27. května 2015
Comfortable and accessible

Accessible to airport and nearby establishments. I enjoyed the luxury of being in the club lounge although the buffet breakfast has limited choices of food.
8
My family enjoyed the pool and wifi. We will definitely comeback to this hotel.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Jen Manila ManilaHotel Jen Manila Manila - RestauraceHotel Jen Manila Manila - BazénHotel Jen Manila Manila - Fitness prostoryHotel Jen Manila Manila - LobbyHotel Jen Manila Manila - BazénHotel Jen Manila Manila - Pokoj pro hostyHotel Jen Manila Manila - Pokoj pro hostyHotel Jen Manila Manila - Pokoj pro hostyHotel Jen Manila Manila - RestauraceHotel Jen Manila Manila - RestauraceHotel Jen Manila Manila - BufetHotel Jen Manila Manila - BufetHotel Jen Manila Manila - VybaveníHotel Jen Manila Manila - Pokoj pro hostyHotel Jen Manila Manila - Jídlo a nápojeHotel Jen Manila Manila - Prostory pro setkáváníHotel Jen Manila Manila - Taneční sálHotel Jen Manila Manila - Pokoj pro hostyHotel Jen Manila Manila - VybaveníHotel Jen Manila Manila - VybaveníHotel Jen Manila Manila - Jídlo a nápojeHotel Jen Manila Manila - VybaveníHotel Jen Manila Manila - Jídlo a nápojeHotel Jen Manila Manila - VybaveníHotel Jen Manila Manila - LobbyHotel Jen Manila Manila - Pokoj pro hostyHotel Jen Manila Manila - Vybavení


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B06