nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Jurine

Schwedter Street 15, Prenzlauer Berg, Berlín, Německo 10119 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Jurine Berlín - Koupelna Hotel Jurine Berlín - Koupelna Hotel Jurine Berlín - Koupelna Hotel Jurine Berlín - Vchod Hotel Jurine Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Jurine Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Jurine Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Jurine Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Jurine Berlín - Exteriér hotelu Hotel Jurine Berlín - Exteriér hotelu Hotel Jurine Berlín - Exteriér hotelu Hotel Jurine Berlín - Lobby Hotel Jurine Berlín - Recepce Hotel Jurine Berlín - Recepce Hotel Jurine Berlín - Restaurace Hotel Jurine Berlín - Restaurace
Hotel Jurine Berlín - Restaurace Hotel Jurine Berlín - Restaurace Hotel Jurine Berlín - Zahrada Hotel Jurine Berlín - Restaurace Hotel Jurine Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Jurine Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Jurine Berlín - Koupelna Hotel Jurine Berlín - Exteriér hotelu Hotel Jurine Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Jurine Berlín - Prostory pro setkávání Hotel Jurine Berlín - Exteriér hotelu Hotel Jurine Berlín - Balkón/terasa
Oblast: Prenzlauer Berg Počet pokojů: 53
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 12 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,8
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (12)
Seřazeno podle:
Nico A. Páry Netherlands, 4. srpna 2013
You feel welcome, quiet, comfortable, helpfull

Quiet, smokefree, breakfast on the terrace
7
Good.
Karen K. Páry United States of America, 15. srpna 2012
Great location in eastern Berlin

Location, Friendliness and helpfulness of staff fluent in English
9
Hotel Jurine is well situated for touring in Berlin. It is a short walk from the U-Bahn and within easy walking distance of many cafes and restaurants and the oldest biergarten in Berlin. The rooms are small but clean and adequate. There is a breakfast buffet, but at 13 euros per person we chose to eat elsewhere. We also had no trouble using the free internet for which they provide you a password.
Sightseeing/Attractions Tip: The Original Insider Berlin Walking Tours in English are outstanding! (www.insidertour.com)We took 3 and all were excellent! Great guides!!
Tuija T. Páry Finland, 3. srpna 2012
Nice small hotel in a peaceful surroundings

Friendly staff, nice back garden, clean rooms.
8
me and my husband enjoyed our stay in berlin and hotel jurine. the location of the hotel was perfect for us: peaceful area, a lot of restaurants nearby, just two underground stations from alexanderplatz. the hotel has a lovely back garden, which is a perfect place for having breakfast or maybe a beer in the evening. good value for money.
Benjamin B. Páry Germany, 8. dubna 2012
Very nice hotel

Clean, friendly, inexpensive
9,3
nice room, reasonable size for a city hotel. close to subway and tram stations, basically walking distance to alexanderplatz. ideal for people who are on business or tourists who spend their day in town and use the hotel for sleeping.
Thierry C. Skupiny France, 18. března 2013
Hôtel correct près du métro et des restaurants

emplacement
5,7
la literie mériterait d'être revue, les matelas et oreillers étaient très inconfortables.
Lars F. Páry Sweden, 24. března 2014
Lugnt och skönt läge men nära till allt

Lugnt hotell
7
Thomas H. Jednotlivci Sweden, 6. ledna 2013
Mycket bra område men små rum

Enkelt, rent, trevlig personal och wi-fi ingår
8
Hotellet är ett bra ställe att bo på för den som vill undersöka den "coola" delen av Berlin. Jag har ej ätit frukost på hotellet så jag kan ej kommentera maten där. För övrigt är det ett hotell som håller standard i renhet och funktionalitet. Personalen var trevliga och hjälpsamma om det var något. Hotellet ligger i ett område med många bra barer, caféer och restauranger. Det finns även en del shopping i olika unika butiker som rekommenderas att kolla i.
Restaurant Tip: För en god espresso eller en god kopp kaffe så besök Bonanza Coffee Heroes. Ligger med 5-7 min promenadavstånd från hotellet. Oderberger Strasse 35, 10435
Anja S. Páry Denmark, 8. října 2012
Rigtigt fint til prisen - god beliggenhed

Beliggenhed, ældre hotel, men pænt og rent
7,7
Hotellet ligger super, midt mellem to gode restaurenter i Prenzlauerberg. Stømmen gik på vores værelse mens vi var der, så vi fik et ufrivilligt værelsesbytte, men servicen var i top hele vejen igennem.
Coenraad P. Páry Netherlands, 17. srpna 2009
Hotel Jurine Berlijn Mitte

Personeel is klantvriendelijk, hotel is goed bereikbaar
7,7
Hotel Jurine is een goed hotel, met zeer klantvriendelijk personeel. We wilden verhuizen naar de achterkant van het hotel ivm de warmte. Dat was verder geen probleem. Aanrader!!
Restaurant Tip: Er zijn vele goede eetgelegenheden in de wijk
Jens B. Skupiny Denmark, 11. listopadu 2012
god bekiggenhed og ok værelser.

ligger godt
5,3
Hotellet er sådan set OK. Personalet er direkte uvenlige og uhjælpsomme

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Jurine BerlínHotel Jurine Berlín - KoupelnaHotel Jurine Berlín - KoupelnaHotel Jurine Berlín - KoupelnaHotel Jurine Berlín - VchodHotel Jurine Berlín - Pokoj pro hostyHotel Jurine Berlín - Pokoj pro hostyHotel Jurine Berlín - Pokoj pro hostyHotel Jurine Berlín - Pokoj pro hostyHotel Jurine Berlín - Exteriér hoteluHotel Jurine Berlín - Exteriér hoteluHotel Jurine Berlín - Exteriér hoteluHotel Jurine Berlín - LobbyHotel Jurine Berlín - RecepceHotel Jurine Berlín - RecepceHotel Jurine Berlín - RestauraceHotel Jurine Berlín - RestauraceHotel Jurine Berlín - RestauraceHotel Jurine Berlín - RestauraceHotel Jurine Berlín - ZahradaHotel Jurine Berlín - RestauraceHotel Jurine Berlín - Pokoj pro hostyHotel Jurine Berlín - Pokoj pro hostyHotel Jurine Berlín - KoupelnaHotel Jurine Berlín - Exteriér hoteluHotel Jurine Berlín - Pokoj pro hostyHotel Jurine Berlín - Prostory pro setkáváníHotel Jurine Berlín - Exteriér hoteluHotel Jurine Berlín - Balkón/terasaHotel Jurine Berlín - Exteriér hoteluHotel Jurine Berlín - Pokoj pro hostyHotel Jurine Berlín - Pokoj pro hostyHotel Jurine Berlín - RestauraceHotel Jurine Berlín - BufetHotel Jurine Berlín - BufetHotel Jurine Berlín - Balkón/terasaHotel Jurine Berlín - Recepce


AS-AGWEB-3C07