nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Kuta A1

Jl. Kubu Anyar No. 43, Kuta / Tuban, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Kuta A1 Bali - Pokoj pro hosty Hotel Kuta A1 Bali - Bazén Hotel Kuta A1 Bali - Pokoj pro hosty Hotel Kuta A1 Bali - Pokoj pro hosty Hotel Kuta A1 Bali - Bazén Hotel Kuta A1 Bali - Recepce Hotel Kuta A1 Bali - Vyhlídka Hotel Kuta A1 Bali - Bazén Hotel Kuta A1 Bali - Pokoj pro hosty Hotel Kuta A1 Bali - Recepce Hotel Kuta A1 Bali - Bazén Hotel Kuta A1 Bali - Pokoj pro hosty Hotel Kuta A1 Bali - Exteriér hotelu Hotel Kuta A1 Bali - Bazén Hotel Kuta A1 Bali - Bazén
Oblast: Kuta / Tuban Počet pokojů: 60
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 535 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
6,7
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
4,9
Všechna hodnocení (535)
Seřazeno podle:
Lynsey C. Páry United Kingdom, 28. srpna 2014
Decent budget hotel

Location, pool, value for money
7,7
Sucipto A. Páry Indonesia, 16. srpna 2014
Nice and Pleasant Stay

Price, Location and Clean
8
Fan W. Jednotlivci China, 12. srpna 2014
Love the swimming pool

Swimming pool, clean, not far from beach
7,7
Swimming pool, clean, not far from beach and the discovery mall, nice staff
Gabriel R. Páry Indonesia, 11. srpna 2014
Our fave sweet escape

Location,location,location
7,3
Sallin R. Páry Switzerland, 29. července 2014
dirty rooms with strange foam on the wall !!!

close to the airport! 5 min with taxi
3,7
The rooms were dirty! far away from the centre of kuta.
Roxanne P. Páry Australia, 13. července 2014
good value but basic room

value for money
7
Karl J. Rodiny se staršími dětmi Australia, 11. července 2014
good value , it is a buget hotel

location , value , chilled.
7
Ali C. Jednotlivci United Kingdom, 7. června 2014
Wouldn't recommend

Wifi, pool, tv
3,7
Within 2 mins of being in our room I was locked In the bathroom for over 40mins whilst 5 men tried to open the door, not great. The room we moved to have issues with the key card entry and we're weren't able to get in. Other than that a cheap and cheerful budget hotel, not too far from the beach, and main strip but not central kuta. Probably wouldn't stay again unless I brought my own tool kit.
Peter T. Rodiny s malými dětmi Australia, 22. května 2014
Bugget hotel

Swiming pool, bed,cold ac.
4,7
For the price it's ok, the rooms are a bit small and the shower needs to be up grade. The bed is good with cold ac the pillows are hard and the towels are old
Alan G. Jednotlivci Australia, 7. května 2014
very good hotel for the price

swimming pool ,room,staff
7,7
my stay was good nice and quite i would stay there again the only down fall was no resturant

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Kuta A1 BaliHotel Kuta A1 Bali - Pokoj pro hostyHotel Kuta A1 Bali - BazénHotel Kuta A1 Bali - Pokoj pro hostyHotel Kuta A1 Bali - Pokoj pro hostyHotel Kuta A1 Bali - BazénHotel Kuta A1 Bali - RecepceHotel Kuta A1 Bali - VyhlídkaHotel Kuta A1 Bali - BazénHotel Kuta A1 Bali - Pokoj pro hostyHotel Kuta A1 Bali - RecepceHotel Kuta A1 Bali - BazénHotel Kuta A1 Bali - Pokoj pro hostyHotel Kuta A1 Bali - Exteriér hoteluHotel Kuta A1 Bali - BazénHotel Kuta A1 Bali - Bazén


AS-AGWEB-3C01