nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Landmark Canton

8 Qiao Guang Road, Haizhu Square, Oblast Yuexiu-Pekinkská cesta/ Náměstí Haizhu, Guangzhou (Kanton), Čína 510115 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Exteriér hotelu Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Exteriér hotelu Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hotelu Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Apartmá Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hosty Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hosty Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hosty Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Apartmá Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hotelu Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hotelu Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Rekreační zařízení Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Prostory pro setkávání Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Prostory pro setkávání Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Restaurace Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Rekreační zařízení Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Fitness prostory
Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Bazén Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hotelu Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Salon krásy Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hotelu Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hotelu Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hosty Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Koupelna Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Rekreační zařízení Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hotelu Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Koupelna Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hosty Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hosty
Oblast: Oblast Yuexiu-Pekinkská cesta/ Náměstí Haizhu Počet pokojů: 486
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 3296 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,4
Personál
7,4
Stav hotelu / čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (3296)
Seřazeno podle:
Jelena J. Obchodní cestující Czech Republic, 20. listopadu 2013
Když opomenu chladno v pokoji, velmi dobrý

poloha, velikost pokoje, čistota
8,7
pokoj byl čistý a servis velmi dobrý, jediným problémem bylo chladno v pokoji. Myslím opravdu zima.
Timothy H. Páry United Kingdom, 23. ledna 2015
perfect place for a short stop in Guangzhou

Staff, location ,room
8
We had a very pleasant short stop in Guangzhou. The hotel was good, clean and comfortable with friendly, helpful staff and a delightful room with a view. The breakfast (extra) was good. The location near to the Pearl River and a metro station made it easy to get around during our stay.
Fanny M. Páry Australia, 17. ledna 2015
Not bad, but there are better

location, price, shopping
7,7
Tried this hotel, not bad but not exactly the best for the money. Although in saying that, prices in and around Shenzhen have gone up a bit, so I think the days of truly cheap hotel, food, etc. are coming to an end. The poor AUD exchange rate also means that there's a perception of a drop in value, but maybe it's better for travellers from other countries.
Low W. Páry Singapore, 16. ledna 2015
Hotel by the Pearl River

Location, shopping and very big room
10
We were upgraded to a junior suite. The room and toilet are very big. Near to subway, shopping complex and restaurants. Definitely value for money.
Daniel G. Obchodní cestující Singapore, 15. ledna 2015
Average hotel

Location
6,7
Old room Cockroaches
Willy H. Obchodní cestující Indonesia, 14. ledna 2015
move rooms by 3 times!

location, price, nearby shops
6
I have been staying in this hotel for almost 20 times throughout the years. But this time I felt not as comfortable as last time. I've been moved to 3 different rooms. The first move was under my agreement, because my room was quite far with my colleague, but at the beginning, we already ask for connecting room but they already run out of this type of room. The second move and third was unexplained by the hotel. They said it was for maintenance purpose, but why were we placed there on the first place? And the third move was into different floor, which was quite annoying. I just wished we were explained better, because we already stayed here many many many times, and gave quite good review previously.
Erick C. Obchodní cestující Indonesia, 11. ledna 2015
good place

food, location, access
6,7
Danney L. Obchodní cestující Singapore, 7. ledna 2015
Location

Location,dining and quiet
7,3
A returning customer but this time I took the smoking room that's on offer and I am fully disappointed. The room are dirty and run down unlike those at upper floor which were renovated and clean.Double check with front desk and they too advise me to pay more for better comfort. Location is near walking street and plenty of eateries around to choose from.
Yuk Y. Páry Hong Kong, 6. ledna 2015
Location is convenient

Great Location, Close to shopping district & Coach station
8,3
Excellent
Hocklim C. Páry Malaysia, 1. ledna 2015
Landmark Canton Dec 2014

Proximity to river promenade, Metro, shopping attractions, nice food, it's centrally located.
8,3
Enjoyable

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton)Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Exteriér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Exteriér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - ApartmáHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hostyHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hostyHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hostyHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - ApartmáHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Rekreační zařízeníHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Prostory pro setkáváníHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Prostory pro setkáváníHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - RestauraceHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Rekreační zařízeníHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Fitness prostoryHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - BazénHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Salon krásyHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hostyHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - KoupelnaHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Rekreační zařízeníHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - KoupelnaHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hostyHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hostyHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - LobbyHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Fitness prostoryHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - BazénHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hostyHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Prostory pro setkáváníHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Prostory pro setkáváníHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hostyHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hostyHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hostyHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B08