Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Landmark Canton

8 Qiao Guang Road, Haizhu Square, Oblast Yuexiu-Pekinkská cesta / Náměstí Haizhu, Guangzhou (Kanton), Čína 510115 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Exteriér hotelu Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Apartmá Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hosty Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Apartmá Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hotelu Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Prostory pro setkávání Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Rekreační zařízení Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Fitness prostory Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Bazén Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Rekreační zařízení Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Fitness prostory Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Bazén Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hosty Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Prostory pro setkávání Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hotelu Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hotelu
Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hotelu Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hotelu Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hotelu Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hotelu Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hotelu Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hotelu Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hotelu Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hotelu Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hotelu Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hotelu Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hosty Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hosty
Oblast: Oblast Yuexiu-Pekinkská cesta / Náměstí Haizhu Počet pokojů: 486
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 3553 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,4
Personál
7,4
Stav hotelu/čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (3553)
Seřazeno podle:
Jelena J. Obchodní cestující Czech Republic, 20. listopadu 2013
Když opomenu chladno v pokoji, velmi dobrý

poloha, velikost pokoje, čistota
8,7
pokoj byl čistý a servis velmi dobrý, jediným problémem bylo chladno v pokoji. Myslím opravdu zima.
Nahlásit hodnocení
Ng S. Obchodní cestující Malaysia, 21. srpna 2015
Too Old Hotel

Location
4
This Hotel is too old
Nahlásit hodnocení
Herlinna H. Obchodní cestující Indonesia, 16. srpna 2015
good view hotel

service, view and room
8
everything is ok
Nahlásit hodnocení
Felicia C. Obchodní cestující Indonesia, 14. srpna 2015
Extremely Rude and Lazy Staff

Location.
5,3
Horrible. First, the reception took forever to check us in even though we already have everything paid in full. They were also very unfriendly. Not even a smile was offered by the 3 in the front desk. Then, the AC was broken and the room was freezing. Upon complaint, instead of switching us to a different room, they sent housekeeping with extra blanket. (Mind you, the hotel was not even half full when we were there. Cleanliness was also questionable with the hotel being very old and not all rooms are renovated. Then, when we checked out and ask for the front desk to call taxi, she gave us attitude and told us to flag it down ourself. Only when my travel companion snapped about her attitude, then she made some halfhearted attempt about finding out where we're heading. We walked out and have the bellboy flagged a taxi. At least he was nice. The reception lady was so stuck up and rude you'd think she's born a princess. Should totally be fired because we never see that kind of attitude .
Nahlásit hodnocení
Kwen G. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 12. srpna 2015
Reception Staff

Convenient location, good chamber maid and good dim sum.
6,7
The first impression was terrble as the reception staff were unfriendly. We were attended by a trainne staff. She was unsure with the administration but we were not disturbed and waited patiently. We wete really upset that the other male staff and other staff was reluctant to offer help even after a few request. Finally he came to take over but his attitude was unacceptable. The way he spoke to us was like interrogating us. It really left a very poor image throughout our stay. The chambermaids greet us but not the reception staff, no service at all. However, I would like to praise the receprion staff who process my hotel checkup. The entire group have smiles on their faces. A pleasant closure to our stay.
Nahlásit hodnocení
Pingfu C. Jednotlivci Taiwan, 9. srpna 2015
Very good!

Good view for river. Best place. Nearly subway.
8
I'll choose it for my next time stay hotel of Guangzhou.
Nahlásit hodnocení
Ahmet H. Obchodní cestující Turkey, 6. srpna 2015
The worst staff i have ever seen in a hotel...

just the location
3,3
The hotel staff is very very vry bad. They keep disturbing you with the payment or signing a paper. They do not let visitors in hotel and being very very rude to them.
Nahlásit hodnocení
Tee N. Obchodní cestující Malaysia, 5. srpna 2015
good hotel but location inconvenient

friendly, well maintained and good river view
8
no complaints
Nahlásit hodnocení
Yoke W. Páry Malaysia, 4. srpna 2015
room condition

convenient location and nearby mrt
3,3
the room condition is deplorable for a 4 star hotel.room need a complete refurbishment and makeover.furniture are old and room is not clean.the hallway carpet needs to be replaced.i would rate this as a 1 or 2 star hotel and definitely would not want to stay in this hotel.
Nahlásit hodnocení
Xin W. Obchodní cestující Malaysia, 2. srpna 2015
A CHOICE FOR BUSINESS TRIP

LOCATION , FOOD AND HELPFUL STAFF
6,7
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton)Hotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Exteriér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - ApartmáHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hostyHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - ApartmáHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Prostory pro setkáváníHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Rekreační zařízeníHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Fitness prostoryHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - BazénHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Rekreační zařízeníHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Fitness prostoryHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - BazénHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hostyHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Prostory pro setkáváníHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hostyHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hostyHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hostyHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hostyHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - ApartmáHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Prostory pro setkáváníHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Prostory pro setkáváníHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Exteriér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - ApartmáHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hostyHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Interiér hoteluHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - ApartmáHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - ApartmáHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - ApartmáHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hostyHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hostyHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Pokoj pro hostyHotel Landmark Canton Guangzhou (Kanton) - Apartmá


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C07