Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Neo Kuta Jelantik

Jl Patih Jelantik No 188, Legian, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Apartmá Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Koupelna Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Apartmá Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hosty Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Lobby Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Vybavení Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hosty Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hosty Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hosty Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Restaurace Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hosty Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Koupelna Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hosty Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Vybavení Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hosty Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hosty
Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Vybavení Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Vybavení Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hosty Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Vybavení Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Vybavení
Oblast: Legian Počet pokojů: 101
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 342 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
7,9
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (342)
Seřazeno podle:
Katey T. Páry Australia, 25. května 2015
Great hotel friendly staff

Staff, price, cleanliness
8
Stayed here before catching flight. Good transit hotel. Have stay before and both times the staff has been outstanding! Friendly and helpful. Restaurant food is cheap but menu is limited. The only this is it's about a 15 min walk to legian beach. Otherwise a great place to stay!!
Kang M. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 12. května 2015
May-15 Bali Trip

Staff, cleaniness and Location
8,7
Perfect except the pool is too small
Paul H. Páry Australia, 19. března 2015
more than adequate

clean room- friendly staff- central location
8
no problems experienced
Mizan M. Jednotlivci Singapore, 19. března 2015
The Staff is Fantastic.

Staff, Value for money and Good Location
9
The Hotel is in a very good location. 5min walk to the nearest shop and restaurant. I would like to thank Asthie for quick respond for the airport transfer. She is very professional on her work.
Mizan M. Jednotlivci Singapore, 19. března 2015
Good Location

Location, Friendly, Responsible.
9
The location of the hotel is very good. 5min walk to shop, restaurant and clubs. The staff is very friendly, I would to thank Miss RaRa for making sure all my things are not forgotten before going home. Without her reminder i think i will loss my passport. Thank you so much to all the staff.
Kok M. Páry Malaysia, 18. března 2015
Good location

Can walk around the town with bare foot :)
8,3
I feel good:)
Syahira A. Páry Singapore, 17. března 2015
Nice room but.

Location, room and staffs.
7
Nice room but too many small cockroaches. They should do something about their pest control.
Mizan M. Jednotlivci Singapore, 11. března 2015
Good Location

Location, Friendly, Responsible.
9
The location of the Hotel is very good. Just 5min walk to shop,restaurant,and clubs. The staff is very friendly. I would like to thank Miss RARA for making sure all my things are not forgotton.
Alyssa T. Páry Singapore, 2. března 2015
One night stay

Bed was super comfy, clean, convenient
7,7
Ivari K. Páry Estonia, 24. února 2015
Disappointed that the Window to the hallways

good internet, location, price
6,3
No view, the window is to the hallway but good price. Will not go back though.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Neo Kuta Jelantik BaliHotel Neo Kuta Jelantik Bali - ApartmáHotel Neo Kuta Jelantik Bali - KoupelnaHotel Neo Kuta Jelantik Bali - ApartmáHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hostyHotel Neo Kuta Jelantik Bali - LobbyHotel Neo Kuta Jelantik Bali - VybaveníHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hostyHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hostyHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hostyHotel Neo Kuta Jelantik Bali - RestauraceHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hostyHotel Neo Kuta Jelantik Bali - KoupelnaHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hostyHotel Neo Kuta Jelantik Bali - VybaveníHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hostyHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hostyHotel Neo Kuta Jelantik Bali - VybaveníHotel Neo Kuta Jelantik Bali - VybaveníHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hostyHotel Neo Kuta Jelantik Bali - VybaveníHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Vybavení


AS-AGWEB-3A03