Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Neo Kuta Jelantik

Jl Patih Jelantik No 188, Legian, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Apartmá Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Koupelna Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Apartmá Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hosty Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Lobby Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Vybavení Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hosty Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hosty Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hosty Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Restaurace Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hosty Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Koupelna Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hosty Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Vybavení Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hosty Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hosty
Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Vybavení Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Vybavení Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hosty Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Vybavení Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Vybavení
Oblast: Legian Počet pokojů: 101
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 361 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
7,9
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (361)
Seřazeno podle:
Hakan O. Obchodní cestující Turkey, 24. srpna 2015
It was excellent especially with this much cost.

Clean hotel, good Stuff and over 3 stars
9,3
Very good!
Nahlásit hodnocení
Paulo H. Páry Indonesia, 24. srpna 2015
Best value for money

Cleanliness nice decorations
9
Terrific
Nahlásit hodnocení
Jennifer M. Páry United States of America, 19. srpna 2015
Decent hotel in the midst of Legian chaos

Staff, Location, Wifi
8,3
I had a short stay at this hotel as I was in between flights and fastboats. From my arrival to my departure the staff was friendly, courteous and helpful. My room was clean and provided everything I needed. The location is within easy walking distance of restaurants, bars, shopping and the beach. Wifi was better than expected in room and there was HBO. My only complaint is that the water was never truly hot in the shower but for the price this hotel exceeded my expectations by far.
Nahlásit hodnocení
Grace L. Páry Malaysia, 19. srpna 2015
Ok

Convenient
6
Ok
Nahlásit hodnocení
Njo A. Skupiny Indonesia, 18. srpna 2015
good location budget hotel

clean, location, afforable price
4,3
Nahlásit hodnocení
Raditya I. Páry Indonesia, 4. června 2015
Best value for money

value for money, location, services
8,3
value for money hotel located in crowd of shopping walk towards kuta. For one who rent a car during holiday no need to worry as hotel provide vallet parking Food for breakfast is very standard but enough and fit to the pricing
Nahlásit hodnocení
Elizabeth E. Páry New Zealand, 3. června 2015
Small space, no w/robe. Sewerage smell in the toil

Location,staff
6,7
It's ok.
Nahlásit hodnocení
Greg S. Obchodní cestující Australia, 31. května 2015
Good value for money

Location, clean, new
9,3
Pleasant enough motel in a convenient location. If you are going to Bali for your dream holiday spend a bit more.
Nahlásit hodnocení
Katey T. Páry Australia, 25. května 2015
Great hotel friendly staff

Staff, price, cleanliness
8
Stayed here before catching flight. Good transit hotel. Have stay before and both times the staff has been outstanding! Friendly and helpful. Restaurant food is cheap but menu is limited. The only this is it's about a 15 min walk to legian beach. Otherwise a great place to stay!!
Nahlásit hodnocení
Kang M. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 12. května 2015
May-15 Bali Trip

Staff, cleaniness and Location
8,7
Perfect except the pool is too small
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Neo Kuta Jelantik BaliHotel Neo Kuta Jelantik Bali - ApartmáHotel Neo Kuta Jelantik Bali - KoupelnaHotel Neo Kuta Jelantik Bali - ApartmáHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hostyHotel Neo Kuta Jelantik Bali - LobbyHotel Neo Kuta Jelantik Bali - VybaveníHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hostyHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hostyHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hostyHotel Neo Kuta Jelantik Bali - RestauraceHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hostyHotel Neo Kuta Jelantik Bali - KoupelnaHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hostyHotel Neo Kuta Jelantik Bali - VybaveníHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hostyHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hostyHotel Neo Kuta Jelantik Bali - VybaveníHotel Neo Kuta Jelantik Bali - VybaveníHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Pokoj pro hostyHotel Neo Kuta Jelantik Bali - VybaveníHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Vybavení


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A07