Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Hotel Okura Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Cotai, Macao

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,6

na základě 2408 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,5
Personál
8,9
Stav hotelu/čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
7,9
Všechna hodnocení (2408)
Seřazeno podle:
Nuttharee W. Páry Thailand, 26. května 2016
Great for a couple
4,7
Nice & Clean good location
Thomas N. Páry Philippines, 20. května 2016
great place kind staff 👍👍👍
6,7
its a bday treat for me...im so amazed with view from our room..i enjoyed it so much that were planning of coming back with the kids..thank you Hotel Okura you made my bday so memorable😍💕
Wai M. Skupiny Hong Kong, 2. května 2016
Relax hotel
5,7
Overall is very good, but the pillow too soft to sleep.
Chaocho Y. Obchodní cestující Taiwan, 28. dubna 2016
Convenient location
6,3
Has free shuttles from airport and to other hotels. Clean rooms.
Che T. Páry Hong Kong, 24. dubna 2016
Fantastic Stay
6,7
Received the most welcome when we arrived. Staff on the club were extremely helpful and all putting on the best smile. Very accommodating to our request and offered lots of local attractions tips. As a frequent traveller to Macau, I would say this hotel is the best so far, compare to all the luxury hotels in Macau I have ever stayed.
Hiu Y. Páry Hong Kong, 24. dubna 2016
Good!
5,3
Good!
Wendy C. Jednotlivci Australia, 22. dubna 2016
Good
6
No comment
Jeffrey C. Obchodní cestující Hong Kong, 22. dubna 2016
a bit disappointed
4,3
quite wear and tear
Peter L. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 10. dubna 2016
Good for everything but Galaxy has...
6,3
Room is bit bigger for ~price but Galaxy has free 1 time all fridge soft drinks...: p
Suk M. Páry Hong Kong, 9. dubna 2016
Birthday Celebration
6,7
Location is good, clean and neat Japanese Style room design. Very comfy room. Good for couple. Value worth.
1 z 1 hodnocení
Hotel Okura Macau MacaoHotel Okura Macau Macao - BazénHotel Okura Macau Macao - Exteriér hoteluHotel Okura Macau Macao - BazénHotel Okura Macau Macao - VybaveníHotel Okura Macau Macao - Rekreační zařízeníHotel Okura Macau Macao - BazénHotel Okura Macau Macao - BazénHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - ApartmáHotel Okura Macau Macao - ApartmáHotel Okura Macau Macao - ApartmáHotel Okura Macau Macao - KoupelnaHotel Okura Macau Macao - Pub/loungeHotel Okura Macau Macao - RestauraceHotel Okura Macau Macao - RestauraceHotel Okura Macau Macao - Salon krásyHotel Okura Macau Macao - BazénHotel Okura Macau Macao - Fitness prostoryHotel Okura Macau Macao - LobbyHotel Okura Macau Macao - LobbyHotel Okura Macau Macao - RecepceHotel Okura Macau Macao - Interiér hoteluHotel Okura Macau Macao - Executive LoungeHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - PůdorysyHotel Okura Macau Macao - ObchodyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B01