Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Hotel Okura Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Cotai, Macao

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,6

na základě 2323 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,5
Personál
8,9
Stav hotelu/čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
7,9
Všechna hodnocení (2323)
Seřazeno podle:
Phuay H. Páry Singapore, 12. ledna 2016
clean and luxurious room

clean, luxury, spacious
8,7
Very nice and luxurious room. Service was excellent. A little present for our honeymoon really brighten up our day!
Nahlásit hodnocení
Danny W. Páry Hong Kong, 8. ledna 2016
One of the best hotels in Macau, even over world.

The nice staff, hotel circumstances, good room.
9,3
We were very glad when we checked in. The nice Japanese staff welcomed us with smiles. All staff in the 6 floors reception are very polite and kind. But I don't like the restaurant for breakfast. A small place with limited selection. Not very good for family vacation. Overall, it is one of the best hotels in Macau.
Nahlásit hodnocení
Wing Y. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 30. prosince 2015
Good service

Clean, comfortable and nice service
8
Nahlásit hodnocení
Ng W. Páry Hong Kong, 26. prosince 2015
nice

tidy, quite, comfortable
7,7
Nahlásit hodnocení
Chi Y. Obchodní cestující Hong Kong, 16. prosince 2015
Good

I feel comfortable due to the environment, service, etc.
8
Nahlásit hodnocení
Wai Y. Páry Hong Kong, 14. prosince 2015
nice hotel but a bit old

nice staff nice location and convenience
5,7
furniture are a bit old overall, clean but old fashion, very nice staff but the restaurant closed very early nearby
Nahlásit hodnocení
Ip V. Obchodní cestující Hong Kong, 5. prosince 2015
Cleanliness

better than expected
7,7
Nahlásit hodnocení
Man Y. Páry Hong Kong, 3. prosince 2015
Excellent services

Good cs
9,3
Nahlásit hodnocení
Vanessa W. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 30. listopadu 2015
Nice hotel for family

Shopping, good hygiene, good service
9,7
Located in Galaxy which is super convenient for shopping, dining. There is a playhouse with not so many people which our kids had great time there. Rooms are super clean which we love the most. We will for sure choose Okura next time
Nahlásit hodnocení
Vanessa W. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 29. listopadu 2015
Our anniversary trip

Hygiene, food, service
9,7
We are very pleased with the hotel. We are coming for our anniversary trip and take the occasion to travel with 11 other family members. We love the room since they are super clean which is very important when you have little kids. Service is super and staff are very helpful. We will for sure choose Hotel Okura Macau next time
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Hotel Okura Macau MacaoHotel Okura Macau Macao - Exteriér hoteluHotel Okura Macau Macao - Exteriér hoteluHotel Okura Macau Macao - Rekreační zařízeníHotel Okura Macau Macao - VybaveníHotel Okura Macau Macao - Exteriér hoteluHotel Okura Macau Macao - Rekreační zařízeníHotel Okura Macau Macao - BazénHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - ApartmáHotel Okura Macau Macao - ApartmáHotel Okura Macau Macao - ApartmáHotel Okura Macau Macao - KoupelnaHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Interiér hoteluHotel Okura Macau Macao - Pub/loungeHotel Okura Macau Macao - RestauraceHotel Okura Macau Macao - RestauraceHotel Okura Macau Macao - Salon krásyHotel Okura Macau Macao - BazénHotel Okura Macau Macao - Fitness prostoryHotel Okura Macau Macao - LobbyHotel Okura Macau Macao - LobbyHotel Okura Macau Macao - Executive LoungeHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Executive LoungeHotel Okura Macau Macao - Obchodní centrumHotel Okura Macau Macao - Executive LoungeHotel Okura Macau Macao - Půdorysy


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A05