Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Okura Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Okura Macau Macao - Pub/lounge Hotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hosty Hotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hosty Hotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hosty Hotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hosty Hotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hosty Hotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hosty Hotel Okura Macau Macao - Salon krásy Hotel Okura Macau Macao - Exteriér hotelu Hotel Okura Macau Macao - Bazén Hotel Okura Macau Macao - Rekreační zařízení Hotel Okura Macau Macao - Fitness prostory Hotel Okura Macau Macao - Vybavení Hotel Okura Macau Macao - Restaurace Hotel Okura Macau Macao - Rekreační zařízení Hotel Okura Macau Macao - Exteriér hotelu
Hotel Okura Macau Macao - Lobby Hotel Okura Macau Macao - Restaurace Hotel Okura Macau Macao - Apartmá Hotel Okura Macau Macao - Apartmá Hotel Okura Macau Macao - Apartmá Hotel Okura Macau Macao - Lobby Hotel Okura Macau Macao - Executive Lounge Hotel Okura Macau Macao - Koupelna Hotel Okura Macau Macao - Executive Lounge Hotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hosty Hotel Okura Macau Macao - Executive Lounge Hotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hosty
Oblast: Taipa / Cotai Počet pokojů: 488
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,6

na základě 2043 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,5
Personál
8,9
Stav hotelu/čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
7,9
Všechna hodnocení (2043)
Seřazeno podle:
Ryan K. Rodiny s malými dětmi China, 29. června 2015
Nice for Kids

Convenient, clean, good price
9,3
I was there with my families, I booked 2 rooms which are connecting rooms. The swimming pools are amazing, very good for kids and have lots of fun there. there are 2 phases of swimming. the river one is funny which can play with kids and elderly together.
Elissa K. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 28. června 2015
OKura Hotel stay

Location, clean, swimming facilities
7
Cheung S. Páry Hong Kong, 27. června 2015
Most of the staffs are sincere and helpful.

Service, spacious room, easy access to Grand swimming pool
9,3
wonderful
Ka W. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 22. června 2015
Terrible Check-in

Clean room, Wave pool and Water Slide
6,3
I have visit Hotel Okura Macau several time. I have filled all the information and complete the registration on 10am on 6th Floor. Then, I finished my lunch and came back the hotel at 3pm (Official check in time), the Japanese women staff said that the room has not yet prepared for us and she promises her colleagues would inform us at once when the room is ready. We sat on sofa nearby the counter on 6th floor more than one hour. Finally, we approach counter again and the staff said our room is ready almost one hour previously. Really crazy, we waste one hour on 6th Floor. After we got the key card on 6th Floor, it is surprising that we have very clean room with ashtray, as we book the non-smoking room in here and also state on request fill. I ever seen the terrible staff performance in Okura hotel in Japan.
Kwong K. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 21. června 2015
Great Waterpark

Nice and new hotel. We reserved a junior suite
7,7
Wonderful Portuguese food in Macau
Chan Y. Skupiny Hong Kong, 15. června 2015
Very nice!

Location, facilities, customer service, rooms are excellent
10
Enjoyed my birthday there!
Hui K. Jednotlivci Hong Kong, 14. června 2015
Ideal place for short trip

Location, service and facility
8,7
Calvin K. Páry Canada, 13. června 2015
Great Hotel! Would come again!

Design, location and cleanliness
10
Awesome!
Juffy W. Páry Hong Kong, 9. června 2015
good

good location,relax,nice staff
8
excellent!!!!
Raweewan P. Skupiny Thailand, 6. června 2015
Enjoy​full

Location , values of money and good staff
9,3
We Feel Really comfortable nice and very clean room, very helpful staff

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Okura Macau MacaoHotel Okura Macau Macao - Pub/loungeHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Salon krásyHotel Okura Macau Macao - Exteriér hoteluHotel Okura Macau Macao - BazénHotel Okura Macau Macao - Rekreační zařízeníHotel Okura Macau Macao - Fitness prostoryHotel Okura Macau Macao - VybaveníHotel Okura Macau Macao - RestauraceHotel Okura Macau Macao - Rekreační zařízeníHotel Okura Macau Macao - Exteriér hoteluHotel Okura Macau Macao - LobbyHotel Okura Macau Macao - RestauraceHotel Okura Macau Macao - ApartmáHotel Okura Macau Macao - ApartmáHotel Okura Macau Macao - ApartmáHotel Okura Macau Macao - LobbyHotel Okura Macau Macao - Executive LoungeHotel Okura Macau Macao - KoupelnaHotel Okura Macau Macao - Executive LoungeHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Executive LoungeHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Obchodní centrumHotel Okura Macau Macao - Bazén


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C08