nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Okura Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Okura Macau Macao - Pláž Hotel Okura Macau Macao - Recepce Hotel Okura Macau Macao - Pub/lounge Hotel Okura Macau Macao - Restaurace Hotel Okura Macau Macao - Lobby Hotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hosty Hotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hosty Hotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hosty Hotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hosty Hotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hosty Hotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hosty Hotel Okura Macau Macao - Salon krásy Hotel Okura Macau Macao - Exteriér hotelu Hotel Okura Macau Macao - Bazén Hotel Okura Macau Macao - Exteriér hotelu Hotel Okura Macau Macao - Fitness prostory
Hotel Okura Macau Macao - Exteriér hotelu Hotel Okura Macau Macao - Exteriér hotelu Hotel Okura Macau Macao - Lobby Hotel Okura Macau Macao - Restaurace
Oblast: Taipa / Cotai Počet pokojů: 488
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,6

na základě 1814 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,5
Personál
9,0
Stav hotelu / čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
7,9
Všechna hodnocení (1814)
Seřazeno podle:
Chaocho Y. Obchodní cestující Taiwan, 30. října 2014
Very comfortable hotel

Convenient location, friendly and professional staff, clean room
2,7
Yau C. Páry Hong Kong, 26. října 2014
Nice hotel

Staff performance, cleanliness and location
8,3
The stay was nice. the room is very comfortable and clean. Staff are all very welcoming and helpful. Only it is a bit expensive even it is a 5 star hotel.
Lee T. Páry Hong Kong, 20. října 2014
Awesome Stay

Nice, Clean, Fun
6
Good and Nice Staff, with all the equipment and facilities provided. Including the Hot tub for Hot bath
Ka M. Skupiny Hong Kong, 13. října 2014
NIL

Late checkout, Clean, Quite
9,3
Flora L. Jednotlivci Hong Kong, 10. října 2014
Shared complex of Galazy Macau is great!

Man-made beach was an awesome relaxation spot!
7
Saran A. Rodiny s malými dětmi Thailand, 7. října 2014
Casino Jepanese style

Casino Jepanese style
9,7
Hotel is awesome with cleaned and well maintain,with casino and big beach and wave good for family
Yvonne Y. Páry Hong Kong, 30. září 2014
Cooper

location of this hotel is superb. this is the 2nd time we stayed here and we liked it overall.
8,3
We are non-smokers and when we requested non-smoking floor, we really expect it to be a smoke free environment. However, we saw Mainlanders smoking in the corridors at the 19/F (where we stayed this time) on our first nite of stay, and were suffocated by heavy cigarette smoke in the same corridor the following nite (we only stayed 2 nites this time). We had made reports to the front desk staff. In fact, the same happened last time when we stayed at the hotel - a Mainlander man was actually smoking IN THE LIFT!! I know it's tough but the hotel ought to step up a bit more to deter people from ruining the otherwise perfect hotel in the area.
Yin F. Jednotlivci China, 30. září 2014
Nice Room

Room, Chinese Restaurant, Swimming Pool
8,7
Fantastic...
Ching Y. Páry Hong Kong, 30. září 2014
Very nice

Very nice
9,7
Keli Y. Rodiny s malými dětmi China, 26. září 2014
great hotel

rooms are clean and tidy, staffs are very helpful, very nice outdoor pool.
9,7
rooms are clean and tidy, staffs are very helpful, very nice outdoor pool. we enjoyed our stay.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Okura Macau MacaoHotel Okura Macau Macao - PlážHotel Okura Macau Macao - RecepceHotel Okura Macau Macao - Pub/loungeHotel Okura Macau Macao - RestauraceHotel Okura Macau Macao - LobbyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Salon krásyHotel Okura Macau Macao - Exteriér hoteluHotel Okura Macau Macao - BazénHotel Okura Macau Macao - Exteriér hoteluHotel Okura Macau Macao - Fitness prostoryHotel Okura Macau Macao - Exteriér hoteluHotel Okura Macau Macao - Exteriér hoteluHotel Okura Macau Macao - LobbyHotel Okura Macau Macao - Restaurace


AS-AGWEB-3B02