Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Hotel Okura Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Cotai, Macao

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,6

na základě 2391 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,5
Personál
8,9
Stav hotelu/čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
7,9
Všechna hodnocení (2391)
Seřazeno podle:
Che T. Páry Hong Kong, 24. dubna 2016
Fantastic Stay
6,7
Received the most welcome when we arrived. Staff on the club were extremely helpful and all putting on the best smile. Very accommodating to our request and offered lots of local attractions tips. As a frequent traveller to Macau, I would say this hotel is the best so far, compare to all the luxury hotels in Macau I have ever stayed.
Nahlásit hodnocení
Hiu Y. Páry Hong Kong, 24. dubna 2016
Good!
5,3
Good!
Nahlásit hodnocení
Wendy C. Jednotlivci Australia, 22. dubna 2016
Good
6
No comment
Nahlásit hodnocení
Peter L. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 10. dubna 2016
Good for everything but Galaxy has...
6,3
Room is bit bigger for ~price but Galaxy has free 1 time all fridge soft drinks...: p
Nahlásit hodnocení
Wei J. Rodiny se staršími dětmi France, 5. dubna 2016
Nice!!
6,7
It was an excellent experience:)
Nahlásit hodnocení
Hungching Y. Rodiny se staršími dětmi Taiwan, 3. dubna 2016
good but not as good as expected
4,3
non-smoking room has obviously smooking smell
Nahlásit hodnocení
Ka L. Páry Hong Kong, 31. března 2016
birthday celebration
6,7
super nice arrangements on celebrating my birthday, nice cake with wine.
Nahlásit hodnocení
Lai Y. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 28. března 2016
wonderful
5,7
We stat two nights and very enjoy
Nahlásit hodnocení
Najung K. Jednotlivci South Korea, 22. března 2016
absolutely recomanded hotel!
6,7
they have everything i needed. comfortable - and clean - and just right interiored room and everything else was there. wonderful restaurants..... shops... very convenient shuttles buses..
Nahlásit hodnocení
Philip C. Obchodní cestující Singapore, 22. března 2016
Singapore business traveler

1. Rooms 2. Service 3. Location
8
Fantastic
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Hotel Okura Macau MacaoHotel Okura Macau Macao - Exteriér hoteluHotel Okura Macau Macao - Rekreační zařízeníHotel Okura Macau Macao - VybaveníHotel Okura Macau Macao - Exteriér hoteluHotel Okura Macau Macao - Rekreační zařízeníHotel Okura Macau Macao - BazénHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - ApartmáHotel Okura Macau Macao - ApartmáHotel Okura Macau Macao - ApartmáHotel Okura Macau Macao - KoupelnaHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Interiér hoteluHotel Okura Macau Macao - Pub/loungeHotel Okura Macau Macao - RestauraceHotel Okura Macau Macao - RestauraceHotel Okura Macau Macao - Salon krásyHotel Okura Macau Macao - BazénHotel Okura Macau Macao - Fitness prostoryHotel Okura Macau Macao - LobbyHotel Okura Macau Macao - LobbyHotel Okura Macau Macao - Executive LoungeHotel Okura Macau Macao - Pokoj pro hostyHotel Okura Macau Macao - Executive LoungeHotel Okura Macau Macao - Obchodní centrumHotel Okura Macau Macao - Executive LoungeHotel Okura Macau Macao - Půdorysy


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B05