nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Pension Columbus

Meinekestrasse 5., Charlottenburg, Berlín, Německo 10719 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Pension Columbus Berlín - Exteriér hotelu Hotel Pension Columbus Berlín - Interiér hotelu Hotel Pension Columbus Berlín - Interiér hotelu Hotel Pension Columbus Berlín - Interiér hotelu Hotel Pension Columbus Berlín - Interiér hotelu Hotel Pension Columbus Berlín - Interiér hotelu Hotel Pension Columbus Berlín - Interiér hotelu Hotel Pension Columbus Berlín - Interiér hotelu Hotel Pension Columbus Berlín - Interiér hotelu Hotel Pension Columbus Berlín - Interiér hotelu Hotel Pension Columbus Berlín - Interiér hotelu Hotel Pension Columbus Berlín - Interiér hotelu Hotel Pension Columbus Berlín - Obchod s kávou / kavárna Hotel Pension Columbus Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Pension Columbus Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Pension Columbus Berlín - Pokoj pro hosty
Hotel Pension Columbus Berlín - Koupelna Hotel Pension Columbus Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Pension Columbus Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Pension Columbus Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Pension Columbus Berlín - Interiér hotelu Hotel Pension Columbus Berlín - Interiér hotelu Hotel Pension Columbus Berlín - Interiér hotelu Hotel Pension Columbus Berlín - Interiér hotelu Hotel Pension Columbus Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Pension Columbus Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Pension Columbus Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Pension Columbus Berlín - Pokoj pro hosty
Oblast: Charlottenburg Počet pokojů: 19
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,9

na základě 26 hodnocení

Poměr cena/kvalita
9,0
Poloha
9,3
Personál
9,2
Stav hotelu / čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (26)
Seřazeno podle:
Ferdinand D. Obchodní cestující Philippines, 10. října 2014
Love this place - feels like home.

Situated at the center at Berlin, Hotel Pension Columbus is a perfect place for those people like me who loves a decent, quiet, clean and homely place to stay amidst a very busy city.
9,3
Thanks to Chris and Klaus for the wonderful stay: the warm welcome and delightful breakfast.
Sari B. Páry Finland, 5. října 2014
A very nice Hotel, I recommend!

Personal rooms, very friendly staff and a lvely breakfast room.
8,7
Stayed 3 nights on a short holiday with my husband
Raine L. Páry Canada, 25. září 2014
Wonderful Hosts, Fantastic Location

Coffee, Staff, Location
9,7
The hosts were wonderful, and super accommodating. They knew their city very well. We ended up drinking four cups of coffee with the amazing breakfasts because their coffee is out of this world. We also appreciated that they had a lift from the ground floor. Would definitely go back.
Zlatko M. Páry Croatia, 7. září 2014
Hotel Pension Columbus

Very nice staff, ideal position, good breakfast
9
OK
Rebecca S. Jednotlivci United States of America, 29. srpna 2014
I'd recommend this bnb to family and friends

Cleanliness, location, staff
9,3
The architecturally beautiful building is located near a metro underground station and along a quaint tree lined street. It is adjacent to a "downtown" area with familiar shops like h&m (just in case you need to purchase a cheap article of clothing you may have forgotten to pack). The breakfast is wonderful and the staff extremely pleasant. My room was impeccably clean as well as the facilities. The fixtures are older but well maintained and charming. My only complaint is the lack of wifi in the rooms - I had to be in the hallway for a connection. I will recommend this place to my friends and family.
Andrew B. Rodiny se staršími dětmi United Kingdom, 19. srpna 2014
It depends what you are after.....

Love it! Love it! Love it!
9,7
If you are after a chain hotel with identical white towels, little plastics bottles of shampoo and anonymous staff then go elsewhere. I loved this hotel. Chris the hostess was friendly and helpful. The hotel had real character and the breakfast excellent. I will be staying again
Nicholas R. Jednotlivci Australia, 25. května 2014
excellent

.
9
.
Pohyee L. Jednotlivci Malaysia, 17. května 2014
good stay, though room is a little too small

comfortable bed, friendly staff, clean
8,3
the room is very small but i think it is true for most European hotels. bed is very comfortable and the host is very friendly. nothing to complain about. internet is available, breakfast is provided. Home made yogurt is delicious.
Kevin O. Páry United States of America, 7. května 2014
Great service and location!

Staff service, location to metro/airport, included breakfast
10
It was a very pleasant stay. The owner was friendly and attentive to us. Breakfast was provided in the mornings and the rooms were clean/orderly. The shared bathrooms were no problem at all and also clean. It was quiet and enjoyable. Highly recommend staying here since it is only a short walk to the train as well which takes you into the center of the city.
Hanne R. Páry Denmark, 6. dubna 2014
Fantastic place - location perfect and very kindly

location, location and clean
9
Perfect

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Pension Columbus BerlínHotel Pension Columbus Berlín - Exteriér hoteluHotel Pension Columbus Berlín - Interiér hoteluHotel Pension Columbus Berlín - Interiér hoteluHotel Pension Columbus Berlín - Interiér hoteluHotel Pension Columbus Berlín - Interiér hoteluHotel Pension Columbus Berlín - Interiér hoteluHotel Pension Columbus Berlín - Interiér hoteluHotel Pension Columbus Berlín - Interiér hoteluHotel Pension Columbus Berlín - Interiér hoteluHotel Pension Columbus Berlín - Interiér hoteluHotel Pension Columbus Berlín - Interiér hoteluHotel Pension Columbus Berlín - Interiér hoteluHotel Pension Columbus Berlín - Obchod s kávou / kavárnaHotel Pension Columbus Berlín - Pokoj pro hostyHotel Pension Columbus Berlín - Pokoj pro hostyHotel Pension Columbus Berlín - Pokoj pro hostyHotel Pension Columbus Berlín - KoupelnaHotel Pension Columbus Berlín - Pokoj pro hostyHotel Pension Columbus Berlín - Pokoj pro hostyHotel Pension Columbus Berlín - Pokoj pro hostyHotel Pension Columbus Berlín - Interiér hoteluHotel Pension Columbus Berlín - Interiér hoteluHotel Pension Columbus Berlín - Interiér hoteluHotel Pension Columbus Berlín - Interiér hoteluHotel Pension Columbus Berlín - Pokoj pro hostyHotel Pension Columbus Berlín - Pokoj pro hostyHotel Pension Columbus Berlín - Pokoj pro hostyHotel Pension Columbus Berlín - Pokoj pro hostyHotel Pension Columbus Berlín - Pokoj pro hostyHotel Pension Columbus Berlín - Pokoj pro hostyHotel Pension Columbus Berlín - Pokoj pro hostyHotel Pension Columbus Berlín - Pokoj pro hostyHotel Pension Columbus Berlín - Pokoj pro hostyHotel Pension Columbus Berlín - Pokoj pro hostyHotel Pension Columbus Berlín - Pokoj pro hostyHotel Pension Columbus Berlín - Pokoj pro hostyHotel Pension Columbus Berlín - Pokoj pro hostyHotel Pension Columbus Berlín - Bufet


AS-AGWEB-3A01