Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Hotel Pier Cuatro

3rd Avenue, North Reclamation Area, Severní oblast rekultivace, Cebu City, Filipíny 6000

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 878 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,2
Personál
7,2
Stav hotelu/čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (878)
Seřazeno podle:
Petr F. Skupiny Czech Republic, 16. září 2012
Dobrý hotel na špatném místě

Asi 1km od SM Mall, dobrá cena, wifi v ceně
6,3
Asi jediný a zároveň největší problém je poloha hotelu. Okolí je okrajová část přístavu. Zároveň na silnici před hotelem probíhá rekostrukce. A jak to tak vypadá, ještě nějakou chvíli probíhat bude. Jinak hotel je bez problémů. Snídaně průměr, ale vhledem k ceně, bez námitek. Internet funkční. SM Mall v docházkové vzdálenosti, ale vzhledem k ceně taxíků bych v okolí moc nechodil.
Nightlife Tip: Naproti hotelu bar Arena. Stojí za návštěvu. Platí se ale vstup 200 peso.
Nahlásit hodnocení
Gerard L. Obchodní cestující Philippines, 4. února 2016
Pier Cuatro Hotel Cebu

Location, value, nice staff.
6,7
Coveniently located to the Hall of Justice. P50.00 worth of taxi ride.
Nahlásit hodnocení
David J. Jednotlivci Australia, 10. ledna 2016
ok

cant give
6,7
it was ok but nothing worked like wi fi staff not very helpful
Nahlásit hodnocení
David J. Jednotlivci Australia, 7. ledna 2016
never again

location
6
did not like no wi-fi said being fixed booked room than you had to pay extra if you had partner with you,as you could not book for 2 people on the website
Nahlásit hodnocení
Evgeny B. Páry Russia, 29. prosince 2015
Good hotel for 1day staying. Close to port.

Breakfast, position, wi-fi
8,7
Good
Nahlásit hodnocení
Joyce N. Páry Philippines, 22. prosince 2015
Great location and Staff

location at pier 4, sm, robinsons, ceres terminal
8
we stayed there at 1st night AND then the 4th night when we we went to bohol, we decided to go back there because of near at the port and ceres north terminal
Nahlásit hodnocení
Joyce N. Páry Philippines, 19. prosince 2015
great hotel and staff

buffet breakfast, location, staff
7,3
value for money..sometimes the wifi does not work
Nahlásit hodnocení
Bryan D. Obchodní cestující Canada, 16. prosince 2015
Hotel is ok

location, convenience and staff
8
Hotel is nothing great but there is also nothing to complain about. Perfect for me.
Nahlásit hodnocení
Rod C. Skupiny Philippines, 13. prosince 2015
Not too good not bad either

breakfast is abundant, location is okay, room nit so nice
7,3
Nahlásit hodnocení
John W. Páry Australia, 9. prosince 2015
Good value for money

Location, comfy beds, nice linens.
6,7
It is well-placed - just a 50 pesos cab fare from SM Mall, but in a dodgy area (shanty shacks, sleezy nightclub across the road, lots of young men hanging around) so don't leave the hotel at night except by cab. New Robinson's Mall is just 100 metres away! Our room was small but very clean. The beds were very comfortable, as were the pillows. and the sheets and towels were of good quality. The staff were helpful and friendly. The complimentary breakfast was very good for a free breakfast.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Hotel Pier Cuatro Cebu CityHotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu City - KoupelnaHotel Pier Cuatro Cebu City - KoupelnaHotel Pier Cuatro Cebu City - VchodHotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu City - LobbyHotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu City - RestauraceHotel Pier Cuatro Cebu City - Taneční sálHotel Pier Cuatro Cebu City - Prostory pro setkáváníHotel Pier Cuatro Cebu City - Exteriér hoteluHotel Pier Cuatro Cebu City - Taneční sálHotel Pier Cuatro Cebu City - Obchod s kávou / kavárnaHotel Pier Cuatro Cebu City - Obchod s kávou / kavárna


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B05