Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Pier Cuatro

3rd Avenue, North Reclamation Area, Město Cebu, Cebu City, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Pier Cuatro Cebu City - Koupelna Hotel Pier Cuatro Cebu City - Koupelna Hotel Pier Cuatro Cebu City - Vchod Hotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu City - Lobby Hotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu City - Restaurace Hotel Pier Cuatro Cebu City - Taneční sál Hotel Pier Cuatro Cebu City - Prostory pro setkávání Hotel Pier Cuatro Cebu City - Exteriér hotelu Hotel Pier Cuatro Cebu City - Taneční sál Hotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hosty
Hotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 82

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 837 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,3
Personál
7,2
Stav hotelu/čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (837)
Seřazeno podle:
Petr F. Skupiny Czech Republic, 16. září 2012
Dobrý hotel na špatném místě

Asi 1km od SM Mall, dobrá cena, wifi v ceně
6,3
Asi jediný a zároveň největší problém je poloha hotelu. Okolí je okrajová část přístavu. Zároveň na silnici před hotelem probíhá rekostrukce. A jak to tak vypadá, ještě nějakou chvíli probíhat bude. Jinak hotel je bez problémů. Snídaně průměr, ale vhledem k ceně, bez námitek. Internet funkční. SM Mall v docházkové vzdálenosti, ale vzhledem k ceně taxíků bych v okolí moc nechodil.
Nightlife Tip: Naproti hotelu bar Arena. Stojí za návštěvu. Platí se ale vstup 200 peso.
Nahlásit hodnocení
Ma. L. Jednotlivci Philippines, 25. července 2015
It's good, and we feel comfortable.

The staff are polite and always smiling, the room is clean, food is ok
8
Good.
Nahlásit hodnocení
James L. Jednotlivci United States of America, 23. července 2015
Ok for the price

Fast wifi in room, free breakfast, cheap room.
6
Nice. But there were no windows and the room was a bit small. The staff is very friendly and very good. The only complaint I have is the location. It's in the middle of nowhere. So you really have to cab it everywhere instead of maybe walking.
Nahlásit hodnocení
Robelyn C. Obchodní cestující Philippines, 18. července 2015
So so

staff
6
I stayed on the second floor. I was not expecting much since its a budget hotel. I just cannot take the fact that they are allowing their bar to do videoke until 1am. Its was so loud that I can hear in from my room. You only have 2 choices if your staying ont he lower floors:1 endure the videoke or 2 fight with the loud TV from adjacent rooms and videoke by turning-up the volume of your tv. I booked 2 nights but after enduring the first night I checked out the following day.
Nahlásit hodnocení
Leong W. Páry Malaysia, 14. července 2015
A good stay

Staffs are friendly & helpful. The room is clean. Easy to get taxi & jeepney.
7,7
Good. Had a good stay.
Nahlásit hodnocení
Franziska H. Páry Germany, 13. července 2015
Decent

Seevice, buffet breakfast, close to pier
7
The room was not as modern as the lobby,but ok. The meals were not very tasty,but that could be my personal taste - the choices were multiple!
Nahlásit hodnocení
Steve M. Páry United States of America, 17. června 2015
GOOD FOR THE $$

LOCAL,CLEAN,PRICE
8
HOTEL IS GREAT FOR BEING CLOSE TO PEER...(FERRY)...PRICE IS VERY FARE.....
Nahlásit hodnocení
Emilia B. Jednotlivci Philippines, 13. června 2015
Hotel Pier Cuatro review

They assist you in getting a taxi.
5
I am disappointed... The double lock in the room is not OK.. so there is only one lock. I need to check out at an earlier time for 4pm. I already informed the lobby receptionist that I will be checking out earlier and how am I going to avail my free breakfast. The lobby receptionist said that they will able to serve a bread and coffee . I got disappointed and they didn't serve it to me. I got scared also when I walked near the hotel because the bank near the hotel has a lot of street children and someone whistle on me. I hope that there is a staff also outside the hotel who will guard especially when the guest in the hotel is arriving so they can monitor safety with their guest especially when the guest just commute.
Nahlásit hodnocení
Manu G. Páry Canada, 12. června 2015
good for the price

price, clean
8
Overall was good, no complaints for the low price. Location is 20 min walk from pier 1. Neighborhood looks dodgy but we met some friendly people in the area. They are building a big mall close to the hotel, so neighborhood is probably going to start looking a bit nicer soon
Nahlásit hodnocení
Min H. Páry South Korea, 8. června 2015
quite place clean value for money

food, price, locattion
8
quite place clean value for money
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Pier Cuatro Cebu CityHotel Pier Cuatro Cebu City - KoupelnaHotel Pier Cuatro Cebu City - KoupelnaHotel Pier Cuatro Cebu City - VchodHotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu City - LobbyHotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu City - RestauraceHotel Pier Cuatro Cebu City - Taneční sálHotel Pier Cuatro Cebu City - Prostory pro setkáváníHotel Pier Cuatro Cebu City - Exteriér hoteluHotel Pier Cuatro Cebu City - Taneční sálHotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02