Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Pier Cuatro

3rd Avenue, North Reclamation Area, Severní oblast rekultivace, Cebu City, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Hotel Pier Cuatro Cebu City - Koupelna Hotel Pier Cuatro Cebu City - Koupelna Hotel Pier Cuatro Cebu City - Vchod Hotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu City - Lobby Hotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu City - Restaurace Hotel Pier Cuatro Cebu City - Taneční sál Hotel Pier Cuatro Cebu City - Prostory pro setkávání Hotel Pier Cuatro Cebu City - Exteriér hotelu Hotel Pier Cuatro Cebu City - Taneční sál Hotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hosty
Hotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hosty
Oblast: Severní oblast rekultivace Počet pokojů: 82

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 849 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,2
Personál
7,2
Stav hotelu/čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (849)
Seřazeno podle:
Petr F. Skupiny Czech Republic, 16. září 2012
Dobrý hotel na špatném místě

Asi 1km od SM Mall, dobrá cena, wifi v ceně
6,3
Asi jediný a zároveň největší problém je poloha hotelu. Okolí je okrajová část přístavu. Zároveň na silnici před hotelem probíhá rekostrukce. A jak to tak vypadá, ještě nějakou chvíli probíhat bude. Jinak hotel je bez problémů. Snídaně průměr, ale vhledem k ceně, bez námitek. Internet funkční. SM Mall v docházkové vzdálenosti, ale vzhledem k ceně taxíků bych v okolí moc nechodil.
Nightlife Tip: Naproti hotelu bar Arena. Stojí za návštěvu. Platí se ale vstup 200 peso.
Nahlásit hodnocení
Laura G. Rodiny s malými dětmi Philippines, 18. srpna 2015
I love staying here every time we are at Cebu.

1. Friendly staffs 2. Great location 3. Cleanliness
8,7
As always...it was great.
Nahlásit hodnocení
Pepito Y. Jednotlivci Philippines, 18. srpna 2015
the single bed is to small

clean the internet is good and the breakfast also
7
well i hope i can stay again in that hotel.becoz ther price is reasonble..
Nahlásit hodnocení
Ma E. Páry Philippines, 16. srpna 2015
Just so-so

room is small, dark rooms, quite far
4,3
room is small, dark rooms, quite far
Nahlásit hodnocení
Robert W. Jednotlivci New Zealand, 11. srpna 2015
Value for money

Staff,price and reasonable location
8,7
Hard to beat for value for money
Nahlásit hodnocení
Greg D. Jednotlivci Australia, 1. srpna 2015
Bagus

food, location and price
8
Nice
Nahlásit hodnocení
Ma. L. Jednotlivci Philippines, 25. července 2015
It's good, and we feel comfortable.

The staff are polite and always smiling, the room is clean, food is ok
8
Good.
Nahlásit hodnocení
James L. Jednotlivci United States of America, 23. července 2015
Ok for the price

Fast wifi in room, free breakfast, cheap room.
6
Nice. But there were no windows and the room was a bit small. The staff is very friendly and very good. The only complaint I have is the location. It's in the middle of nowhere. So you really have to cab it everywhere instead of maybe walking.
Nahlásit hodnocení
Choong H. Skupiny Malaysia, 20. července 2015
Friendly staff, Mediocre Location

Friendly staff
6,3
Pretty good stay in this hotel, has everything basic you would need and the hotel is clean. However the hotel is kind of out of the way. Location wise might not be the best but taxi drivers all know how to get to the hotel.
Nahlásit hodnocení
Ma C. Jednotlivci Philippines, 19. července 2015
good

location
6,7
it was ok!
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Pier Cuatro Cebu CityHotel Pier Cuatro Cebu City - KoupelnaHotel Pier Cuatro Cebu City - KoupelnaHotel Pier Cuatro Cebu City - VchodHotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu City - LobbyHotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu City - RestauraceHotel Pier Cuatro Cebu City - Taneční sálHotel Pier Cuatro Cebu City - Prostory pro setkáváníHotel Pier Cuatro Cebu City - Exteriér hoteluHotel Pier Cuatro Cebu City - Taneční sálHotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu City - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B04