nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Pier Cuatro

3rd Avenue, North Reclamation Area, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Pier Cuatro Cebu - Koupelna Hotel Pier Cuatro Cebu - Koupelna Hotel Pier Cuatro Cebu - Vchod Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu - Lobby Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu - Restaurace Hotel Pier Cuatro Cebu - Taneční sál Hotel Pier Cuatro Cebu - Prostory pro setkávání Hotel Pier Cuatro Cebu - Exteriér hotelu Hotel Pier Cuatro Cebu - Golfový kurz Hotel Pier Cuatro Cebu - Taneční sál
Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 82

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 775 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,4
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (775)
Seřazeno podle:
Petr F. Skupiny Czech Republic, 16. září 2012
Dobrý hotel na špatném místě

Asi 1km od SM Mall, dobrá cena, wifi v ceně
6,3
Asi jediný a zároveň největší problém je poloha hotelu. Okolí je okrajová část přístavu. Zároveň na silnici před hotelem probíhá rekostrukce. A jak to tak vypadá, ještě nějakou chvíli probíhat bude. Jinak hotel je bez problémů. Snídaně průměr, ale vhledem k ceně, bez námitek. Internet funkční. SM Mall v docházkové vzdálenosti, ale vzhledem k ceně taxíků bych v okolí moc nechodil.
Nightlife Tip: Naproti hotelu bar Arena. Stojí za návštěvu. Platí se ale vstup 200 peso.
Richard L. Jednotlivci Canada, 13. prosince 2014
nice staff....great value for the money

good generous breakfasts as well
8
this was my second stay here. The only problem I had was a leak in the bathroom ceiling but they quickly moved me to a better room
Lawrence D. Jednotlivci United States of America, 10. prosince 2014
Great Hotel close to the Port

location to the port, Staff and value for your peso
8,7
I like the location to the port of Cebu, makes a easy trip to get on the ferry. Great staff always.
Marjorie E. Rodiny s malými dětmi Philippines, 4. prosince 2014
Nice stay

Location, value for money and food
6,3
It was nice and our request of having a double bed in the superior room was granted...
Vedran A. Jednotlivci Croatia, 30. listopadu 2014
In not so nice area but otherwise nice hotel

Staff, price, wifi
8
Pier Cuatro is not far away from the San Pedro fort and the cathedral and basilica but the area around hotel is not so nice. Same strange people are hanging around and it was advisable to take taxi everywhere. Otherwise it was nice stay. Simple but clean rooms with working hot shower. Good wifi connection. There is on-site restaurant with decent food because there are no other places to eat in the vicinity of the hotel. Staff is very very nice and eager to help.
Pamela T. Páry Philippines, 28. listopadu 2014
room not for a couple

breakfast, aircon, location
8
They give us a double standard room, not for couple room. But still, comfortable and quality breakfast
Richard L. Jednotlivci Canada, 28. listopadu 2014
A pleasant surpris

staff, value for the money, and room size
7,7
Great. Excellent value for the money. They have a book exchange as well
Jenny T. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 26. listopadu 2014
Good

cleanlines, staff are friendly, room was comfortable
8,3
It was good and have extended for two more nights
Rose M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 17. listopadu 2014
I appreciate the books in the cafe but...

the books, location and wifi
6,7
It was also disappointing because the photo of a superior room in their website shows there are two double beds. And when we were already there, It was just one double bed! So poor hubby, he slept in the couch. I just found it unbelievable that I asked 3 of the staff including the guard what is that main street east of the hotel (referring to the S. Osmena Blvd.) and that street perpendicular to 3rd avenue and all of them did not know. (I used the visayan dialect in asking, btw and yet...). So I got no choice but to look at the google map and thats how I found out that it is S.Osmena Blvd. and Maxilom Ext.
Raymund G. Obchodní cestující Philippines, 15. listopadu 2014
Great Stay

Friendly, Conveniently Located, Clean
10

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Pier Cuatro CebuHotel Pier Cuatro Cebu - KoupelnaHotel Pier Cuatro Cebu - KoupelnaHotel Pier Cuatro Cebu - VchodHotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu - LobbyHotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu - RestauraceHotel Pier Cuatro Cebu - Taneční sálHotel Pier Cuatro Cebu - Prostory pro setkáváníHotel Pier Cuatro Cebu - Exteriér hoteluHotel Pier Cuatro Cebu - Golfový kurzHotel Pier Cuatro Cebu - Taneční sálHotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C02