nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Pier Cuatro

3rd Avenue, North Reclamation Area, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Pier Cuatro Cebu - Koupelna Hotel Pier Cuatro Cebu - Koupelna Hotel Pier Cuatro Cebu - Vchod Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu - Lobby Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu - Restaurace Hotel Pier Cuatro Cebu - Taneční sál Hotel Pier Cuatro Cebu - Prostory pro setkávání Hotel Pier Cuatro Cebu - Exteriér hotelu Hotel Pier Cuatro Cebu - Golfový kurz Hotel Pier Cuatro Cebu - Taneční sál
Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hosty
Poloha: Město Cebu Počet pokojů: 82

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 701 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
7,4
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (701)
Petr F. Skupiny Czech Republic, 16. září 2012
Dobrý hotel na špatném místě

Asi 1km od SM Mall, dobrá cena, wifi v ceně
6,3
Asi jediný a zároveň největší problém je poloha hotelu. Okolí je okrajová část přístavu. Zároveň na silnici před hotelem probíhá rekostrukce. A jak to tak vypadá, ještě nějakou chvíli probíhat bude. Jinak hotel je bez problémů. Snídaně průměr, ale vhledem k ceně, bez námitek. Internet funkční. SM Mall v docházkové vzdálenosti, ale vzhledem k ceně taxíků bych v okolí moc nechodil.
Nightlife Tip: Naproti hotelu bar Arena. Stojí za návštěvu. Platí se ale vstup 200 peso.
Teodosio A. Obchodní cestující Philippines, 13. dubna 2014
short, pleasant and peaceful stay

location, value for money, accessibility to major shopping mall and meeting venue
6,3
uneventful, just an overnight stay .. value for money; simple but complete breakfast
Steve M. Jednotlivci United States of America, 8. dubna 2014
short and sweet

well its my wife who stays there and she is a picky ph lady...who wants nice for less...she says its cleen,very nice staff,and the food is good....
9,7
like i said....she likes it very much...its close to the faery.....
Yu Y. Jednotlivci Taiwan, 3. dubna 2014
friendly stuff, good location

on my first night arrived, didn't have enough Philippino money to pay texi, reception helped me up. Very close SM shopping mall, looked not safe to walk around the hotel, but fine. Very value.
8
John C. Obchodní cestující Philippines, 24. března 2014
normal hotel

affordable, buffet breakfast and high speed wifi.
6,7
The bathroom was broken. Shower was not that good. Water pressure not good.
Tinghan T. Páry Canada, 17. března 2014
enjoyable

attentive staff , braekfast buffet , security guard
8,7
one thing i don't appreciate is ; hotel wi-fi that i connect to keep popping-up the advertisement page of Tralvelbee , superseding my CNTV_cbox page which preventing me from viewing the Asia world news i always do everyday . i think the hotel has in one way or another violated my personal right ,that advertisement to me is an annoyance and unfriendly.
Thomas R. Skupiny United Kingdom, 4. března 2014
Decent hotel

Good location, friendly staff, clean
8
Stayed 1 night, chose this hotel due to proximity to the ferry terminal. Hotel was clean and rooms were spacious & front desk staff were very friendly and helpful. Short cab ride to restaurants, malls etc
Robert R. Jednotlivci United States of America, 5. února 2014
Best to look elsewhere

Nice buffet breakfast, close to ferries and Inexpensive
4,7
This is very spartan - even for a budget hotel. While the buffet breakfast is decent and the hotel is in walking distance of the ferries, I would suggest you go elsewhere and get a hotel in the business district. There is absolutely nothing nice about downtown Cebu. In fact, it is an area to be avoided!
Bao L. Jednotlivci Vietnam, 31. ledna 2014
Everything is good except its location

Attentive and informative staff, good breakfast and nice room
7,7
The most impressive thing about this hotel is its friendly, attentive and informative staff. They provided me with lots of information about public transport in Cebu and it helped me a lot. My room was fine, clean. Not much to say about room facilities, just basic things but that was enough for me. The only thing that I can complain is its location. Located near a pier, the surroundings looked dark, dirty with lots of garbage, sometimes seemed to be dangerous.
Martin B. Jednotlivci United Kingdom, 29. ledna 2014
Helpful/Friendly Staff

Staff/very clean/easy to find.
7,7
Enjoyable without any issues ,making life in a foreign country pleasurable and without worries.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Pier Cuatro CebuHotel Pier Cuatro Cebu - KoupelnaHotel Pier Cuatro Cebu - KoupelnaHotel Pier Cuatro Cebu - VchodHotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu - LobbyHotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu - RestauraceHotel Pier Cuatro Cebu - Taneční sálHotel Pier Cuatro Cebu - Prostory pro setkáváníHotel Pier Cuatro Cebu - Exteriér hoteluHotel Pier Cuatro Cebu - Golfový kurzHotel Pier Cuatro Cebu - Taneční sálHotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B03