nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Pier Cuatro

3rd Avenue, North Reclamation Area, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Pier Cuatro Cebu - Koupelna Hotel Pier Cuatro Cebu - Koupelna Hotel Pier Cuatro Cebu - Vchod Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu - Lobby Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Pier Cuatro Cebu - Restaurace Hotel Pier Cuatro Cebu - Taneční sál Hotel Pier Cuatro Cebu - Prostory pro setkávání Hotel Pier Cuatro Cebu - Exteriér hotelu Hotel Pier Cuatro Cebu - Golfový kurz Hotel Pier Cuatro Cebu - Taneční sál
Hotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 82

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 795 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,4
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (795)
Seřazeno podle:
Petr F. Skupiny Czech Republic, 16. září 2012
Dobrý hotel na špatném místě

Asi 1km od SM Mall, dobrá cena, wifi v ceně
6,3
Asi jediný a zároveň největší problém je poloha hotelu. Okolí je okrajová část přístavu. Zároveň na silnici před hotelem probíhá rekostrukce. A jak to tak vypadá, ještě nějakou chvíli probíhat bude. Jinak hotel je bez problémů. Snídaně průměr, ale vhledem k ceně, bez námitek. Internet funkční. SM Mall v docházkové vzdálenosti, ale vzhledem k ceně taxíků bych v okolí moc nechodil.
Nightlife Tip: Naproti hotelu bar Arena. Stojí za návštěvu. Platí se ale vstup 200 peso.
Xiaoxu Z. Jednotlivci China, 9. února 2015
Not bad

The staff was very helpful. Breakfast was ok. It's not far from Magellan's cross or the port to Cebu. The room didn't seem as nice as the hall, but it was ok.
8,3
Paul R. Jednotlivci United Kingdom, 7. února 2015
Good Location - Good Value

Price; location for ferries; cofortable beds
7,3
Actually a bit nicer than I expected from the reviews. Room was simple as you would expet for the price but the beds were comfortable. Breakfast was OK and`staff friendly. Only criticism was the lack of bedside lamp or light control so if you want to read like me, you have to get out of bed to off the light before sleeping! NB De Luxe rooms do NOT have bedside lamps despite the Agoda photo - glad I didn't pay the extra!
Norbert R. Jednotlivci Luxembourg, 12. ledna 2015
Money value ok

Transfer airport/hotel very fast - location port very good - for one night perfect
6,3
short but good nice filipino staff easy getting around
David J. Páry Australia, 11. ledna 2015
good hotel

staff location room size
8,3
would stay there again
David J. Páry Australia, 10. ledna 2015
good value

staff value room size
8
it was ok we did extend for 1 night there
Wing Y. Páry Hong Kong, 9. ledna 2015
quite ok with excellent customer service

helpful staff ,tasty welcoming drink
8,3
The rooms and environment there are quite ok as a hotel in city center. The service of staff was excellent. I love their very warm smile. The toilet is quite ok but the water for bath was running slowly.
Mike R. Jednotlivci Australia, 6. ledna 2015
Cheap & below average

Reception price
5
Very average. Poor facilities breakfast is cold and limited. A long way to anything. Power goes out regularly. Very very basic if u want a blanket the charge u TV is probably 30 yrs old. Small room no where for clothes or place suitcase. You pay for every thing. If price is the only criteria go to Pier Cuatro
Peter C. Páry New Zealand, 5. ledna 2015
Cebu visit

Staff, value and not too far from sights
8,7
Staff were friendly and helpful. Buffet breakfast had good options and a nescafe coffee machine so better than instant. Rooms were ok but at the price we paid, very good value. A 20 minute walk to Magill and cross or a short taxi ride.
Trevor T. Páry United Kingdom, 4. ledna 2015
wonderful hotel

staff were all wonderful good food and very clean hotel
10
always a very good place to stay and very friendly

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Pier Cuatro CebuHotel Pier Cuatro Cebu - KoupelnaHotel Pier Cuatro Cebu - KoupelnaHotel Pier Cuatro Cebu - VchodHotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu - LobbyHotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hostyHotel Pier Cuatro Cebu - RestauraceHotel Pier Cuatro Cebu - Taneční sálHotel Pier Cuatro Cebu - Prostory pro setkáváníHotel Pier Cuatro Cebu - Exteriér hoteluHotel Pier Cuatro Cebu - Golfový kurzHotel Pier Cuatro Cebu - Taneční sálHotel Pier Cuatro Cebu - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C04