nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Polonia

Jalan Jendral Sudirman No 14, Medan Centrum města, Medan, Indonésie 20152 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Polonia Medan - Interiér hotelu Hotel Polonia Medan - Koupelna Hotel Polonia Medan - Interiér hotelu Hotel Polonia Medan - Koupelna Hotel Polonia Medan - Interiér hotelu Hotel Polonia Medan - Exteriér hotelu Hotel Polonia Medan - Interiér hotelu Hotel Polonia Medan - Bazén Hotel Polonia Medan - Restaurace Hotel Polonia Medan - Vchod Hotel Polonia Medan - Restaurace Hotel Polonia Medan - Restaurace Hotel Polonia Medan - Recepce Hotel Polonia Medan - Recepce Hotel Polonia Medan - Pub/lounge Hotel Polonia Medan - Prostory pro setkávání
Hotel Polonia Medan - Koupelna Hotel Polonia Medan - Bazén Hotel Polonia Medan - Prostory pro setkávání Hotel Polonia Medan - Prostory pro setkávání Hotel Polonia Medan - Restaurace Hotel Polonia Medan - Jídlo a nápoje Hotel Polonia Medan - Rekreační zařízení Hotel Polonia Medan - Fitness prostory Hotel Polonia Medan - Fitness prostory Hotel Polonia Medan - Bufet Hotel Polonia Medan - Fitness prostory Hotel Polonia Medan - Fitness prostory
Oblast: Medan Centrum města Počet pokojů: 194
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 94 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
7,4
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
6,7
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (94)
Seřazeno podle:
Mariancon S. Páry Indonesia, 10. října 2014
Polonia hotel is an old hotel

Only location good for this hotel
5,3
As a 4-star hotel, room furnitures should be better and the room should be clean. The food was not tasty, flavor Medan can be a plus value for this hotel.
Yousef A. Jednotlivci Saudi Arabia, 3. října 2014
quite

just the staff was great
6
the hotel is too late. and poor of 4 stars services,, i just give up to 2 or 3 stars maximum,, i just like the staff they are really friendly and helpful, the hotel is quite, spacious room, but really old hotel and not recommend it for visiting and relaxing.. just 1 business day is maximum to stay i think,, i spend 3 nights but not really looks like 4 stars hotels, and the elevator out off order. just 2 elevator working from 4, and at morning there is a crowded in lobby and elevator also because the meeting room in 7th floor i think. i think i will not come back again.. but just give 5 stars to the staff.
Siti A. Skupiny Malaysia, 1. října 2014
good location..helpful and honest staff

location, rate and facilities
8,7
Excellent. Recommended to all either individual traveller, family or group.
Wong W. Obchodní cestující Malaysia, 28. září 2014
cheaper but only for stay without better

old hotel, not proffesional staff, just for sleep.
4,7
this hotel got swimming pool & gym room.just all the thing is old already. 1st day when check in the staff mention to me got port for the internet since i'm asking for the Wifi. But at the end there are don't have any port there, just the telephone port which need to pay. Even it got wifi but the signal very low even the router just in front of the room. Staff even no bothering us for it, just come in to see and say don't have. On last day, the staff even come to our room and ask us is we going to check out but the that time just only 10am!!(feel like the staff want us to go) All facility very old , entertainment building on left side and restaurant inside hotel is been closed for long time. Not recommend to stay here if you wish having a good day..
Rina G. Obchodní cestující Indonesia, 19. září 2014
price is good

location, price and clean
6,7
Good
Lily S. Obchodní cestující Indonesia, 3. září 2014
ctre of twn and veri nice place

clean friedly and vaable
7,3
nothing to comlai nice hotel
Johan H. Obchodní cestující Indonesia, 28. srpna 2014
comfort

clean
6,7
Easy access for taxi and. Overall is value to stay.
Murugan R. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 22. srpna 2014
cheap and nice

fast check in, fast wifi and room clean
8,7
the room was nice, wifi was fast n good connections, room clean, good location near to city center, price cheap and overall good !
Wong C. Obchodní cestující Singapore, 14. srpna 2014
Good. clean n comfortable.

Good location. reasonably priced and good wifi
8,3
Splendid and will book same again in my next visit.
Mery M. Skupiny Indonesia, 23. července 2014
cheap & good location

old room, cheap & good location
6
i find this hotel is a bit too old, but the location is good

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Polonia MedanHotel Polonia Medan - Interiér hoteluHotel Polonia Medan - KoupelnaHotel Polonia Medan - Interiér hoteluHotel Polonia Medan - KoupelnaHotel Polonia Medan - Interiér hoteluHotel Polonia Medan - Exteriér hoteluHotel Polonia Medan - Interiér hoteluHotel Polonia Medan - BazénHotel Polonia Medan - RestauraceHotel Polonia Medan - VchodHotel Polonia Medan - RestauraceHotel Polonia Medan - RestauraceHotel Polonia Medan - RecepceHotel Polonia Medan - RecepceHotel Polonia Medan - Pub/loungeHotel Polonia Medan - Prostory pro setkáváníHotel Polonia Medan - KoupelnaHotel Polonia Medan - BazénHotel Polonia Medan - Prostory pro setkáváníHotel Polonia Medan - Prostory pro setkáváníHotel Polonia Medan - RestauraceHotel Polonia Medan - Jídlo a nápojeHotel Polonia Medan - Rekreační zařízeníHotel Polonia Medan - Fitness prostoryHotel Polonia Medan - Fitness prostoryHotel Polonia Medan - BufetHotel Polonia Medan - Fitness prostoryHotel Polonia Medan - Fitness prostoryHotel Polonia Medan - Obchod s kávou / kavárnaHotel Polonia Medan - Executive LoungeHotel Polonia Medan - VybaveníHotel Polonia Medan - RecepceHotel Polonia Medan - Interiér hoteluHotel Polonia Medan - Interiér hoteluHotel Polonia Medan - BufetHotel Polonia Medan - BazénHotel Polonia Medan - Pokoj pro hostyHotel Polonia Medan - Jídlo a nápojeHotel Polonia Medan - ApartmáHotel Polonia Medan - LobbyHotel Polonia Medan - Prostory pro setkáváníHotel Polonia Medan - Jídlo a nápojeHotel Polonia Medan - Pokoj pro hostyHotel Polonia Medan - Pokoj pro hostyHotel Polonia Medan - Pokoj pro hostyHotel Polonia Medan - ApartmáHotel Polonia Medan - Fitness prostory


AS-AGWEB-3C07