Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Polonia

Jalan Jendral Sudirman No 14, Medan Centrum města, Medan, Indonésie 20152 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Polonia Medan - Interiér hotelu Hotel Polonia Medan - Koupelna Hotel Polonia Medan - Interiér hotelu Hotel Polonia Medan - Koupelna Hotel Polonia Medan - Interiér hotelu Hotel Polonia Medan - Exteriér hotelu Hotel Polonia Medan - Interiér hotelu Hotel Polonia Medan - Bazén Hotel Polonia Medan - Restaurace Hotel Polonia Medan - Vchod Hotel Polonia Medan - Restaurace Hotel Polonia Medan - Recepce Hotel Polonia Medan - Recepce Hotel Polonia Medan - Pub/lounge Hotel Polonia Medan - Prostory pro setkávání Hotel Polonia Medan - Koupelna
Hotel Polonia Medan - Bazén Hotel Polonia Medan - Prostory pro setkávání Hotel Polonia Medan - Prostory pro setkávání Hotel Polonia Medan - Fitness prostory Hotel Polonia Medan - Fitness prostory Hotel Polonia Medan - Bufet Hotel Polonia Medan - Fitness prostory Hotel Polonia Medan - Fitness prostory Hotel Polonia Medan - Obchod s kávou / kavárna Hotel Polonia Medan - Executive Lounge Hotel Polonia Medan - Vybavení Hotel Polonia Medan - Recepce
Oblast: Medan Centrum města Počet pokojů: 194
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 120 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
7,4
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
6,7
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (120)
Seřazeno podle:
Edward I. Páry Malaysia, 11. května 2015
Facilities

Location
5,3
The stay was fine. However the management should look into providing good hot water facilities. Meanwhile housekeeping also needs improvement. Toilet left without towels after 1st day and need to make multiple requests on Day 2.
Tan K. Páry Indonesia, 7. dubna 2015
embassy staff

location is good. peacefull. furniture need to be improve .
8,7
Good staff. Breakfast is fine. Staff is friendly. Value for money.
Nursiah T. Páry Indonesia, 1. dubna 2015
Affordable and pleasant

Good location, friendly staff and comfortable room
8
I think that the hotel need to renovate the rooms. Air conditioning was not cold enough for me. Other than that it was a pleasant stay with good location.
Hasudungan A. Jednotlivci Indonesia, 21. března 2015
Old hotel, a bit overpriced.
5,3
Overall is average since I stayed there because the location is within walking distance to the wed ceremony I attend. This hotel need to refresh their interior, refurnish their rooms and place a taxi line in the hotels. I feel that the price is a bit too much for all I got . Design is too old, need refreshment, food just average but is cheap, not easy to find taxi infront of the hotel, room is big, sometimes bug is in the room.
Eriyan T. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 1. března 2015
Nice hotel

Strategic location, great staff, and not too expensive
7,7
Azri R. Páry Malaysia, 29. prosince 2014
Good stay...

Good stay...
6
Azri R. Páry Malaysia, 26. prosince 2014
Good stay...

Good stay...
6
Wong C. Obchodní cestující Singapore, 20. prosince 2014
a hotel to lodge must have basic comfort level

staff are well mannered. attentive
7
Could have been better as my room wasnt cold enough despite engineering trouble shot. They wanted to change my room but i hated unnecessary packing n unpacking
Jayaratha K. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 2. prosince 2014
Very Poor & Unconfortable
4
Tento zákazník pouze ohodnotil hotel a neuvedl žádné poznámky.
Zainol A. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 26. listopadu 2014
Room cleaned, ammenities given, housekeeping good

location, food and service
8
Overall is good, no complaints from families members, children enjoyed the swimming pool, and the breakfast buffet was good too.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Polonia MedanHotel Polonia Medan - Interiér hoteluHotel Polonia Medan - KoupelnaHotel Polonia Medan - Interiér hoteluHotel Polonia Medan - KoupelnaHotel Polonia Medan - Interiér hoteluHotel Polonia Medan - Exteriér hoteluHotel Polonia Medan - Interiér hoteluHotel Polonia Medan - BazénHotel Polonia Medan - RestauraceHotel Polonia Medan - VchodHotel Polonia Medan - RestauraceHotel Polonia Medan - RecepceHotel Polonia Medan - RecepceHotel Polonia Medan - Pub/loungeHotel Polonia Medan - Prostory pro setkáváníHotel Polonia Medan - KoupelnaHotel Polonia Medan - BazénHotel Polonia Medan - Prostory pro setkáváníHotel Polonia Medan - Prostory pro setkáváníHotel Polonia Medan - Fitness prostoryHotel Polonia Medan - Fitness prostoryHotel Polonia Medan - BufetHotel Polonia Medan - Fitness prostoryHotel Polonia Medan - Fitness prostoryHotel Polonia Medan - Obchod s kávou / kavárnaHotel Polonia Medan - Executive LoungeHotel Polonia Medan - VybaveníHotel Polonia Medan - RecepceHotel Polonia Medan - Interiér hoteluHotel Polonia Medan - Interiér hoteluHotel Polonia Medan - BufetHotel Polonia Medan - BazénHotel Polonia Medan - Pokoj pro hostyHotel Polonia Medan - Jídlo a nápojeHotel Polonia Medan - ApartmáHotel Polonia Medan - LobbyHotel Polonia Medan - Prostory pro setkáváníHotel Polonia Medan - Jídlo a nápojeHotel Polonia Medan - Pokoj pro hostyHotel Polonia Medan - Pokoj pro hostyHotel Polonia Medan - ApartmáHotel Polonia Medan - Fitness prostoryHotel Polonia Medan - Obchod s kávou / kavárnaHotel Polonia Medan - Obchod s kávou / kavárnaHotel Polonia Medan - Obchod s kávou / kavárnaHotel Polonia Medan - BazénHotel Polonia Medan - BazénHotel Polonia Medan - Obchod s kávou / kavárnaHotel Polonia Medan - Obchod s kávou / kavárna


AS-AGWEB-3C03