Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Hotel Polonia

Jalan Jendral Sudirman No 14, Medan Centrum města, Medan, Indonésie 20152

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 159 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
7,3
Personál
7,0
Stav hotelu/čistota
6,6
Pokojový komfort/standard
6,9
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (159)
Seřazeno podle:
Nelson M. Obchodní cestující Indonesia, 28. ledna 2016
Good hotel

Convenion hotel
9
I think this hotel the best in Medan town
Nahlásit hodnocení
Robert W. Obchodní cestující United Kingdom, 1. prosince 2015
good value for money

location, aircon,size
6,7
thius is an adequate hotel but the food is aweful, The beer is very overpriced at Rps 48k for a small bottle and it wasn't even cold
Nahlásit hodnocení
Sundaralingam R. Skupiny Malaysia, 24. listopadu 2015
Hotel stay average good and convenient stay

Staffs courteousness
7,3
smoking are allowed in lobby swimming pool was in maintenance during my stay
Nahlásit hodnocení
Wima S. Obchodní cestující Indonesia, 17. listopadu 2015
Input or suggestion

1. Good location, accepted price, good wifi
5,3
Kasur dan bantalnya Keras sehingga tdk nyaman utk tidur atau istirahat.
Nahlásit hodnocení
Effendi H. Obchodní cestující Indonesia, 13. listopadu 2015
Horrible Hotel

- very dirty restaurant
2,7
1) very poor staff performance 2) housekeeping response is slow 3) very dirty restaurant....totally lacking in hygiene 4) poor taste of foods 5) restaurant and lobby are full of cigeratte smoke 6) dirty swimming pool....never change the water for ages
Nahlásit hodnocení
Mohamed S. Obchodní cestující Malaysia, 13. listopadu 2015
good for money

b fast,clean,good staff
3,3
Nahlásit hodnocení
Hanizasurana H. Obchodní cestující Malaysia, 8. listopadu 2015
Overrated and not worth for money

Large size room
5
Absolutely upset with almost everything here. totally opposite from what was described in the website. Every corner of the room has no internet signals and we hv to go outside the room near lifts to get at least one bar connection. Immediately outside our room at level 6 some renovation construction are going on and the scenery outside the door are really unpleasant and i feel the room should be vacant instead of allowing us to stay. The lift and the entire ceilings are too old. Full of cigarrette smoke odor along the corridor. Floor in the room are too dusty n only one pair of of bedroom slipper provided. We went down for breakfast at 9 am and there was no more milk available for cornflakes, no more tea or coffee. Only fruits, cakes n fried rice were left for breakfast. Thank God after i make a complaint to one of the staff that they opened one bottle of milk for us for one cup of tea and one bowl of koko crunch. We were supposed to stay for 2 nights but we hv no choices but to check out after one night and went to another hotel.
Nahlásit hodnocení
Novy W. Obchodní cestující Indonesia, 26. října 2015
cleans

good design
6
Had a very comfortable stay. Proximity to main attractions makes it so much better
Nahlásit hodnocení
Novy W. Obchodní cestující Indonesia, 23. října 2015
cleans

good design
6
Had a very comfortable stay. Proximity to main attractions makes it so much better
Nahlásit hodnocení
Novy W. Obchodní cestující Indonesia, 22. října 2015
cleans

good design
6
Had a very comfortable stay. Proximity to main attractions makes it so much better
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Hotel Polonia MedanHotel Polonia Medan - RecepceHotel Polonia Medan - Pokoj pro hostyHotel Polonia Medan - Pokoj pro hostyHotel Polonia Medan - Pokoj pro hostyHotel Polonia Medan - Pokoj pro hostyHotel Polonia Medan - Pokoj pro hostyHotel Polonia Medan - Pokoj pro hostyHotel Polonia Medan - ApartmáHotel Polonia Medan - ApartmáHotel Polonia Medan - Executive LoungeHotel Polonia Medan - Jídlo a nápojeHotel Polonia Medan - KoupelnaHotel Polonia Medan - Interiér hoteluHotel Polonia Medan - BazénHotel Polonia Medan - BazénHotel Polonia Medan - BazénHotel Polonia Medan - VybaveníHotel Polonia Medan - BufetHotel Polonia Medan - BufetHotel Polonia Medan - Obchod s kávou / kavárnaHotel Polonia Medan - Obchod s kávou / kavárnaHotel Polonia Medan - Obchod s kávou / kavárnaHotel Polonia Medan - Obchod s kávou / kavárnaHotel Polonia Medan - RestauraceHotel Polonia Medan - Executive LoungeHotel Polonia Medan - Fitness prostoryHotel Polonia Medan - Fitness prostoryHotel Polonia Medan - Fitness prostoryHotel Polonia Medan - Prostory pro setkáváníHotel Polonia Medan - Prostory pro setkáváníHotel Polonia Medan - Prostory pro setkáváníHotel Polonia Medan - Prostory pro setkávání


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02