Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Hotel S8

Jl. Buni Sari No. 14 A, Br Buni, Kuta, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Hotel S8 Bali - Bazén Hotel S8 Bali - Exteriér hotelu Hotel S8 Bali - Bazén Hotel S8 Bali - Vybavení Hotel S8 Bali - Pokoj pro hosty Hotel S8 Bali - Pokoj pro hosty Hotel S8 Bali - Interiér hotelu Hotel S8 Bali - Bazén Hotel S8 Bali - Balkón/terasa Hotel S8 Bali - Lázně Hotel S8 Bali - Lázně
Oblast: Kuta Počet pokojů: 41

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,8

na základě 423 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
7,9
Personál
6,8
Stav hotelu/čistota
6,8
Pokojový komfort/standard
6,8
Jídlo/stolování
5,0
Všechna hodnocení (423)
Seřazeno podle:
Ng W. Jednotlivci Malaysia, 3. ledna 2016
nothing

nothing
10
good
Nahlásit hodnocení
Martah B. Páry Malaysia, 19. prosince 2015
Very easy to find

Good location, nice, clean
9,3
Satisfying, worth for money
Nahlásit hodnocení
Ian C. Páry Australia, 22. října 2015
Frequent visitor

Location ! price !
7
Frequent user of this hotel ! & recommend ! Will stay here again for sure
Nahlásit hodnocení
Ian C. Páry Australia, 30. září 2015
stayed here before

Location, facilities & staff
7,7
We have stayed here before @ we were more than happy to stay here again . Staff were great
Nahlásit hodnocení
Ian C. Páry Australia, 23. září 2015
Pleasant stay with great locale

Locale is great @ the staff are friendly
7
Second time staying here & I will certainly be back again
Nahlásit hodnocení
Ian C. Páry Australia, 15. září 2015
Great location to most things. Staff are ftiendly

....
9
Will definately stay here again
Nahlásit hodnocení
James R. Jednotlivci Australia, 14. srpna 2015
Great location, full of bed bugs

Location, price, staff
5,3
I will not stay at this hotel again. Friendly staff, great location, good price, but in one week 2 horrible bouts of bed bugs and very noisy. Construction next door and tiled floors that reverberated every internal noise.
Nahlásit hodnocení
Chou K. Jednotlivci Taiwan, 10. května 2015
Overall, not bad

Price is acceptable and the location is not bad.
4,7
Nahlásit hodnocení
Wendy N. Jednotlivci Australia, 19. dubna 2015
too cheap to go

never had breakfast on paper plate
2
Impossible for taxi to find. First floor room is so close to reception. Massage parlour tried to shorten my massage to 1.15hrs when i paid for 1.5hours. Theres a differentent clock in massage reception to massage room. Bring a mobile for time keeping. Breakfast was served on paper plate.
Nahlásit hodnocení
Laurie C. Páry Australia, 7. dubna 2015
good budget option

staff pool location
6,3
Very good recommend.see my previous reviews on the place
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel S8 BaliHotel S8 Bali - BazénHotel S8 Bali - Exteriér hoteluHotel S8 Bali - BazénHotel S8 Bali - VybaveníHotel S8 Bali - Pokoj pro hostyHotel S8 Bali - Pokoj pro hostyHotel S8 Bali - Interiér hoteluHotel S8 Bali - BazénHotel S8 Bali - Balkón/terasaHotel S8 Bali - LázněHotel S8 Bali - Lázně


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A02