nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel S8

Jl. Buni Sari No. 14 A, Br Buni, Kuta / Tuban, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel S8 Bali - Bazén Hotel S8 Bali - Exteriér hotelu Hotel S8 Bali - Bazén Hotel S8 Bali - Vybavení Hotel S8 Bali - Pokoj pro hosty Hotel S8 Bali - Pokoj pro hosty Hotel S8 Bali - Interiér hotelu Hotel S8 Bali - Bazén Hotel S8 Bali - Balkón/terasa Hotel S8 Bali - Lázně Hotel S8 Bali - Lázně
Oblast: Kuta / Tuban Počet pokojů: 41
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,8

na základě 409 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
7,9
Personál
6,8
Stav hotelu / čistota
6,8
Pokojový komfort/standard
6,9
Jídlo/stolování
5,0
Všechna hodnocení (409)
Seřazeno podle:
Laurie C. Páry Australia, 7. dubna 2015
good budget option

staff pool location
6,3
Very good recommend.see my previous reviews on the place
Laurie C. Páry Australia, 6. dubna 2015
value location comfort

all the above and nice pool
7
See my previous as I stayed here 4 consecutive days
Laurie C. Páry Australia, 5. dubna 2015
cosy clean budget hotel

staff cleanliness pool
7
I enjoyed my stay there.staff gave me early check in which was very convenient.the room was nice and clean good WiFi.only fault was hot water was a bit hit and miss.good value for the money
Randall P. Jednotlivci Australia, 7. prosince 2014
Tired Hotel which had seen better days

Location was good
4,3
The staff were not interested in their guests stay. Tea and coffee urn but no supplies of tea and coffee. when asked for the staff could not be bothered. Limited English skills.
Lee K. Skupiny Malaysia, 1. prosince 2014
nice location

very nice location, convenient
7
pleasant
Hin T. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 10. listopadu 2014
Good Location

Location, Location, Location
6,3
Book the standard room only, at least the bathroom has a basin.
Michael K. Jednotlivci Australia, 3. září 2014
Value for Money

Value, Location, Age
7,7
Hi Everyone, I stayed at S8 for 4 nights. Is very good value Hotel, converted into Hotel in 2013 the rooms are in good condition. Good facilities for a room of this price. Would be nice to have a fridge in the room is the only thing missing really. Great location for bars, nightclubs, but far enough away to have quiet sleep. Would stay here again.
Paul M. Jednotlivci Australia, 30. srpna 2014
Kuta

Good location , well priced and comfortable
8
Staff very friendly and obliging , good hotel
Eric C. Jednotlivci France, 15. srpna 2014
Hotel S8

-
2
Not clean
Anh C. Skupiny Vietnam, 14. července 2014
Nice hotel

Clean Room, Center, Cheap Price
8
Comfortable

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel S8 BaliHotel S8 Bali - BazénHotel S8 Bali - Exteriér hoteluHotel S8 Bali - BazénHotel S8 Bali - VybaveníHotel S8 Bali - Pokoj pro hostyHotel S8 Bali - Pokoj pro hostyHotel S8 Bali - Interiér hoteluHotel S8 Bali - BazénHotel S8 Bali - Balkón/terasaHotel S8 Bali - LázněHotel S8 Bali - Lázně


AS-AGWEB-3A06