Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Santika Siligita Nusa Dua

Jalan Pintas Siligita No. 3A Banjar Peminge Nusa Dua, Nusa Dua, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Bazén Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Prostory pro setkávání Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Vyhlídka Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Jídlo a nápoje Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Jídlo a nápoje Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Jídlo a nápoje Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Jídlo a nápoje Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Jídlo a nápoje Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Jídlo a nápoje Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Jídlo a nápoje Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Vybavení Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Vybavení Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Vybavení Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Vybavení Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Vybavení Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Vybavení
Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Interiér hotelu Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Restaurace Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Pokoj pro hosty Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Pokoj pro hosty Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Koupelna Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Pokoj pro hosty Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Koupelna Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Koupelna Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Pokoj pro hosty Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Vybavení Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Vybavení
Oblast: Nusa Dua Počet pokojů: 153
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 561 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,4
Poloha
7,5
Personál
8,2
Stav hotelu/čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,8
Všechna hodnocení (561)
Seřazeno podle:
Chee J. Skupiny Mali, 25. července 2015
Great

Big bed, Big pool, nice breakfast
8,7
I enjoyed my stay in hotel Santika, the swimming pool is big, breakfast has many varieties, and the service is good!
Nahlásit hodnocení
Mervi Y. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 18. července 2015
Nice hotel with great staff

location, nice staff and clean
6,3
This small hotel provide all basic Needs, and the staff was very great. If you are planning to go out all day, this hotel will be great & they have nice swimming pool.
Nahlásit hodnocení
Mervi Y. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 18. července 2015
Nice staff

clean, location& staff
6,3
This small hotel provide all basic Needs, and the staff was very great. If you are planning to go out all day, this hotel will be great & they have nice swimming pool.
Nahlásit hodnocení
Edy T. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 14. července 2015
Must Pay More For Breakfast

We must request the clean the room, free transport to the nusa dua beach but don't have wave, we must walking about 15 minutes to find beach with wave
5,3
in Agoda Room Info for this Hotel said Children 2-11 year(s) Must use an extra bed, I think the Info must be change : Children 2-5 year(s) Must use an extra bed. Because when you want to have Breakfast, the childen 6 years must Pay IDR 65.000 For Breakfast. If I know this information, I will not stay at this Hotel or I will book for 2 room, Because I must Pay IDR 130.000
Nahlásit hodnocení
Md R. Rodiny se staršími dětmi Bangladesh, 12. července 2015
A functional, slightly above budget hotel.

Location, Price, access.
6,7
This is a slightly-above-budget hotel in Nusa dua. you get a good value for money at the price you pay. The hotel is functional, staffs are helpful, rooms are quite clean and foods are okay. Also the location is convenient.
Nahlásit hodnocení
Lilia P. Rodiny s malými dětmi Germany, 12. července 2015
all in all it was a pleasant stay.

The pool was very comfortable and nice area.
8,7
Nahlásit hodnocení
Cindy B. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 5. července 2015
good stay and affordable

location, fast check in check out process
7,7
quick check in and check out process. no hustle. room atmosphere is good enough. breakfast items can be improved. location is good and close to bali collection. need more playground activities area for kids.
Nahlásit hodnocení
Frank R. Páry Australia, 1. července 2015
A great place to stay

Cleanliness, Beach Club, Shuttle.
8,3
We enjoyed our stay very much. There are some very good restaurants nearby with very reasonable prices and the restaurants will pick you up and return you to your hotel. The shuttle drops you off at this beach club which is opposite the Bali Collection shopping center where there are lots of nice restaurants with reasonable prices. The only complaint I have about the hotel is that you have to wait until 12 noon for the first shuttle, and the last one is 4.00pm, there should be an earlier shuttle.
Nahlásit hodnocení
Derek G. Páry Australia, 30. června 2015
Wonderful Stay

Staff, Swimming Pool, Cost
9,3
+We stayed for 5 nights and we would have liked to stay longer. All the staff in all departments gave exceptional service delivered with a smile. They were polite, courteous, and efficient nothing was too much trouble.
Nahlásit hodnocení
Piti T. Skupiny Thailand, 29. června 2015
service is very good

staff food room
8,3
Room is nice but there are a lot of ants in room. On Saturday, there was singing UNTILL 1-2 am and very noisy.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua BaliHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - BazénHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Prostory pro setkáváníHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - VyhlídkaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Jídlo a nápojeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Jídlo a nápojeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Jídlo a nápojeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Jídlo a nápojeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Jídlo a nápojeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Jídlo a nápojeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Jídlo a nápojeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - VybaveníHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - VybaveníHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - VybaveníHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - VybaveníHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - VybaveníHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - VybaveníHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Interiér hoteluHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - RestauraceHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Pokoj pro hostyHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Pokoj pro hostyHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KoupelnaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Pokoj pro hostyHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KoupelnaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KoupelnaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Pokoj pro hostyHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - VybaveníHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Vybavení


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A04