Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Hotel Stella

Don Gil Garcia Street, Capitol Site, Fuente Osmena, Cebu City, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Hotel Stella Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu City - Interiér hotelu Hotel Stella Cebu City - Recepce Hotel Stella Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu City - Pokoj pro hosty
Oblast: Fuente Osmena Počet pokojů: 35

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 384 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,7
Personál
7,3
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
5,9
Všechna hodnocení (384)
Seřazeno podle:
Suzara R. Skupiny Philippines, 24. ledna 2016
The Rooms

Location, Staffs and Rooms.
7,3
We stay in Hotel Stella for 3 days and 2 nights and based on our experience, the rooms are small but good for staying but the comfort rooms are too small. Over all the hotel is nice to stay and the staffs and very accomodating and approachable. I will definitely choose this hotel because its near in the central city.
Nahlásit hodnocení
Sandra O. Rodiny s malými dětmi United States of America, 20. prosince 2015
Very small room

Nice staff
5,3
OK hotel . Good value. Friendly staff. Rooms are clean BUT VERY SMALL. Breakfast was ok (rice, eggs and meat). The hotel is not located in a nice area.
Nahlásit hodnocení
Terry C. Obchodní cestující Canada, 11. prosince 2015
Pleasant Stay

Location, value, location
8
Stay was fine. Comfortable, clean, but basic. Value is good, but if you want more creature comforts, you will have to pay more. Location is good.
Nahlásit hodnocení
Melody S. Skupiny Philippines, 15. listopadu 2015
Showet should be fixed.

Location location location
7,7
Good
Nahlásit hodnocení
Neo S. Jednotlivci Malaysia, 14. listopadu 2015
Just nice

Good
6
Nahlásit hodnocení
Maria E. Obchodní cestující Philippines, 13. listopadu 2015
Overall a good stay

clean, location and hotel rate is good
7
Overall was ok but my previous stay with them was better. It seems that staff are not as friendly (reception) as before. I was also disappointed that hotel could not help provide me a paracetamol when I got sick during my stay. Location is good because it is accessible to public transport and close to malls and restaurants. Room is clean.
Nahlásit hodnocení
Maurizio S. Páry Switzerland, 8. listopadu 2015
Lazy staff, unfriendly, very small rooms

location
4,7
Lazy staff, unfriendly, very small rooms. The shower hose is leaking. They feature 3 kind of included breakfast in their menu but only Filipino food available. If you ask them if there is another type of food they answer, yes we have continental. It's a pity that I can't attach a picture of the so called "continental breakfast", absolutely terrible quality, the butter was old, toasted bread very small and also the jam serve very small. Not a hotel for an international tourist. The rooms are very small, it's so small that you constantly bump into some furniture when you move around. Ok for a short business stay in a central location but not for a longer stay.
Nahlásit hodnocení
Dhovie A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 17. září 2015
estella hotel

no
6
bad
Nahlásit hodnocení
Maryeal B. Páry Philippines, 15. září 2015
It was good

Location, room, rate
8,3
Nahlásit hodnocení
Glenda D. Obchodní cestující Philippines, 11. září 2015
Overnight stay

Near hospitals and restaurants
5,3
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Stella Cebu CityHotel Stella Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu City - Interiér hoteluHotel Stella Cebu City - RecepceHotel Stella Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu City - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B01