Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Stella

Don Gil Garcia Street, Capitol Site, Město Cebu, Cebu City, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Stella Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu City - Interiér hotelu Hotel Stella Cebu City - Recepce Hotel Stella Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu City - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 35
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 366 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,7
Personál
7,3
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,0
Všechna hodnocení (366)
Seřazeno podle:
Daryl R. Jednotlivci United States of America, 23. července 2015
hotel stay

location, staff performance and cleanliness
7,7
did not rate food and dining because I did not eat in the hotel. Satisfied with the services given by the hotel staff
Nahlásit hodnocení
Cristina M. Jednotlivci Ecuador, 13. července 2015
Value for money

Value for money, comfort
9
I just stayed over for one night due to business and it was very good.The room was big enough for me, it didnt have window though. I think this hotel is a great option if you are just passing by.
Nahlásit hodnocení
Long C. Obchodní cestující Singapore, 3. července 2015
Budget Hotel

value for money
6,7
Great hotel for what i have paid. Don't expect 5 star facilities. Good value for money
Nahlásit hodnocení
Seth V. Rodiny s malými dětmi Philippines, 22. června 2015
Value For Money

easy access to public transportation, affordable room prices, nearby restaurants
9
We were greeted by friendly staff, though the room was small and the one that we stayed has no windows, the cleanliness are well kept. Good wifi access and can connect easily. The set meals for their room service are affordable too. But if you are on a tight budget, you can buy from outside as there is a mall nearby with restaurants and food chain stores.
Nahlásit hodnocení
Dane D. Páry Canada, 16. května 2015
It Was good

Hotel staff, cleaniness, location
8,7
We stayed for 4 nights only complaint was that staff didnt clean room or change sheets
Nahlásit hodnocení
Jill J. Skupiny Philippines, 15. května 2015
hotel stella

good site, rms ok, wi.fi fxnl, value for money for short stay
6
Ok
Nahlásit hodnocení
Sigrid E. Rodiny s malými dětmi Philippines, 26. dubna 2015
good

good food, good place, good people.. ;)
7,3
satisfactory! but please update some of the prices of your menu.. thanks! ;)
Nahlásit hodnocení
Mike A. Jednotlivci Philippines, 25. dubna 2015
ok

staff staff and staff
7
Nice staff, fair room, dark room, rusty faucets, ok ok stay
Nahlásit hodnocení
James E. Jednotlivci Singapore, 10. dubna 2015
small room but comfortable and has a good location

location, comfortable bed, warm staff
8,7
Its seems a new hotel with a good location. Good eateries are around the corner. Accessible to public transport like SM, Ayala, Fuente, downtown, uptown, Jones Avenue, Capitol, etc. The best for its price!!.
Nahlásit hodnocení
Eucelyn S. Skupiny Philippines, 29. března 2015
Hotel is good but rest rooms very tiny

Rooms are clean, staff are good, location is accessable
6,7
Great value for your money. Nice location. If you just want a place to sleep overnight, this would be a good place. Keep in mind though that the rest room is very very tiny.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Stella Cebu CityHotel Stella Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu City - Interiér hoteluHotel Stella Cebu City - RecepceHotel Stella Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu City - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B06