Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Stella

Don Gil Garcia Street, Capitol Site, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Stella Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu - Interiér hotelu Hotel Stella Cebu - Recepce Hotel Stella Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Stella Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 35
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 358 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,7
Personál
7,3
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,0
Všechna hodnocení (358)
Seřazeno podle:
James E. Jednotlivci Singapore, 10. dubna 2015
small room but comfortable and has a good location

location, comfortable bed, warm staff
8,7
Its seems a new hotel with a good location. Good eateries are around the corner. Accessible to public transport like SM, Ayala, Fuente, downtown, uptown, Jones Avenue, Capitol, etc. The best for its price!!.
Eucelyn S. Skupiny Philippines, 29. března 2015
Hotel is good but rest rooms very tiny

Rooms are clean, staff are good, location is accessable
6,7
Great value for your money. Nice location. If you just want a place to sleep overnight, this would be a good place. Keep in mind though that the rest room is very very tiny.
Chris P. Jednotlivci Canada, 29. března 2015
Enjoyed

Service and location
7,3
I rather enjoyed my stay here. A little more expensive then I wanted to pay but I found myself returning after the terrible experience a Capitol central hotel. Staff is super friendly...food is terrible. Rooms are clean and nice.
John A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 2. března 2015
very nice hotel

very clean, near cebu doctors hospital, near chong hua
8
Hotel Stella is a very nice hotel that we will refer to all my friends
John A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 28. února 2015
centrally located

accesible, affordable, clean
8
Hotel stella is a very nice hotel centrally located
Ma. O. Páry Philippines, 25. února 2015
Nice stay

Accessibility, affordable,
7,3
It was a good experience
Juvie C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 8. února 2015
PLEASANT BUDGET HOTEL

CLEANLINESS, LOCATION & NEW
7
Ive stayed with this hotel couple of times. Meaning, I enjoyed staying at this hotel. It is always good and comfortable to stay at Stella Hotel
Zoraida G. Obchodní cestující Philippines, 5. února 2015
Near Fuente Circle

location and transport
6
good
Richard T. Obchodní cestující Philippines, 30. ledna 2015
Value For Money Even For Biz Travelers

Location. Value For Money. Fast Internet Speed.
8
Nice location. McDo, Jollibee, Chowking, good local restos are all walking distance. fast internet speed.
Darren S. Rodiny s malými dětmi Australia, 15. prosince 2014
Closed to Robinson cebu

Location, shops, OK rooms
7,7
Good stay there, np at all, repetionist ok

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Stella CebuHotel Stella Cebu - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu - Interiér hoteluHotel Stella Cebu - RecepceHotel Stella Cebu - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu - Pokoj pro hostyHotel Stella Cebu - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B04