Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Tropika

Kilometer 7, JP Laurel Avenue, Lanang, Davao, Filipíny 8000 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Hotel Tropika Davao - Exteriér hotelu Hotel Tropika Davao - Restaurace Hotel Tropika Davao - Vybavení Hotel Tropika Davao - Okolí Hotel Tropika Davao - Okolí Hotel Tropika Davao - Taneční sál Hotel Tropika Davao - Vybavení Hotel Tropika Davao - Vybavení Hotel Tropika Davao - Taneční sál Hotel Tropika Davao - Taneční sál Hotel Tropika Davao - Taneční sál Hotel Tropika Davao - Interiér hotelu Hotel Tropika Davao - Pokoj pro hosty Hotel Tropika Davao - Pokoj pro hosty Hotel Tropika Davao - Zahrada Hotel Tropika Davao - Interiér hotelu
Hotel Tropika Davao - Exteriér hotelu Hotel Tropika Davao - Lobby Hotel Tropika Davao - Exteriér hotelu Hotel Tropika Davao - Prostory pro setkávání Hotel Tropika Davao - Recepce Hotel Tropika Davao - Lobby Hotel Tropika Davao - Lobby Hotel Tropika Davao - Exteriér hotelu Hotel Tropika Davao - Zahrada Hotel Tropika Davao - Vchod Hotel Tropika Davao - Exteriér hotelu Hotel Tropika Davao - Bazén
Oblast: Lanang Počet pokojů: 30
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 84 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
7,8
Personál
8,7
Stav hotelu/čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
7,4
Všechna hodnocení (84)
Seřazeno podle:
Candice F. Skupiny Philippines, 22. srpna 2015
Very friendly staff :)

*swimming pool, *friendly staff, *affordable hotel
9
Nahlásit hodnocení
Candice F. Skupiny Philippines, 20. srpna 2015
Kadayawan 2015

Friendly staff and cheap accomodations
10
Nahlásit hodnocení
Zbigniew S. Páry Canada, 16. srpna 2015
Very good stay

Cleamest service food
9
Better than expected
Nahlásit hodnocení
Dennis L. Páry Philippines, 9. srpna 2015
Peaceful place

Quiet place, great staff, nice pool
8,3
Nice and quiet place, nice pool, near malls and wharf to Samal island,friendly staff
Nahlásit hodnocení
Andrew E. Páry Australia, 1. srpna 2015
Nice One!

Great Pool, location, breakfast
8
I enjoyed my stay here. It's quiet as it is located about 200 metres off the main road. The major malls like SM and Robinsons are a short 100 peso taxi ride away and if you like good seafood walk about 10mins after you turn right on the main street there is a place called Yellow Fin, awesome fresh seafood. Breakfast was good each day although limited, rooms are big enough, air con works fine, pool is big, can't complain, an overall pleasant stay!
Nahlásit hodnocení
Gretchen M. Páry Philippines, 10. května 2015
overall excellent service

cleanliness, location and well organized
9,3
Our stay made us feel at home.
Nahlásit hodnocení
Jason R. Jednotlivci United States of America, 1. května 2015
Great stay

Location, price, FOOD!!
10
It was great
Nahlásit hodnocení
P J. Páry Netherlands, 20. března 2015
Enjoyed my long stay

Silence, Service and the pool
8
I was very happy about my stay. The service level was very high and the pool was lovely. the only thing was the wifi, but they were working on it during my stay. Its a very silent hotel, witch was handy for i had to sleep during the day. The food was good and although there was not always a buffet for breakfast. i will return here next time i visit Davao.
Nahlásit hodnocení
Scott M. Jednotlivci United States of America, 6. února 2015
Nice and friendly

The pool was awesome for some exercise. The restaurant had a limited menu but very delicious. I felt very secure.
7,7
The hotel IS nice just a few things that I didn't expect...the advertised WiFi was non existent in the room. (3rd floor) The transmitter was not even 20 feet from my room. They rebooted upon request but it didn't help. I had to go to the rear outside courtyard to get a reliable signal. Also read the hotel information book. They add 10% to meals... Tips? Electricity isto be tturned off when you leave the room. Every time... The A/C was adequate but it was mildly annoying to return to the room and it be muggy and have to wait for it to cool. Overall I'd stay there again and may even return there this trip.
Nahlásit hodnocení
Karen D. Rodiny s malými dětmi Philippines, 26. prosince 2014
very comfortable and affordable.

pool,room,homey ambiance
9,7
Great!
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Tropika DavaoHotel Tropika Davao - Exteriér hoteluHotel Tropika Davao - RestauraceHotel Tropika Davao - VybaveníHotel Tropika Davao - OkolíHotel Tropika Davao - OkolíHotel Tropika Davao - Taneční sálHotel Tropika Davao - VybaveníHotel Tropika Davao - VybaveníHotel Tropika Davao - Taneční sálHotel Tropika Davao - Taneční sálHotel Tropika Davao - Taneční sálHotel Tropika Davao - Interiér hoteluHotel Tropika Davao - Pokoj pro hostyHotel Tropika Davao - Pokoj pro hostyHotel Tropika Davao - ZahradaHotel Tropika Davao - Interiér hoteluHotel Tropika Davao - Exteriér hoteluHotel Tropika Davao - LobbyHotel Tropika Davao - Exteriér hoteluHotel Tropika Davao - Prostory pro setkáváníHotel Tropika Davao - RecepceHotel Tropika Davao - LobbyHotel Tropika Davao - LobbyHotel Tropika Davao - Exteriér hoteluHotel Tropika Davao - ZahradaHotel Tropika Davao - VchodHotel Tropika Davao - Exteriér hoteluHotel Tropika Davao - BazénHotel Tropika Davao - OkolíHotel Tropika Davao - Exteriér hoteluHotel Tropika Davao - Prostory pro setkáváníHotel Tropika Davao - ZahradaHotel Tropika Davao - RestauraceHotel Tropika Davao - Prostory pro setkáváníHotel Tropika Davao - BazénHotel Tropika Davao - ZahradaHotel Tropika Davao - OkolíHotel Tropika Davao - BazénHotel Tropika Davao - Prostory pro setkáváníHotel Tropika Davao - BazénHotel Tropika Davao - BazénHotel Tropika Davao - VchodHotel Tropika Davao - Prostory pro setkáváníHotel Tropika Davao - BazénHotel Tropika Davao - Exteriér hoteluHotel Tropika Davao - ZahradaHotel Tropika Davao - BazénHotel Tropika Davao - Prostory pro setkáváníHotel Tropika Davao - Exteriér hoteluHotel Tropika Davao - VchodHotel Tropika Davao - BazénHotel Tropika Davao - ZahradaHotel Tropika Davao - Prostory pro setkáváníHotel Tropika Davao - BazénHotel Tropika Davao - ZahradaHotel Tropika Davao - BazénHotel Tropika Davao - Pokoj pro hostyHotel Tropika Davao - Okolí


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B06