nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Tunjungan

Jl. Tunjungan, 102 - 104, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie 60011 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Tunjungan Surabaya - Prostory pro setkávání Hotel Tunjungan Surabaya - Prostory pro setkávání Hotel Tunjungan Surabaya - Restaurace Hotel Tunjungan Surabaya - Lázně Hotel Tunjungan Surabaya - Pub/lounge Hotel Tunjungan Surabaya - Prostory pro setkávání Hotel Tunjungan Surabaya - Vybavení Hotel Tunjungan Surabaya - Vybavení Hotel Tunjungan Surabaya - Fitness prostory Hotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hosty Hotel Tunjungan Surabaya - Interiér hotelu Hotel Tunjungan Surabaya - Pub/lounge Hotel Tunjungan Surabaya - Restaurace Hotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hosty Hotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hosty Hotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hosty
Hotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hosty Hotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hosty Hotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hosty Hotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hosty Hotel Tunjungan Surabaya - Apartmá
Oblast: Surabaya Centrum Počet pokojů: 273

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 607 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,7
Poloha
8,6
Personál
6,8
Stav hotelu / čistota
6,8
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
6,3
Všechna hodnocení (607)
Seřazeno podle:
Herawati P. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 15. dubna 2015
Short getaway in Surabaya

Clean, great location and value for money
9
We were returning customer. We always enjoy our stay in this hotel because of its great location and value for money. Near Tunjungan Plaza one of the best shopping experience in Surabaya
Ridwan S. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 28. března 2015
Wifi not available in room

Location and cleaniness
9
Pleasant one
Arif R. Jednotlivci Indonesia, 3. března 2015
Ok

Ok
7
Ok
Lum K. Obchodní cestující Singapore, 2. března 2015
Hotel stay

Near to shopping area
6
No internet,even at lobby ,that is the worst thing in the modern world
Hermawan A. Obchodní cestující Indonesia, 22. února 2015
Location Near Shopping Mall

location, clean room, nice staff
7,3
Hotel located nearby the largest Shopping Mall in Surabaya, Tunjungan Plaza. We stay here because because of the location, its easy to get to the shopping mall, go shopping or watch movies.
Kuek P. Skupiny Malaysia, 22. února 2015
good location poor wifi

good location and staff
6,7
very bad wifi signal, try to get rooms at higher floor, floor 9 and above. we stay at floor 4 and 5. bad wifi signal and no 3g signal at all.
Kuek P. Skupiny Malaysia, 20. února 2015
good location

location only
6,7
next to shopping mall, old hotel, aircon not functioning, no hair dryer, poor wifi.
Zawiyah M. Páry Malaysia, 16. února 2015
Good location

Location, staff and food
7
Hotel location situated at Surabaya city near Shopping Complex.breakfast not so good. But food for dinner delicious. Hotel not so clean. I stay at this hotel because I have conference there
Ali Y. Obchodní cestující Malaysia, 15. února 2015
Tunjungan Hotel Surabaya

Location, staff performance, shopping
8,7
My stay at the hotel was quite pleasant. The hotel was selected for the conference I attended.
Sucipto A. Obchodní cestující Indonesia, 11. února 2015
Good Hotel Close to Tunjungan Plaza

Close to Tunjungan Plaza, Close to Food Stalls and Easy to Get Public Transport
8

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Tunjungan SurabayaHotel Tunjungan Surabaya - Prostory pro setkáváníHotel Tunjungan Surabaya - Prostory pro setkáváníHotel Tunjungan Surabaya - RestauraceHotel Tunjungan Surabaya - LázněHotel Tunjungan Surabaya - Pub/loungeHotel Tunjungan Surabaya - Prostory pro setkáváníHotel Tunjungan Surabaya - VybaveníHotel Tunjungan Surabaya - VybaveníHotel Tunjungan Surabaya - Fitness prostoryHotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hostyHotel Tunjungan Surabaya - Interiér hoteluHotel Tunjungan Surabaya - Pub/loungeHotel Tunjungan Surabaya - RestauraceHotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hostyHotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hostyHotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hostyHotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hostyHotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hostyHotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hostyHotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hostyHotel Tunjungan Surabaya - Apartmá


AS-AGWEB-3B08