Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Hotel Tunjungan

Jl. Tunjungan, 102 - 104, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie 60011 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Hotel Tunjungan Surabaya - Prostory pro setkávání Hotel Tunjungan Surabaya - Prostory pro setkávání Hotel Tunjungan Surabaya - Restaurace Hotel Tunjungan Surabaya - Lázně Hotel Tunjungan Surabaya - Pub/lounge Hotel Tunjungan Surabaya - Prostory pro setkávání Hotel Tunjungan Surabaya - Vybavení Hotel Tunjungan Surabaya - Vybavení Hotel Tunjungan Surabaya - Fitness prostory Hotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hosty Hotel Tunjungan Surabaya - Interiér hotelu Hotel Tunjungan Surabaya - Pub/lounge Hotel Tunjungan Surabaya - Restaurace Hotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hosty Hotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hosty Hotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hosty
Hotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hosty Hotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hosty Hotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hosty Hotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hosty Hotel Tunjungan Surabaya - Apartmá Hotel Tunjungan Surabaya - Balkón/terasa Hotel Tunjungan Surabaya - Interiér hotelu Hotel Tunjungan Surabaya - Interiér hotelu Hotel Tunjungan Surabaya - Balkón/terasa Hotel Tunjungan Surabaya - Interiér hotelu
Oblast: Surabaya Centrum Počet pokojů: 273

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 667 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
6,6
Poloha
8,7
Personál
6,9
Stav hotelu/čistota
6,8
Pokojový komfort/standard
6,9
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (667)
Seřazeno podle:
Ruben T. Rodiny se staršími dětmi Australia, 5. ledna 2016
Unclean room, poor service even public used elevat

location
4,7
Unpleasanr, even we stay at the hotel almost for resting in the evening.
Nahlásit hodnocení
Husein T. Jednotlivci Indonesia, 1. ledna 2016
over rated hotel

complimentary new year eve dinner, location,
7
Nahlásit hodnocení
Ronald K. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 22. prosince 2015
Location is best feature

Location, staff friendliness, dining
9,3
I selected Hotel Tunjungan due to location. That is its best feature. After reserving the room I read so many negative reviews I almost cancelled, but I am glad that I did not. In contrast to many others, I found the dining superior to other hotels in which I have stayed in Indonesia. I did not find it necessary to ask for any items I thought missing. Wi-fi is a problem, country-wide. I found problems with connectivity, took my laptop and android phone to the front desk, and the problems were resolved. Inconvenient, yes, but functional. The hotel is old; the elevator operation takes some getting used to, again, I asked and received help from the staff. Any problems I encountered were overcome with minimal inconvenience and all such problems were minimal when compared to the benefits of location.
Nahlásit hodnocení
Ahmad I. Páry Indonesia, 22. prosince 2015
smell not good, breakfast not okay

location
4,3
breakfasf not good, hotel small so bad.
Nahlásit hodnocení
Zuraida A. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 15. prosince 2015
Quiet hotel with not many guests

Location only
6,3
Not enough light in our room. No iron service in the room. Only laundry can do so and you have to pay it. Location still the best, near to the mall but not the hotel.
Nahlásit hodnocení
Jumat Z. Obchodní cestující Brunei Darussalam, 12. listopadu 2015
Near Shopping Plaza

very near the biggest shopping mall
6,3
It could have been better if the aircond is working properly. The hot water is not always available for shower. No stationary available in the room. The towel were old. The breakfast selection are limited. Cereal was there one day but not there in another. On the whole very disappointing experience stay in this hotel.
Nahlásit hodnocení
Noriza S. Páry Malaysia, 8. listopadu 2015
Good

Attached with Mall & center of town
7,7
Nahlásit hodnocení
Sulyono H. Obchodní cestující Indonesia, 8. října 2015
Nice hotel

Nice hotel
8
Nice hotel
Nahlásit hodnocení
Tio S. Obchodní cestující Singapore, 6. října 2015
Good location

Good location
8
Nahlásit hodnocení
Zulkifli E. Skupiny Malaysia, 13. září 2015
good

nice
8
centre
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Tunjungan SurabayaHotel Tunjungan Surabaya - Prostory pro setkáváníHotel Tunjungan Surabaya - Prostory pro setkáváníHotel Tunjungan Surabaya - RestauraceHotel Tunjungan Surabaya - LázněHotel Tunjungan Surabaya - Pub/loungeHotel Tunjungan Surabaya - Prostory pro setkáváníHotel Tunjungan Surabaya - VybaveníHotel Tunjungan Surabaya - VybaveníHotel Tunjungan Surabaya - Fitness prostoryHotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hostyHotel Tunjungan Surabaya - Interiér hoteluHotel Tunjungan Surabaya - Pub/loungeHotel Tunjungan Surabaya - RestauraceHotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hostyHotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hostyHotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hostyHotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hostyHotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hostyHotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hostyHotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hostyHotel Tunjungan Surabaya - ApartmáHotel Tunjungan Surabaya - Balkón/terasaHotel Tunjungan Surabaya - Interiér hoteluHotel Tunjungan Surabaya - Interiér hoteluHotel Tunjungan Surabaya - Balkón/terasaHotel Tunjungan Surabaya - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C02