nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Tunjungan

Jl. Tunjungan, 102 - 104, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie 60011 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hosty Hotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hosty Hotel Tunjungan Surabaya - Prostory pro setkávání Hotel Tunjungan Surabaya - Prostory pro setkávání Hotel Tunjungan Surabaya - Restaurace Hotel Tunjungan Surabaya - Lázně Hotel Tunjungan Surabaya - Pub/lounge Hotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hosty Hotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hosty Hotel Tunjungan Surabaya - Prostory pro setkávání Hotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hosty Hotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hosty Hotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hosty Hotel Tunjungan Surabaya - Vybavení Hotel Tunjungan Surabaya - Vybavení Hotel Tunjungan Surabaya - Fitness prostory
Hotel Tunjungan Surabaya - Exteriér hotelu Hotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hosty Hotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hosty Hotel Tunjungan Surabaya - Recepce Hotel Tunjungan Surabaya - Pub/lounge Hotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hosty Hotel Tunjungan Surabaya - Restaurace
Oblast: Surabaya Centrum Počet pokojů: 273

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 591 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,7
Poloha
8,7
Personál
6,8
Stav hotelu / čistota
6,8
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
6,3
Všechna hodnocení (591)
Seřazeno podle:
Hermawan A. Obchodní cestující Indonesia, 22. února 2015
Location Near Shopping Mall

location, clean room, nice staff
7,3
Hotel located nearby the largest Shopping Mall in Surabaya, Tunjungan Plaza. We stay here because because of the location, its easy to get to the shopping mall, go shopping or watch movies.
Kuek P. Skupiny Malaysia, 22. února 2015
good location poor wifi

good location and staff
6,7
very bad wifi signal, try to get rooms at higher floor, floor 9 and above. we stay at floor 4 and 5. bad wifi signal and no 3g signal at all.
Kuek P. Skupiny Malaysia, 20. února 2015
good location

location only
6,7
next to shopping mall, old hotel, aircon not functioning, no hair dryer, poor wifi.
Zawiyah M. Páry Malaysia, 16. února 2015
Good location

Location, staff and food
7
Hotel location situated at Surabaya city near Shopping Complex.breakfast not so good. But food for dinner delicious. Hotel not so clean. I stay at this hotel because I have conference there
Sucipto A. Obchodní cestující Indonesia, 11. února 2015
Good Hotel Close to Tunjungan Plaza

Close to Tunjungan Plaza, Close to Food Stalls and Easy to Get Public Transport
8
Endah M. Obchodní cestující Indonesia, 16. ledna 2015
Great Hotel

Nice hotel
10
Good 7 nice hotel
Arumtyas P. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 1. ledna 2015
forcing to follow gala dinner

swimming pool
5,7
uncomfortable because when i arrived at receptionist, she forced me to pay gala dinner, if i didn't pay it she wouldn't open my room that i ordered through agoda two months ago. there's any notification through agoda about gala dinner 500k (500 thousand rupiahs). breakfast menu didn't have variety (only standard menu) that made bored
Sulaiman M. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 29. prosince 2014
Transit hotel

location, food, and staf
7
Extra bed is too expensive cause I get hard and not comfortable bed, more like sleep on the wood than matress, other this just fine. May be need some renovation cause tunjungan hotel is very old hotel
Felix B. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 28. prosince 2014
Good location

Clean, reasonable price, comfort
8
Michael B. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 24. prosince 2014
pleasent

near tunjungan hotel. big room
7
Near tunjungan plaza

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Tunjungan SurabayaHotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hostyHotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hostyHotel Tunjungan Surabaya - Prostory pro setkáváníHotel Tunjungan Surabaya - Prostory pro setkáváníHotel Tunjungan Surabaya - RestauraceHotel Tunjungan Surabaya - LázněHotel Tunjungan Surabaya - Pub/loungeHotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hostyHotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hostyHotel Tunjungan Surabaya - Prostory pro setkáváníHotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hostyHotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hostyHotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hostyHotel Tunjungan Surabaya - VybaveníHotel Tunjungan Surabaya - VybaveníHotel Tunjungan Surabaya - Fitness prostoryHotel Tunjungan Surabaya - Exteriér hoteluHotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hostyHotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hostyHotel Tunjungan Surabaya - RecepceHotel Tunjungan Surabaya - Pub/loungeHotel Tunjungan Surabaya - Pokoj pro hostyHotel Tunjungan Surabaya - Restaurace


AS-AGWEB-3B01