Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Vicente

Florentino Torres Street, Davao Centrum města, Davao, Filipíny 8999 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Hotel Vicente Davao - Exteriér hotelu Hotel Vicente Davao - Interiér hotelu Hotel Vicente Davao - Prostory pro setkávání Hotel Vicente Davao - Restaurace Hotel Vicente Davao - Interiér hotelu Hotel Vicente Davao - Prostory pro setkávání Hotel Vicente Davao - Restaurace Hotel Vicente Davao - Pub/lounge Hotel Vicente Davao - Prostory pro setkávání Hotel Vicente Davao - Pokoj pro hosty Hotel Vicente Davao - Pokoj pro hosty Hotel Vicente Davao - Pokoj pro hosty Hotel Vicente Davao - Restaurace Hotel Vicente Davao - Pub/lounge Hotel Vicente Davao - Pokoj pro hosty Hotel Vicente Davao - Restaurace
Hotel Vicente Davao - Pokoj pro hosty Hotel Vicente Davao - Pokoj pro hosty Hotel Vicente Davao - Pokoj pro hosty Hotel Vicente Davao - Interiér hotelu Hotel Vicente Davao - Pokoj pro hosty Hotel Vicente Davao - Pokoj pro hosty Hotel Vicente Davao - Pokoj pro hosty Hotel Vicente Davao - Recepce Hotel Vicente Davao - Pokoj pro hosty Hotel Vicente Davao - Pokoj pro hosty Hotel Vicente Davao - Pub/lounge Hotel Vicente Davao - Pokoj pro hosty
Oblast: Davao Centrum města Počet pokojů: 27
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 88 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
7,8
Personál
8,4
Stav hotelu/čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (88)
Seřazeno podle:
Franze H. Páry Philippines, 22. srpna 2015
Good stay

Smooth check in
8
Very good
Nahlásit hodnocení
Melba E. Jednotlivci United States of America, 13. srpna 2015
Home in davao

Location,staff,clean and nice room.
9,3
Felt so at home.it was quiet at night,breakfast was always good,the staff were helpful and cordial.
Nahlásit hodnocení
Stephen D. Páry Australia, 21. července 2015
Clean and comfortable

Clean, comfortable, value
6,7
Nahlásit hodnocení
Catherine C. Obchodní cestující Philippines, 6. července 2015
Business hotel

Cleanliness, staff is professional,
7,3
It was a comfortable stay for a business traveller. They say its home away from home and the room feels that way too just a little small for my liking since theres only one night table beside my bed (too small for two). Its also not the type of room where you would want to stay the whole day (really just for business travellers). The bathroom and the bedroom are clean which are the most important thing for me. The towel given to me has worn out edges though. All in all, its okay.
Nahlásit hodnocení
Katherine A. Skupiny Philippines, 11. června 2015
Best b&b

Place. Convenience. Value for money
10
Nahlásit hodnocení
Michelle R. Obchodní cestující Philippines, 29. května 2015
worth coming back to

cleanliness, service and food
9,3
I enjoyed my stay at Hotel Vicente and intend to book here again on my next trip.
Nahlásit hodnocení
Roland S. Páry Switzerland, 9. května 2015
Nice clean Room

Room, Service and split aircon
7,7
Clean Room with good bed and bathroom. Service is nice. A bit noisy as room door is not soundproof.
Nahlásit hodnocení
Dennis I. Obchodní cestující United States of America, 8. března 2015
My new boutique hotel hq in Davao City

rooms, staff, food
8,3
As before, the ambience, management/staff, and good food as well as value has made this boutique hotel my new hq in Davao City
Nahlásit hodnocení
Blesilda O. Jednotlivci Philippines, 21. února 2015
Good location

Location, service and food
7,3
In a nutshell, my stay was comfortable. There are things I noticed however, one is that the refrigerator is nowhere to be found. In the agoda website, the room features are air conditioning, balcony/terrace (there was NO balcony), mini bar (none offered), desk, satellite/cable TV television LCD/plasma screen, refrigerator (as already stated, there was none) and shower.
Nahlásit hodnocení
Serkan A. Obchodní cestující Israel, 28. ledna 2015
nice hotel

location, room, price
9,7
best place to stay in davao
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Vicente DavaoHotel Vicente Davao - Exteriér hoteluHotel Vicente Davao - Interiér hoteluHotel Vicente Davao - Prostory pro setkáváníHotel Vicente Davao - RestauraceHotel Vicente Davao - Interiér hoteluHotel Vicente Davao - Prostory pro setkáváníHotel Vicente Davao - RestauraceHotel Vicente Davao - Pub/loungeHotel Vicente Davao - Prostory pro setkáváníHotel Vicente Davao - Pokoj pro hostyHotel Vicente Davao - Pokoj pro hostyHotel Vicente Davao - Pokoj pro hostyHotel Vicente Davao - RestauraceHotel Vicente Davao - Pub/loungeHotel Vicente Davao - Pokoj pro hostyHotel Vicente Davao - RestauraceHotel Vicente Davao - Pokoj pro hostyHotel Vicente Davao - Pokoj pro hostyHotel Vicente Davao - Pokoj pro hostyHotel Vicente Davao - Interiér hoteluHotel Vicente Davao - Pokoj pro hostyHotel Vicente Davao - Pokoj pro hostyHotel Vicente Davao - Pokoj pro hostyHotel Vicente Davao - RecepceHotel Vicente Davao - Pokoj pro hostyHotel Vicente Davao - Pokoj pro hostyHotel Vicente Davao - Pub/loungeHotel Vicente Davao - Pokoj pro hostyHotel Vicente Davao - Pokoj pro hostyHotel Vicente Davao - RestauraceHotel Vicente Davao - Pokoj pro hostyHotel Vicente Davao - Pokoj pro hostyHotel Vicente Davao - Pokoj pro hostyHotel Vicente Davao - RestauraceHotel Vicente Davao - RestauraceHotel Vicente Davao - RestauraceHotel Vicente Davao - Pokoj pro hostyHotel Vicente Davao - Pokoj pro hostyHotel Vicente Davao - Pokoj pro hostyHotel Vicente Davao - RestauraceHotel Vicente Davao - Pokoj pro hostyHotel Vicente Davao - RecepceHotel Vicente Davao - RestauraceHotel Vicente Davao - Restaurace


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B06