Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Hotel Yani

Jln Bay Pass Ngurah Rai 660 Pesanggaran, Denpasar, Bali, Indonésie 80222 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Hotel Yani Bali - Pokoj pro hosty Hotel Yani Bali - Jídlo a nápoje Hotel Yani Bali - Pokoj pro hosty Hotel Yani Bali - Bazén Hotel Yani Bali - Pokoj pro hosty Hotel Yani Bali - Pokoj pro hosty Hotel Yani Bali - Bazén Hotel Yani Bali - Jídlo a nápoje Hotel Yani Bali - Pokoj pro hosty Hotel Yani Bali - Pokoj pro hosty Hotel Yani Bali - Pokoj pro hosty
Oblast: Denpasar Počet pokojů: 38

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,7

na základě 552 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
6,6
Personál
6,7
Stav hotelu/čistota
6,5
Pokojový komfort/standard
6,7
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (552)
Seřazeno podle:
Fadjar D. Páry Indonesia, 9. prosince 2015
Value for your money

deal deal deal
7,7
You cannot get something with that value with the money that you spend in Yani.... good value
Nahlásit hodnocení
Mark H. Jednotlivci Australia, 26. srpna 2015
Reasonable hotel for the price

Aircon, daily room cleaning, big bed
7
Reasonable, smoke from burning garbage in the area but not the hotels fault, reasonable little hotel
Nahlásit hodnocení
Martyn R. Obchodní cestující Australia, 4. července 2015
Not worth eating
3,3
Do not eaiste your money stay somewhere more central in Sanur or Kuta
Nahlásit hodnocení
Theodore L. Páry Australia, 9. června 2015
Value for money

internet, staff, clean room
6
Good stay but the pool us in the shade so the water was cold. No public transport.
Nahlásit hodnocení
Surat P. Páry Thailand, 14. května 2015
Excellent public swimming pool.

Clean room, Public pool
8
It was a short stay in Pool View Room. Very clean room and the best thing in hotel is swimming pool that is very beautiful. However breakfast in the morning is not good enough and there is a few restaurant around here. Hard to find good eats.
Nahlásit hodnocení
Bernard C. Páry United States of America, 22. prosince 2014
Great Value!

Clean, Close to Airport, Great value... Nice pool area even though we didn't use it.
7,3
No complaints!
Nahlásit hodnocení
Jonny E. Jednotlivci Sweden, 8. prosince 2014
Great hotel for good price!

Location, Cheap Price and Good value for the money
6,3
I was looking for a cheap hotel before I went to Labuan Bajo, and Hotel Yani certainly filled this criteria and more. Room was clean, had Air conditioner but the location not the greatest. Nothing is close to this hotel but as I had a friend living in the area the location for me was excellent. It also includes breakfast but this was very simple one.
Nahlásit hodnocení
Katie S. Rodiny s malými dětmi Australia, 22. listopadu 2014
Great spot to stay the night (transfer)

Very helpful and friendly staff, cheap night accommodation, located between airport and turtle island,
8,3
Great stay, comfy bed, friendly staff, good aircon, cheap, we had no issues, quiet, breakfast was basic. We arrived late and left early, hotel well suited to this.
Nahlásit hodnocení
Sucipto A. Páry Indonesia, 1. listopadu 2014
Nice Budget Hotel in By Pass

Location, Cheap Price and Clean
8
Nahlásit hodnocení
Diana T. Páry Indonesia, 29. října 2014
recommended

cheap but nice to stay
8
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Yani BaliHotel Yani Bali - Pokoj pro hostyHotel Yani Bali - Jídlo a nápojeHotel Yani Bali - Pokoj pro hostyHotel Yani Bali - BazénHotel Yani Bali - Pokoj pro hostyHotel Yani Bali - Pokoj pro hostyHotel Yani Bali - BazénHotel Yani Bali - Jídlo a nápojeHotel Yani Bali - Pokoj pro hostyHotel Yani Bali - Pokoj pro hostyHotel Yani Bali - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C07