Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

@Hua Lamphong Hostel

326/1, Rama IV Road, Mahaphruttharam,Bangrak,, China Town, Bangkok, Thajsko (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Recepce @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Exteriér hotelu @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Pokoj pro hosty @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Pokoj pro hosty @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interiér hotelu @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Blízká atrakce @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Dopravní spojení v blízkosti @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Pokoj pro hosty @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Pokoj pro hosty @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Pokoj pro hosty @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interiér hotelu @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interiér hotelu @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Dopravní spojení v blízkosti
@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Recepce @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Pokoj pro hosty @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Pokoj pro hosty @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Pokoj pro hosty @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Pokoj pro hosty @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Jídlo a nápoje @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Pokoj pro hosty @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interiér hotelu @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interiér hotelu @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Vchod @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Vchod
Oblast: China Town Počet pokojů: 26
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 557 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,8
Personál
7,4
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (557)
Seřazeno podle:
Martin G. Rodiny se staršími dětmi Slovakia, 27. března 2015
dobra lokalita

personal,vlakova stanica,metro
8
super...
Sit S. Páry Malaysia, 27. dubna 2015
quite good, cleanliness,location

we request for a double bed room but i was given a twin bed room...the room quite clean,location is near to the MRT station and hua lamphong railway station
7
the staff was ok and helpful... need deposit 500bath for hair dryer
Faye M. Skupiny United Kingdom, 22. dubna 2015
Great place

Staff, location, food
8,7
It is a good location and you get little shampoo and body wash provided. Good big lockers. I stored my bag tip my flight. A male member of staff found an English film on TV in the common room for me which was nice :)
Elly G. Páry United Kingdom, 21. dubna 2015
convenient clean and helpful

convenient for train station and buses to khao san road
8
on the whole a great place to stay. Only downside was the thin walls. We were woken most mornings by other guests banging doors or talking.
Jamie D. Jednotlivci Canada, 12. dubna 2015
Twin and dorm stay

Staff, food, cleaning
8,3
Good
Yiu L. Skupiny China, 5. dubna 2015
Good Location near Railway Station

Location near Railway Station
7
Good location and helpful staff but no paper cup or glass for tooth brushing.
Xiaoyan Q. Jednotlivci China, 4. dubna 2015
Great Location

Location
8,3
Than H. Jednotlivci Myanmar, 26. března 2015
Friendly , Easy communication

Staff performances , cleanliness, Convenient for travel
8,3
I live the morning shift staff are very helpful but night shit staff also very nice. Easy to go everywhere from hotel. Easy to take train and bus.
Michael S. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 18. března 2015
average hostel

location location location
7
Just a stopover for Bangkok central train station which is directly opposite. No frills hostel. Ok for the price.
Jonathan P. Páry United Kingdom, 13. března 2015
OK for the night but mixed dorms -no single Dorms

Location. very near China Town
6,3
Basic hostel but was clean enough for me on my arrival. Lift/elevator is probably the slowest in Thailand

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

@Hua Lamphong Hostel Bangkok@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Recepce@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Exteriér hotelu@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Pokoj pro hosty@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Pokoj pro hosty@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interiér hotelu@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Blízká atrakce@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Dopravní spojení v blízkosti@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Pokoj pro hosty@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Pokoj pro hosty@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Pokoj pro hosty@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interiér hotelu@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interiér hotelu@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Dopravní spojení v blízkosti@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Recepce@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Pokoj pro hosty@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Pokoj pro hosty@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Pokoj pro hosty@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Pokoj pro hosty@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Jídlo a nápoje@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Pokoj pro hosty@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interiér hotelu@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interiér hotelu@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Vchod@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Vchod

Hodnocení zákazníků - @Hua Lamphong Hostel, Bangkok

AS-AGWEB-3C04