Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hullett House

1881 Heritage, 2A Canton Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Hullett House Hong Kong - Vchod Hullett House Hong Kong - Exteriér hotelu Hullett House Hong Kong - Exteriér hotelu Hullett House Hong Kong - Pub/lounge Hullett House Hong Kong - Restaurace Hullett House Hong Kong - Restaurace Hullett House Hong Kong - Restaurace Hullett House Hong Kong - Restaurace Hullett House Hong Kong - Restaurace Hullett House Hong Kong - Restaurace Hullett House Hong Kong - Restaurace Hullett House Hong Kong - Restaurace Hullett House Hong Kong - Apartmá Hullett House Hong Kong - Apartmá Hullett House Hong Kong - Apartmá Hullett House Hong Kong - Apartmá
Hullett House Hong Kong - Apartmá Hullett House Hong Kong - Apartmá Hullett House Hong Kong - Apartmá Hullett House Hong Kong - Apartmá Hullett House Hong Kong - Apartmá Hullett House Hong Kong - Apartmá Hullett House Hong Kong - Apartmá Hullett House Hong Kong - Apartmá Hullett House Hong Kong - Apartmá Hullett House Hong Kong - Apartmá Hullett House Hong Kong - Apartmá Hullett House Hong Kong - Apartmá
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 10
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,7

na základě 114 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
9,5
Personál
8,9
Stav hotelu/čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
8,3
Všechna hodnocení (114)
Seřazeno podle:
Andrew T. Páry United Kingdom, 16. srpna 2015
Amazing

Staff, Rooms, Service
10
Nahlásit hodnocení
Anna T. Páry Canada, 25. července 2015
Amazing stay

Personalized service, staff were amazing and aimed to please, lovely room
9,7
We had a really lovely stay here. It was our anniversary so they delivered a lovely cake for us and they really made our stay memorable. We loved the location and the staff were very good! We had to wait a bit to check in but they bought us lunch while we waited. We were quite impressed with the service!
Nahlásit hodnocení
Jackie T. Jednotlivci Hong Kong, 18. února 2015
a beautiful experience

excellent service. very helpful and friendly staff. beautiful colonial house
7,7
Nahlásit hodnocení
Dominic G. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 2. ledna 2015
Historic & well maintained

The building itself, the balconies, historic value & preservation. Views.
8,7
Excellent!
Nahlásit hodnocení
Dora C. Páry Hong Kong, 19. října 2014
A special treat

Location, rooms and attention to detail.
8,7
It was our 10th wedding anniversary. We had some hiccups at check-in but the staff and hotel more than made up for their mistakes. They treated us to lunch on the house and delivered a very yummy anniversary cake to our room. The room was very unique. All in all, a very enjoyable stay.
Nahlásit hodnocení
Shun H. Páry China, 29. června 2014
Not value for money at all

Huge room, balcony
5,3
TV not working on the next morning, unfriendly switches in the room, cold breakfast
Nahlásit hodnocení
Soohyang K. Jednotlivci South Korea, 19. června 2014
good location, friendly staff

heritage building, quiet and big room, nice terrace
9
it was a good memory
Nahlásit hodnocení
Joonguk P. Obchodní cestující South Korea, 6. května 2014
Best hotel ever.

Good location
10
Best hotel ever at kowloon, HK
Nahlásit hodnocení
Syahidah Y. Obchodní cestující Singapore, 23. dubna 2014
Fantastic

Staffs were extremely attentive. Hotel was very clean.
10
It was pleasant. Staffs were extremely helpful.
Nahlásit hodnocení
Nigal K. Jednotlivci Macau, 2. dubna 2014
Good location, Featured, Comfortable

featured, good location, high tech, nice food
9,3
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hullett House Hong KongHullett House Hong Kong - VchodHullett House Hong Kong - Exteriér hoteluHullett House Hong Kong - Exteriér hoteluHullett House Hong Kong - Pub/loungeHullett House Hong Kong - RestauraceHullett House Hong Kong - RestauraceHullett House Hong Kong - RestauraceHullett House Hong Kong - RestauraceHullett House Hong Kong - RestauraceHullett House Hong Kong - RestauraceHullett House Hong Kong - RestauraceHullett House Hong Kong - RestauraceHullett House Hong Kong - ApartmáHullett House Hong Kong - ApartmáHullett House Hong Kong - ApartmáHullett House Hong Kong - ApartmáHullett House Hong Kong - ApartmáHullett House Hong Kong - ApartmáHullett House Hong Kong - ApartmáHullett House Hong Kong - ApartmáHullett House Hong Kong - ApartmáHullett House Hong Kong - ApartmáHullett House Hong Kong - ApartmáHullett House Hong Kong - ApartmáHullett House Hong Kong - ApartmáHullett House Hong Kong - ApartmáHullett House Hong Kong - ApartmáHullett House Hong Kong - ApartmáHullett House Hong Kong - ApartmáHullett House Hong Kong - ApartmáHullett House Hong Kong - ApartmáHullett House Hong Kong - ApartmáHullett House Hong Kong - ApartmáHullett House Hong Kong - ApartmáHullett House Hong Kong - ApartmáHullett House Hong Kong - ApartmáHullett House Hong Kong - ApartmáHullett House Hong Kong - ApartmáHullett House Hong Kong - ApartmáHullett House Hong Kong - Vybavení


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C02