Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hyatt Regency Sha Tin Hotel

18 Chak Cheung Street, Sha Tin, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Hyatt Regency Hong Kong Sha Tin Hotel
Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restaurace Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Lobby Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Vyhlídka Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Vyhlídka Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Apartmá Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pub/lounge Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restaurace Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restaurace Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restaurace Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pub/lounge Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Taneční sál Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání
Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Lázně Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Rekreační zařízení Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Fitness prostory
Oblast: Sha Tin Počet pokojů: 559
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,4

na základě 3141 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
7,5
Personál
8,8
Stav hotelu/čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
7,8
Všechna hodnocení (3141)
Seřazeno podle:
Yenny M. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 20. července 2015
Hyatt Regency Sha Tin Hotel

Hyatt Regency Sha Tin Hotel
3,7
No coment
John D. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 20. července 2015
Need renovation

Kids friendly, nice pool, easy to move around
7,7
Good, but the bathroom needs repair. The rubber seal of the shower cubicle came off. The flush will not stop unless you stop it manually. The room generally needs renovation.
Pontus S. Rodiny s malými dětmi Finland, 20. července 2015
Cool Hotel in the New Territories

Got a great deal from agoda, and our exekutiv suite was really sweet.
8,7
Nuno F. Rodiny s malými dětmi Portugal, 19. července 2015
Great view!

View, spacious room and breakfast!
9
It was our first time staying at the Hyatt Regency Sha Tin Hotel and we never had heard about it but it looked very good on the pictures on Agoda.com search site. When we got there we were very impressed first by the nice staff and then by our very spacious room. The room is very well decorated, the bed is huge and the bathroom is very stylish and big. The next morning we were very impressed by the view we had over the lake... it was gorgeous! The location is great because you just need to go down on the lift and walk a few hundred meters and you have a MTR station. Very convenient!
Larisa R. Páry Russia, 19. července 2015
Short and comfortable stay

Room size, good service, shuttle service
8,7
It was a comfortable stay and with the good service from hotel staff. The shuttle service to town is well organized. Afternoon tea is with the good selection of food and worth the price must try.
Ting G. Páry Canada, 18. července 2015
Good deal .

Cleanliness , food , service , facilities
9,3
Leung Y. Páry Hong Kong, 17. července 2015
Nice place for staying a holiday

Good service, environment and food quality
9
Michael H. Obchodní cestující United States of America, 11. července 2015
conveniently located

price location and service
9,3
satisfactory
Yik Y. Páry United Kingdom, 9. července 2015
Big room

Big room,clean , with microwave
8
Sou F. Páry Macau, 5. července 2015
Meet my expectation

Clean Spacious nice swimming pool
9,7
Only 1 minute's walk from MTR. Quiet and comfortable hotel with nice view

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong KongHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestauraceHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - LobbyHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - VyhlídkaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - VyhlídkaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - ApartmáHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pub/loungeHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestauraceHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestauraceHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestauraceHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pub/loungeHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Taneční sálHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - LázněHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Rekreační zařízeníHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Fitness prostory


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C04