Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Hyatt Regency Sha Tin Hotel

18 Chak Cheung Street, Sha Tin, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Dříve : Hyatt Regency Hong Kong Sha Tin Hotel
Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restaurace Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Lobby Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Vyhlídka Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Vyhlídka Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Apartmá Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pub/lounge Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restaurace Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restaurace Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pub/lounge Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Taneční sál Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Lázně Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Rekreační zařízení
Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Fitness prostory Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Jídlo a nápoje
Oblast: Sha Tin Počet pokojů: 559

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,4

na základě 3351 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
7,5
Personál
8,8
Stav hotelu/čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
7,8
Všechna hodnocení (3351)
Seřazeno podle:
Hedvika U. Páry Czech Republic, 4. ledna 2016
hotel blizko MRT University

prostorne pokoje,blizko mrt
6,3
Hotel je v blizkosti mtr a nedaleko stanice sha tin.Je hezky a relativne cisty.Pokoj byl prostorny,ale bylo tam dost chladno.Okolo vany byla plisen.A na snidani oproti minulosti byl mnohem mensi vyber,je znat ze hotel setri.Personal je mily,ale na recepci nam pri check out poskytli mylne informace, diky kterym jsme ztratili cas i penize.
Nahlásit hodnocení
Chong P. Páry Canada, 17. ledna 2016
Pleasant stay

Comfort and nice decor
7,7
Nahlásit hodnocení
Yip L. Páry Hong Kong, 16. ledna 2016
good service, nice room

nice room,good service,quiet environment
9,3
Nahlásit hodnocení
Anthony S. Obchodní cestující United Kingdom, 14. ledna 2016
good location for shatin

reception staff, clean, value
6,7
If visiting shatin then good place to stay, clean hotel with very large rooms, bar does not open until 6pm . Good value for the size of room and location
Nahlásit hodnocení
Khalid A. Rodiny s malými dětmi Saudi Arabia, 12. ledna 2016
Rooms need to be more clean

Lobby, Pool, close to MTR station
6,7
Nice hotel, room need to be more clean
Nahlásit hodnocení
Khalid A. Rodiny s malými dětmi Saudi Arabia, 11. ledna 2016
Rooms need to be more clean

Lobby, Pool, close to MTR station
6,7
Nice hotel, room need to be more clean
Nahlásit hodnocení
Ka S. Páry Hong Kong, 10. ledna 2016
Everything is perfect but the end is ruined

Views, cleaness and quiet
7,7
Everything is perfect, the staff is nice, the room is clean, the view is perfect, it was my anniversary with my boyfriend and Hyatt Regency Sha Tin makes it perfect. However, I did request late check out and it suppose to be 14:00 the next day, a staff called at 13:30 and she's a bit impolite asking when I am going to leave, and I was sleeping. I called back later to confirm the check out time and the reception said it is 14:00 so I didn't late at all. The girl who call didn't know I was with late check out time and she sounds impatient. It makes me nervous when I am going to leave the next day. Furthermore, the bathtub is a bit dusty.
Nahlásit hodnocení
Ho Y. Páry Hong Kong, 10. ledna 2016
Sporty Stay

Warm pool, well equipped gym and yummy bakery
7
Nahlásit hodnocení
Lai K. Páry Hong Kong, 6. ledna 2016
Traffic easy

Clean, food, traffic
8
Nahlásit hodnocení
Wai M. Páry China, 29. prosince 2015
Good

Nice hotel
9
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong KongHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestauraceHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - LobbyHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - VyhlídkaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - VyhlídkaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - ApartmáHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pub/loungeHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestauraceHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestauraceHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pub/loungeHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Taneční sálHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - LázněHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Rekreační zařízeníHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Fitness prostoryHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Jídlo a nápoje


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C07