nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel

28 Des Voeux Road West,, Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Recepce Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Recepce Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Koupelna Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/lounge
Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/lounge Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Recepce Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Recepce Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Vyhlídka
Oblast: Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan Počet pokojů: 550
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 5415 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
7,9
Personál
8,2
Stav hotelu / čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (5415)
Seřazeno podle:
David C. Páry Czech Republic, 27. listopadu 2012
Velmi slušný hotel

Dobré umístění, blízko metra a tramvaje, skvělý výhled
7
Tento hotel má velmi dobrou polohu s ohledem přístupu na metro a tramvaj. Hůře se hledá, logo je umístěno vysoko na budově, je potřeba se dobře dívat.
Sightseeing/Attractions Tip: Večerní show mrakodrapů, Victoria peak
Cenek L. Jednotlivci Czech Republic, 12. listopadu 2012
Super výhled ale menší pokoje

Vhodná lokalita přímo u přístavu. Všude budete relativně brzy.
8,7
V hotelu jsem byl pouze jednu noc. Personál je, stejně jako skoro v celém HK, velmi ochotný a slušný. Pokoje jsou poněkud menší, ale velmi čisté a zařízení postačuje. Pokud objednáte výhled na moře, budete mýt nádhernou podívanou jak večer tak ve dne. Hotell je cenově dostupný a tak ho hodnotím jako chvalitebný.
Mei W. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 21. září 2014
valued for money

Good service, nice scene and convenient
8
Kanchana S. Páry Thailand, 18. září 2014
Small but view was out standing

Location, good service and flexibility
7,7
We received a very good service from the hotel and staff as we requested for early check in and late check out due to flight schedules. The room we stayed was a harbour view. It is quite small but big enough for two of us, and the view is out standing. We are very appreciated with the service and would recommend it friends or family.
Harris S. Obchodní cestující Indonesia, 18. září 2014
great city hotel for short trip

location, cleanliness,
8
hotel was good but very small. overall it was fine,. as expected. pretty expensive for a value hotel with small room.
Harold K. Obchodní cestující Singapore, 16. září 2014
great stay

location, room rate. safety
6,3
great stay
Sheng-Hsiung Y. Obchodní cestující Taiwan, 14. září 2014
A nice hotel to stay

clean and friendly
8,3
Marianne J. Obchodní cestující Canada, 13. září 2014
Would definitely stay again

staff bed location
8,7
I had an excellent stay and I would most definitely return to this Hotel. I am a business traveler however I am not keen on big brand hotels. The Ibis Sheung Wan was perfect. Immersed into the historic culture I loved walking through it all. Close to public transportation, relatively easy to get a cab once you have located taxi stands. Otherwise you need to flag one down and most likely need to walk away from the Hotel in order to do so as there is often a delivery truck parked in front blocking the view to the street. Had two showers that supplied somewhat warm water, but these were taken a bit later in the day. I cant say enough about the staff. Very friendly and accommodating. The bed was very comfortable and the pillows were just right.Good job Ibis! MJ
Niels D. Páry Netherlands, 11. září 2014
Brand new hotel. Good place to stay

Clean, faccilities, service
9,3
We had a great stay. The hotel is new. The room, especially for ibis, was large enough. Wifi worked. Staff very friendly. Subway station 10 min walk. A bit closer would have made the stay perfect. 15 min walk to ferry to Macau.
Charles T. Páry Singapore, 10. září 2014
Affordable and Reasonably Comfortable Stay in HK

Affordable, Comfortable and In-town location
6,3
Overall the stay was within expectations. Check-in was efficiently handled but felt somewhat transactional at the small lobby. Room was clean but small, something one must learn to accept in Hong Kong. The Elevators are slow and a bit troublesome as you may need to transfer from one elevator to another on the 5th floor lobby to get to your room, depending on which elevator you jump into. There is a restaurant/café at the hotel and a Starbucks at the ground level. If you get a high floor facing the harbour, the view is really nice and helps you forget that you are confined to a very small hotel room. If you don't get a room with a view...when you look into other people's apartments as they look into your room. Overall, acceptable accommodation for short-stays only.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong KongIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RecepceIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RecepceIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - KoupelnaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/loungeIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/loungeIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RecepceIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RecepceIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Vyhlídka

Hodnocení zákazníků - Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3C06