nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel

28 Des Voeux Road West,, Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Recepce Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/lounge Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Restaurace Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání
Oblast: Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan Počet pokojů: 550
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 5578 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
7,9
Personál
8,2
Stav hotelu / čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (5578)
Seřazeno podle:
David C. Páry Czech Republic, 27. listopadu 2012
Velmi slušný hotel

Dobré umístění, blízko metra a tramvaje, skvělý výhled
7
Tento hotel má velmi dobrou polohu s ohledem přístupu na metro a tramvaj. Hůře se hledá, logo je umístěno vysoko na budově, je potřeba se dobře dívat.
Sightseeing/Attractions Tip: Večerní show mrakodrapů, Victoria peak
Cenek L. Jednotlivci Czech Republic, 12. listopadu 2012
Super výhled ale menší pokoje

Vhodná lokalita přímo u přístavu. Všude budete relativně brzy.
8,7
V hotelu jsem byl pouze jednu noc. Personál je, stejně jako skoro v celém HK, velmi ochotný a slušný. Pokoje jsou poněkud menší, ale velmi čisté a zařízení postačuje. Pokud objednáte výhled na moře, budete mýt nádhernou podívanou jak večer tak ve dne. Hotell je cenově dostupný a tak ho hodnotím jako chvalitebný.
Lai L. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 28. října 2014
I WILL BE BACK

Convenience, condition and cleanliness.
9,7
Hi Ibis Our stay were great. Convenience is the main key word of the hotel. Food, transportation and amenities are all a stone throw away. The condition of the hotel is tip top. From the ground floor to the lobby at 5th floor to the room that we stayed in were wonderful. The cleanliness if I were to rate from 1 to 10 and 10 being the best, I would rate 9 for the hotel. Thank you Ibis and the staff for making our stay so wonderful. Like what I mentioned, I WILL BE BACK.
William S. Páry Singapore, 26. října 2014
9d8n in hkg

size, cleaniness and modern looking
8,3
Spacious & modern design are the key points that i loved most of this hotel. Hotel is near to relax and chill place along hiller and gough street.. A good 10Mins walk to the mtr, not bad for hongkong standard.. Staffs are good, they speak good english too. A11 or E11 bus just opposite the hotel is also a mega plus point..
Teow S. Páry Malaysia, 24. října 2014
Good Stay

Nice view, friendly staff, good location
8
Lin C. Obchodní cestující Taiwan, 24. října 2014
Room

Room considered clean. Location is close to train. Starbucks downstairs
6
Andrea R. Páry India, 22. října 2014
Clean. Affordable. Delivers as promised.

Clean. Decently located. Easy access to trams, MTR, buses, Ferry and central station. Starbucks in the same building. 7/11 just behind the hotel. McDonald's easily accessible. Cooperative staff.
7,7
Christopher D. Obchodní cestující United Kingdom, 21. října 2014
Excellent value for central Hing Kong

Value for money
9,3
Luis M. Páry Hong Kong, 19. října 2014
friendly

friendly all staffs, clean room, convenience location
7,7
stay great over all, i didnt try F&B because no time but the price not too high it good, hotel was clean, staff friendly, 10min walk to MTR it good
San M. Páry Malaysia, 18. října 2014
Good hotel for short stay

Location, cleanliness and friendly staffs
7,7
Good, a pleasant stay

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong KongIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RecepceIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/loungeIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RestauraceIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání

Hodnocení zákazníků - Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3C02