Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel

28 Des Voeux Road West,, Hong Kong Střed / Oblast Sheung Wan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Koupelna Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/lounge Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Restaurace Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Restaurace Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/lounge
Oblast: Hong Kong Střed / Oblast Sheung Wan Počet pokojů: 550
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 6657 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,0
Personál
8,3
Stav hotelu/čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (6657)
Seřazeno podle:
David C. Páry Czech Republic, 27. listopadu 2012
Velmi slušný hotel

Dobré umístění, blízko metra a tramvaje, skvělý výhled
7
Tento hotel má velmi dobrou polohu s ohledem přístupu na metro a tramvaj. Hůře se hledá, logo je umístěno vysoko na budově, je potřeba se dobře dívat.
Sightseeing/Attractions Tip: Večerní show mrakodrapů, Victoria peak
Nahlásit hodnocení
Cenek L. Jednotlivci Czech Republic, 12. listopadu 2012
Super výhled ale menší pokoje

Vhodná lokalita přímo u přístavu. Všude budete relativně brzy.
8,7
V hotelu jsem byl pouze jednu noc. Personál je, stejně jako skoro v celém HK, velmi ochotný a slušný. Pokoje jsou poněkud menší, ale velmi čisté a zařízení postačuje. Pokud objednáte výhled na moře, budete mýt nádhernou podívanou jak večer tak ve dne. Hotell je cenově dostupný a tak ho hodnotím jako chvalitebný.
Nahlásit hodnocení
Yulia L. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 31. července 2015
nice and affordable

Rooms are usually about 100 US$ and it is close to MTR and toutrist attractions
8
Staff is very efficient, rooms are small but clean, consistent.
Nahlásit hodnocení
Andrew R. Jednotlivci Australia, 30. července 2015
Fantastic

Location, staff and food
10
Fantastic
Nahlásit hodnocení
Loh J. Skupiny Singapore, 30. července 2015
Better than expected

Comfortable, convenient, spacious
9
love the spaciousness of the room, cleanliness and proximity to the ferry terminal and mtr
Nahlásit hodnocení
Carry A. Skupiny Australia, 28. července 2015
Efficient but Soulless.

IBIS efficiency, Value, Clean
8
3 Star shouldn't mean Soulless. Others have listed its good points which I agree and won't repeat here. I just want to point out IBIS management inflexible policy/attitude. We booked 4 rooms for 4 nights for July 15. But due to change of the cruise we were taking prior to HK, we would only need 3 nights. We didn't request for refund for the unuse 1 nights (4rooms) but a "credit" for 1-room-2-nights extension for 1 of the family staying an extra 2 nights in HK. Request via Agoda as well as my direct call to IBIS was rejected point blank. I find this inflexiblity very poor policy, eventhough IBIS is still "infront" with the credits and the extensions was requested months before and for a mid week stay. It seems IBIS is being run by ROBOTS = SOULLESS.
Nahlásit hodnocení
Phie L. Jednotlivci Singapore, 28. července 2015
Good View of Hong Kong Habour

Near to Ferry Terminal to go Macau, Nice Staff and good view of Hong Kong Habour.
7,3
The stay at the hotel was good, like the sea view of the Hong Kong.
Nahlásit hodnocení
Tony L. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 28. července 2015
Great hotel with friendly staff

Location, shopping and near to the Macau Ferry terminal
7,7
My stay was really pleasant and surprised to meet so many friendly staff. My son and I got into HK very early in the morning from our long flight from Toronto and from previous experience staying at other hotels we would need to wait until 12 noon to get a room. On this instance at Ibis, the very friendly staff gave us a room and said he understand how tired we must have been after the long flight. I really want to put this on record.
Nahlásit hodnocení
Quazi H. Jednotlivci Australia, 27. července 2015
Not the best city view

Clean, friendly staff, central location
8,3
My room was advertised as the 'city view room'. The view was disappointing with other high rise buildings nearby and their windows facing my window. I had to keep the blinds closed most of the times. The location of the hotel was good though. Although not very close to an MTR station, it was within a walking distance, if not carrying any big luggage.
Nahlásit hodnocení
Paul F. Jednotlivci United States of America, 26. července 2015
Short Stay

Very clean, good price, fair location
7
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong KongIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - KoupelnaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/loungeIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RestauraceIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RestauraceIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/loungeIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RecepceIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RecepceIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RestauraceIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - VybaveníIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Obchodní centrumIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - VyhlídkaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - VchodIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - VybaveníIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Interiér hotelu

Hodnocení zákazníků - Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel, Hong Kong

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A05