nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel

28 Des Voeux Road West,, Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/lounge Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Restaurace Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Restaurace Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Vyhlídka Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Apartmá Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/lounge Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Recepce Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Restaurace
Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Vybavení Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Vyhlídka Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Vchod Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Vybavení Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti
Oblast: Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan Počet pokojů: 550
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 6018 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,0
Personál
8,2
Stav hotelu / čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (6018)
Seřazeno podle:
David C. Páry Czech Republic, 27. listopadu 2012
Velmi slušný hotel

Dobré umístění, blízko metra a tramvaje, skvělý výhled
7
Tento hotel má velmi dobrou polohu s ohledem přístupu na metro a tramvaj. Hůře se hledá, logo je umístěno vysoko na budově, je potřeba se dobře dívat.
Sightseeing/Attractions Tip: Večerní show mrakodrapů, Victoria peak
Cenek L. Jednotlivci Czech Republic, 12. listopadu 2012
Super výhled ale menší pokoje

Vhodná lokalita přímo u přístavu. Všude budete relativně brzy.
8,7
V hotelu jsem byl pouze jednu noc. Personál je, stejně jako skoro v celém HK, velmi ochotný a slušný. Pokoje jsou poněkud menší, ale velmi čisté a zařízení postačuje. Pokud objednáte výhled na moře, budete mýt nádhernou podívanou jak večer tak ve dne. Hotell je cenově dostupný a tak ho hodnotím jako chvalitebný.
Sasha M. Páry Canada, 26. února 2015
Great hotel ibis is steady in every city I travel

Location, clean, value
9,3
The stay was great and comfortable
Cheng C. Obchodní cestující Taiwan, 12. února 2015
Nice place for a clean simple stay

fast check-in, easy to find, just clean and simple!
4,3
Tay C. Obchodní cestující Malaysia, 9. února 2015
Great to stay.

Comfort bed, comfort pillow and fast response.
8,7
Very good
Matthew B. Rodiny s malými dětmi United States of America, 9. února 2015
Will return.

Clean, convenient, comfortable.
9
Excellent!
Kaveh M. Obchodní cestující United States of America, 6. února 2015
Great value for the money

Clean , professional staff , great location
10
Great
Fangmei M. Jednotlivci China, 5. února 2015
Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel
7
No Comment
Soon S. Jednotlivci South Korea, 5. února 2015
Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel
7
Tento zákazník pouze ohodnotil hotel a neuvedl žádné poznámky.
Sinye K. Obchodní cestující South Korea, 3. února 2015
As a Business Traveler

location, fast check out, reception
8,3
As I was there for a quick one night business trip, I felt Ibis served its purpose. It was clean, the check in and check out was quick and also it is very close to the ferry that goes to Macao (walkable distance of 5 mins). I felt the room was cold when sleeping, no heaters, all air conditioners. I guess this is just Hong Kong. I felt there weren't a lot of good restaurants nearby, so it's best if you hang out elsewhere and just come back for sleep. It is also easy to get a taxi. Overall, I would go there if I'm there for business, the value for price is good. Though, I would stay somewhere else for travel or fun.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong KongIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/loungeIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RestauraceIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RestauraceIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - VyhlídkaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - ApartmáIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/loungeIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RecepceIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RestauraceIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - VybaveníIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Obchodní centrumIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - VyhlídkaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - VchodIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - VybaveníIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti

Hodnocení zákazníků - Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3A08