Můj účet (přihlásit se)

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel

28 Des Voeux Road West, Sheung Wan, Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Koupelna Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/lounge Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/lounge Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Recepce Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Recepce Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Vyhlídka
Poloha: Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan Počet pokojů: 550
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 4672 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
7,9
Personál
8,3
Stav hotelu / čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (4672)
David C. Páry Czech Republic, 27. listopadu 2012
Velmi slušný hotel

Dobré umístění, blízko metra a tramvaje, skvělý výhled
7
Tento hotel má velmi dobrou polohu s ohledem přístupu na metro a tramvaj. Hůře se hledá, logo je umístěno vysoko na budově, je potřeba se dobře dívat.
Sightseeing/Attractions Tip: Večerní show mrakodrapů, Victoria peak
Cenek L. Jednotlivci Czech Republic, 12. listopadu 2012
Super výhled ale menší pokoje

Vhodná lokalita přímo u přístavu. Všude budete relativně brzy.
8,7
V hotelu jsem byl pouze jednu noc. Personál je, stejně jako skoro v celém HK, velmi ochotný a slušný. Pokoje jsou poněkud menší, ale velmi čisté a zařízení postačuje. Pokud objednáte výhled na moře, budete mýt nádhernou podívanou jak večer tak ve dne. Hotell je cenově dostupný a tak ho hodnotím jako chvalitebný.
Zoe G. Skupiny United Kingdom, 16. dubna 2014
Perfect location, friendly staff, clean hotel

Clean room, friendly staff, great location
9
This is now my 5th stay at the ibis I would highly recommend it. The rooms are very clean and most rooms have great views of the harbour. It is very close to most transports (ferry, buses and mtr). The staff are very friendly and helpful.
Chai T. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 15. dubna 2014
new, clean and efficiency

New, Clean ,close to the ferry terminal and Tram
7,7
5 min walk to the Macau Hong kong terminal, MRT station, Taxi stand . Local restaurant right opposite the hotel. There is few convenience store near by the hotel and Starbucks on the hotel ground floor. Friendly staff, we have no problem on checking in on mid night 2 am. This is easy and convenience location to stay, especially who want to travel in HK island and Macau.
Carlos O. Obchodní cestující Spain, 10. dubna 2014
Nice hotel near Central

Room, location, staff
7,7
It was a business stay, confortable room to have a good rest, close to Central to attend my business. Have a Starbucks in the hall, and a 24 hour store
Johannes L. Páry Sweden, 3. dubna 2014
City Hotel

Central, New, Clean
7
The stay was good, however the rooms are quite small. The location is great and easy to walk to central or the piers.
Annette S. Páry Australia, 3. dubna 2014
Centrally located, good for city stay.

Location, Staff, Free wifi
7,3
Good hotel for a quick weekend get away, reasonably priced and centrally located.
Annette S. Jednotlivci Australia, 3. dubna 2014
Good location, great for weekend getaway

Location, staff, free wifi
7,7
Good hotel for a quick weekend get away, reasonably priced and centrally located.
Kwai P. Jednotlivci China, 2. dubna 2014
convenient & clean

convenient,clean and budget
6
very clean and convenient to central. staff are nice and price is resonable.
Sergei K. Rodiny s malými dětmi Russia, 1. dubna 2014
Just got what we wanted!

Perfect staff, Good location, Nice room.
8,7
Worth any cent you'd spent! Great view if you choose Bay View Room, just ask at reservation high floor if possible. I hope we'll back someday and stay a little 'bit longer.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong KongIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - KoupelnaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/loungeIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/loungeIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RecepceIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RecepceIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Vyhlídka

Hodnocení zákazníků - Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3A02