nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel

28 Des Voeux Road West,, Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/lounge Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Restaurace Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Restaurace Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Vyhlídka Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Apartmá Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/lounge Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Recepce Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Restaurace
Oblast: Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan Počet pokojů: 550
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 5840 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,9
Personál
8,2
Stav hotelu / čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (5840)
Seřazeno podle:
David C. Páry Czech Republic, 27. listopadu 2012
Velmi slušný hotel

Dobré umístění, blízko metra a tramvaje, skvělý výhled
7
Tento hotel má velmi dobrou polohu s ohledem přístupu na metro a tramvaj. Hůře se hledá, logo je umístěno vysoko na budově, je potřeba se dobře dívat.
Sightseeing/Attractions Tip: Večerní show mrakodrapů, Victoria peak
Cenek L. Jednotlivci Czech Republic, 12. listopadu 2012
Super výhled ale menší pokoje

Vhodná lokalita přímo u přístavu. Všude budete relativně brzy.
8,7
V hotelu jsem byl pouze jednu noc. Personál je, stejně jako skoro v celém HK, velmi ochotný a slušný. Pokoje jsou poněkud menší, ale velmi čisté a zařízení postačuje. Pokud objednáte výhled na moře, budete mýt nádhernou podívanou jak večer tak ve dne. Hotell je cenově dostupný a tak ho hodnotím jako chvalitebný.
Lao O. Skupiny Macau, 23. prosince 2014
Budget hotel as ever

room style, free wifi in room, free shuttle bus service to airport
9
What you can expect from a budget hotel, they fulfilled it all. I like here also for the harbor view from room. Starbucks downstair. suggestion for the next guest: find it by looking at the street number. For their hotel name only shown on wall of 4 or 5th floor of the building. I missed it and walked a long way far from it...
Christian S. Jednotlivci Germany, 21. prosince 2014
Nice hotel in good location

Room size, location, cleanliness
8
The IBIS Sheung Wan is quite new. For Hong Kong standard, the room size is good. Everything is new and well equipped. The location is nice, not too far away from MTR station, and tram/bus stations right in front. Convenience store and Starbucks right next door, as well as banks with ATMs etc. They have enough elevators, so you don't have to wait for ages to get in or out. This can actually be a pain in the ass in some HK hotels. I stayed there twice within one year and I cannot say anything bad about this hotel. However, the room rates aren't that low as you'd expect from a IBIS hotel, and meanwhile there are a lot new hotels which have even better location and nicer rooms. So if I can get a room rate of less than 1000 HKD I would go to IBIS, otherwise I'd choose one of the hotels which are closer to MTR station and SoHo bars/restaurants. Bottomline: You cannot do anything wrong if you book this hotel (except for paying too much... ), so go for it! :)
Lai F. Jednotlivci Macau, 20. prosince 2014
good

good location, services and environment.
10
the staffs are helpful.
Wong C. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 17. prosince 2014
nice and comfotable stay

location, cleanliness and friendly staff
7,7
I had a wonderful 3 days stay at this hotel from 14 to 17 Dec 2014. The hotel staff is very helpful and friendly in providing all the travel advice on the mode of transportation and places of interest. In addition, the room was clean and comfortable for family with young children even though it was a tad small. Finally, it was also close to Sheung Wan MTR (5-10 minutes walk).
Kwai P. Obchodní cestující China, 16. prosince 2014
close to pier to macau

convenient to airport and pier to macau,clean,budget
6
very clean and neat hotel.but not near MTR and not many restaurants around. hotel offer bus to airpot and pier nearby to macau.
Yiyi L. Jednotlivci Taiwan, 16. prosince 2014
Good services

Location, service, cleanliness
8
Michelle S. Jednotlivci Singapore, 15. prosince 2014
Good holiday stay

Clean, comfortable and good location
8,7
Yee C. Páry Singapore, 15. prosince 2014
Highly recommended hotel

Efficient check in and out, harbour view room, reasonably convenient location
6,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong KongIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/loungeIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RestauraceIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RestauraceIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - VyhlídkaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - ApartmáIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/loungeIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RecepceIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Restaurace

Hodnocení zákazníků - Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3B02