Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Ibis Wellington Hotel

153 Featherston Street, Wellington Střed, Wellington, Nový Zéland (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Ibis Wellington Hotel Wellington - Lobby Ibis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Ibis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Ibis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Ibis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Ibis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Ibis Wellington Hotel Wellington - Koupelna Ibis Wellington Hotel Wellington - Restaurace Ibis Wellington Hotel Wellington - Restaurace Ibis Wellington Hotel Wellington - Restaurace Ibis Wellington Hotel Wellington - Exteriér hotelu Ibis Wellington Hotel Wellington - Jídlo a nápoje Ibis Wellington Hotel Wellington - Vchod Ibis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Ibis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Ibis Wellington Hotel Wellington - Vyhlídka
Ibis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Ibis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Ibis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Ibis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Ibis Wellington Hotel Wellington - Jídlo a nápoje Ibis Wellington Hotel Wellington - Recepce Ibis Wellington Hotel Wellington - Obchod s kávou / kavárna Ibis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Ibis Wellington Hotel Wellington - Exteriér hotelu Ibis Wellington Hotel Wellington - Exteriér hotelu Ibis Wellington Hotel Wellington - Obchod s kávou / kavárna Ibis Wellington Hotel Wellington - Okolí
Oblast: Wellington Střed Počet pokojů: 200

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 486 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
9,1
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (486)
Seřazeno podle:
Sharon H. Rodiny se staršími dětmi New Zealand, 19. července 2015
Location Location Location

Location , Price and Car Parking
8
Fantastic only stoping for a shopping trip, car parking very close and loads of shops and eating places. Room was quiet and comfortable, will differently stay again.
Nahlásit hodnocení
Ian P. Jednotlivci Canada, 12. července 2015
Good stay, no issues, good location.

Location, comfort, decent value.
8,3
All OK.
Nahlásit hodnocení
Cindy G. Rodiny s malými dětmi New Zealand, 4. července 2015
Late entry

clean rooms, portacot provided for baby and the food was great...
7,3
I thought the book in time was late as we dropped off our bags earlier and as I could not establish from their website I enquired and was told 2.00pm was book in time and I felt that it was later than most hotels let people in. If we wanted to pay $120.00 the website said we could have early book in. Arrived back at the hotel and heaps of people were kept waiting in the foyer to get up to their rooms and we were informed it was due to housekeeping still being done so it was well after 2.00pm when we finally were able to get up to our rooms. My 3 month old grand daughter was getting grizzly and needed a feed but when we approached staff they said it would be only a few more minutes to get our room.There seemed to be an IT issue going on for admission staff. The rest of the stay was fine and the rooms really clean but I just felt they let themselves down with the book in procedure.
Nahlásit hodnocení
Darren C. Páry New Zealand, 21. června 2015
No Parking

Parking was poor
6,3
Nahlásit hodnocení
Esther B. Jednotlivci New Zealand, 31. května 2015
Great location

Great location
10
Brilliant and pleasurable
Nahlásit hodnocení
Derek M. Páry New Zealand, 31. května 2015
Queens Birthday Stay

location near restaurants and shopping,
7
Satisfactory - staff were friendly and helpful Room satisfactory - virtually no light so dark room off puting
Nahlásit hodnocení
Gina M. Páry New Zealand, 13. května 2015
Quiet room not quiet!!!!!!!!

location
5,7
The Hotel room was rather small, we asked for a quiet room but our room was so close to the lifts every time a group of people were there waiting for the lift it was very noisy. Also we could hear the air conditioning units all night.No view and no opening window so the room was very stuffy. A great location, good parking.
Nahlásit hodnocení
Michael C. Jednotlivci United States of America, 9. května 2015
clean and roomy

location, cleanliness, accommodating staff
9,7
Very comfortable. Age fire alarm was, I was told, caused by a customer's overly hot shower vapor. The evacuation was good practice for both guests and staff.
Nahlásit hodnocení
Isabel F. Páry United Kingdom, 3. května 2015
-

Location, price, breakfast options
8,7
Nahlásit hodnocení
Jun C. Páry China, 30. dubna 2015
Good hotel

Service & environment & cleaning
10
It's good and valvble hotel, nice and clean.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Ibis Wellington Hotel WellingtonIbis Wellington Hotel Wellington - LobbyIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - KoupelnaIbis Wellington Hotel Wellington - RestauraceIbis Wellington Hotel Wellington - RestauraceIbis Wellington Hotel Wellington - RestauraceIbis Wellington Hotel Wellington - Exteriér hoteluIbis Wellington Hotel Wellington - Jídlo a nápojeIbis Wellington Hotel Wellington - VchodIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - VyhlídkaIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Jídlo a nápojeIbis Wellington Hotel Wellington - RecepceIbis Wellington Hotel Wellington - Obchod s kávou / kavárnaIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Exteriér hoteluIbis Wellington Hotel Wellington - Exteriér hoteluIbis Wellington Hotel Wellington - Obchod s kávou / kavárnaIbis Wellington Hotel Wellington - OkolíIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Exteriér hoteluIbis Wellington Hotel Wellington - Exteriér hoteluIbis Wellington Hotel Wellington - Koupelna


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B06