Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Ibis Wellington Hotel

153 Featherston Street, Wellington Střed, Wellington, Nový Zéland (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Ibis Wellington Hotel Wellington - Lobby Ibis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Ibis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Ibis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Ibis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Ibis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Ibis Wellington Hotel Wellington - Koupelna Ibis Wellington Hotel Wellington - Restaurace Ibis Wellington Hotel Wellington - Restaurace Ibis Wellington Hotel Wellington - Restaurace Ibis Wellington Hotel Wellington - Exteriér hotelu Ibis Wellington Hotel Wellington - Jídlo a nápoje Ibis Wellington Hotel Wellington - Vchod Ibis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Ibis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Ibis Wellington Hotel Wellington - Vyhlídka
Ibis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Ibis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Ibis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Ibis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Ibis Wellington Hotel Wellington - Jídlo a nápoje Ibis Wellington Hotel Wellington - Recepce Ibis Wellington Hotel Wellington - Obchod s kávou / kavárna Ibis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Ibis Wellington Hotel Wellington - Exteriér hotelu Ibis Wellington Hotel Wellington - Exteriér hotelu Ibis Wellington Hotel Wellington - Obchod s kávou / kavárna Ibis Wellington Hotel Wellington - Okolí
Oblast: Wellington Střed Počet pokojů: 200

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 489 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
9,1
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (489)
Seřazeno podle:
Mohd N. Skupiny Malaysia, 1. září 2015
Great

Strategic location, affordable, friendly staffs
9,3
Everything other than internet service was great. The internet connection was too slow in our room (our room is on the ninth floor).
Nahlásit hodnocení
Allan F. Páry New Zealand, 21. srpna 2015
2 days in wellington

location
10
Nahlásit hodnocení
Karen D. Jednotlivci New Zealand, 15. srpna 2015
Night in Wellington

Good location
8,3
Good location
Nahlásit hodnocení
Dale M. Rodiny se staršími dětmi New Zealand, 9. srpna 2015
Great location

Location, price, restaurant on site
7
My husband and teenage daughter stayed for 2 nights. At check in a HIV cup with parking , staff member adamant only available for 1 night then park somewhere else . Next day staff member had no problem finding a park . Took 3 circuits of the block to make contact with reception and find out how to get in the parking building. Room very compact, bathroom even more so. Just as well our family are not big people. Dined at the restaurant - had to ask to be served, meal was very basic - tasty though. Overall average experience.
Nahlásit hodnocení
Sharon H. Rodiny se staršími dětmi New Zealand, 19. července 2015
Location Location Location

Location , Price and Car Parking
8
Fantastic only stoping for a shopping trip, car parking very close and loads of shops and eating places. Room was quiet and comfortable, will differently stay again.
Nahlásit hodnocení
Ian P. Jednotlivci Canada, 12. července 2015
Good stay, no issues, good location.

Location, comfort, decent value.
8,3
All OK.
Nahlásit hodnocení
Cindy G. Rodiny s malými dětmi New Zealand, 4. července 2015
Late entry

clean rooms, portacot provided for baby and the food was great...
7,3
I thought the book in time was late as we dropped off our bags earlier and as I could not establish from their website I enquired and was told 2.00pm was book in time and I felt that it was later than most hotels let people in. If we wanted to pay $120.00 the website said we could have early book in. Arrived back at the hotel and heaps of people were kept waiting in the foyer to get up to their rooms and we were informed it was due to housekeeping still being done so it was well after 2.00pm when we finally were able to get up to our rooms. My 3 month old grand daughter was getting grizzly and needed a feed but when we approached staff they said it would be only a few more minutes to get our room.There seemed to be an IT issue going on for admission staff. The rest of the stay was fine and the rooms really clean but I just felt they let themselves down with the book in procedure.
Nahlásit hodnocení
Darren C. Páry New Zealand, 21. června 2015
No Parking

Parking was poor
6,3
Nahlásit hodnocení
Esther B. Jednotlivci New Zealand, 31. května 2015
Great location

Great location
10
Brilliant and pleasurable
Nahlásit hodnocení
Derek M. Páry New Zealand, 31. května 2015
Queens Birthday Stay

location near restaurants and shopping,
7
Satisfactory - staff were friendly and helpful Room satisfactory - virtually no light so dark room off puting
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Ibis Wellington Hotel WellingtonIbis Wellington Hotel Wellington - LobbyIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - KoupelnaIbis Wellington Hotel Wellington - RestauraceIbis Wellington Hotel Wellington - RestauraceIbis Wellington Hotel Wellington - RestauraceIbis Wellington Hotel Wellington - Exteriér hoteluIbis Wellington Hotel Wellington - Jídlo a nápojeIbis Wellington Hotel Wellington - VchodIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - VyhlídkaIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Jídlo a nápojeIbis Wellington Hotel Wellington - RecepceIbis Wellington Hotel Wellington - Obchod s kávou / kavárnaIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Exteriér hoteluIbis Wellington Hotel Wellington - Exteriér hoteluIbis Wellington Hotel Wellington - Obchod s kávou / kavárnaIbis Wellington Hotel Wellington - OkolíIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Exteriér hoteluIbis Wellington Hotel Wellington - Exteriér hoteluIbis Wellington Hotel Wellington - Koupelna


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A05