Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Ibis Wellington Hotel

153 Featherston Street, Wellington Střed, Wellington, Nový Zéland

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 516 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
9,1
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (516)
Seřazeno podle:
Wally R. Páry New Zealand, 24. dubna 2016
Twice a year.
4,3
I was disappointed in waiting 45min for garlic bread and entre's. No main ordered. No apologies given either. Unacceptable.
Nahlásit hodnocení
Kristi I. Rodiny s malými dětmi New Zealand, 24. dubna 2016
Fantastic and excellent clean rooms just need a mi
6,3
No comment
Nahlásit hodnocení
Guohua S. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 21. března 2016
good location and clean
5
if provide better internet conne
Nahlásit hodnocení
Devaraja M. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 14. března 2016
Very helpful staff
6,3
We had many queries about dining options , wifi availability, city conditions . places of interest.....all front desk staff at all times were very obliging
Nahlásit hodnocení
David C. Páry New Zealand, 28. února 2016
Pleasant stay

The food, front of house staff, location.
8,3
No complaints. Standard hotel but good location. Dinner at Vivant! Was the best.
Nahlásit hodnocení
Alan R. Páry New Zealand, 22. února 2016
Great location
5,3
Short walk to trains, buses, shops, food and stadium. All staff friendly. Room basic but adequate.
Nahlásit hodnocení
Gary H. Jednotlivci New Zealand, 7. února 2016
Ok But small room
5
reasonable but pricy
Nahlásit hodnocení
Jo-Ann D. Jednotlivci Canada, 29. ledna 2016
Great location

Location, good size room, clean
9,7
Nahlásit hodnocení
Karen D. Páry New Zealand, 16. ledna 2016
nice and clean, good location

clean, helpful staff, quiet rooms
8,7
Nahlásit hodnocení
Diane P. Páry Australia, 16. ledna 2016
Good quality hotel in a central location

Central Location, Quiet Rooms, Immaculate presentation
8,3
The only issue was difficulty in changing our booking dates as we had booked through Agoda, and had paid upfront. This was a complicated process, and I would not use a booking agency again - I would book the hotel by contacting them directly.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Ibis Wellington Hotel WellingtonIbis Wellington Hotel Wellington - LobbyIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - KoupelnaIbis Wellington Hotel Wellington - RestauraceIbis Wellington Hotel Wellington - RestauraceIbis Wellington Hotel Wellington - RestauraceIbis Wellington Hotel Wellington - Exteriér hoteluIbis Wellington Hotel Wellington - Jídlo a nápojeIbis Wellington Hotel Wellington - VchodIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - VyhlídkaIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Jídlo a nápojeIbis Wellington Hotel Wellington - RecepceIbis Wellington Hotel Wellington - Obchod s kávou / kavárnaIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Exteriér hoteluIbis Wellington Hotel Wellington - Exteriér hoteluIbis Wellington Hotel Wellington - Obchod s kávou / kavárnaIbis Wellington Hotel Wellington - OkolíIbis Wellington Hotel Wellington - Pokoj pro hostyIbis Wellington Hotel Wellington - Exteriér hoteluIbis Wellington Hotel Wellington - Exteriér hoteluIbis Wellington Hotel Wellington - Koupelna


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B06