Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

iclub Wan Chai Hotel

211 Johnston Road, Wanchai, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Regal iClub Hotel
iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartmá iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Fitness prostory iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Jídlo a nápoje iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Lobby iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Lobby iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Lobby iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Wanchai Počet pokojů: 99
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 2904 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,5
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
5,9
Všechna hodnocení (2904)
Seřazeno podle:
Milan Z. Jednotlivci Czech Republic, 21. prosince 2011
poloha v centru

poloha, nízká cena, internet na pokoji zdarma
6,3
byl prázdný minibar, velmi chudá snídaně,nebyl žádný výhled z hotelu, ale hotel je umístěn v centru wanchai, okolo jsou bary a restaurace, blízko od mtr, wifi internet na pokoji zdarma, pokoj byl čistý, minibar byl bohužel prázdný,ideální pro přespání na krátkou dobu, po skončení pobytu možnost využití schuttle busu na letiště za poplatek hkd
Chorng H. Obchodní cestující Malaysia, 27. května 2015
comfortable room, clean and good location.

location - excellent , clean and comfortable , value for money
7
Hui Y. Skupiny Singapore, 25. května 2015
value for money

location, clean, comfort
8
I was there with my mother for 3 nights, room is clean, bright and bigger than usual HK standard. Location is great, 3 mins walk to MTR station and tram line is just infront of the hotel. Many eateries around, happy with the stay.
Ka L. Páry Hong Kong, 23. května 2015
2 rooms share a common area

Location
6
Hv microwave and refrigerator in common area which shared by 2 rooms.. A bit odd for this setting
Rosary C. Páry Philippines, 21. května 2015
Best hotel and affordable hotel

I love the interior design of hotel
9,7
House keeping people are very friendly despite of language barrier & the hotel is very accesible to the city
Lai N. Páry Hong Kong, 14. května 2015
Convenience to stay

Competitive price, Convenience, free upgrade
5
Siu F. Páry Hong Kong, 13. května 2015
room good

roome good
8
Jack C. Jednotlivci United States of America, 12. května 2015
Great service from staff

Service, location, cleaniness
9,3
Yeo D. Obchodní cestující Singapore, 9. května 2015
Good location but TINY room

Location, lots of restaurants around
4
Bad experience as my room is real TINY compare to my colleagues. I am not sure why the rooms have different sizes as we all reserved the queen bed. My advice is if you want to stay at this hotel, go for the premium room, dont bother to book the basic queen bed rooms. Literally I need to put my luggage on the bed, no space to even put on walk way! totally disappointed with the room layout and size. WONT go back again as its a very bad experience
Nok H. Páry Hong Kong, 4. května 2015
Good location

Good location, free upgrade, friendly staff
7,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

iclub Wan Chai Hotel Hong Kongiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartmáiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Fitness prostoryiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Lobbyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Lobbyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Lobbyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - iclub Wan Chai Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3A08