Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

iclub Wan Chai Hotel

211 Johnston Road, Wanchai, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Dříve : Regal iClub Hotel
iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartmá iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Fitness prostory iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Jídlo a nápoje iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Lobby iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pub/lounge iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Lobby iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Lobby iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Lobby iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Lobby iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Koupelna
Oblast: Wanchai Počet pokojů: 99
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 2975 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,5
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,0
Všechna hodnocení (2975)
Seřazeno podle:
Milan Z. Jednotlivci Czech Republic, 21. prosince 2011
poloha v centru

poloha, nízká cena, internet na pokoji zdarma
6,3
byl prázdný minibar, velmi chudá snídaně,nebyl žádný výhled z hotelu, ale hotel je umístěn v centru wanchai, okolo jsou bary a restaurace, blízko od mtr, wifi internet na pokoji zdarma, pokoj byl čistý, minibar byl bohužel prázdný,ideální pro přespání na krátkou dobu, po skončení pobytu možnost využití schuttle busu na letiště za poplatek hkd
Nahlásit hodnocení
Chorng H. Obchodní cestující Malaysia, 25. srpna 2015
Good location. Clean and comfortable

GOOD LOCATION. CLEAN AND COMFORTABLE. VALUE FOR MONEY
7
Excellent. Value for money
Nahlásit hodnocení
Siu K. Páry Hong Kong, 24. srpna 2015
Good stay and clean

Big room, clean room, good location
7,3
Nahlásit hodnocení
Ben M. Obchodní cestující United States of America, 10. srpna 2015
Good location, pleasant room

Location, cost, bed
9,3
The bed I was given was extremely soft - some hotel beds in this world are so-so, but it was very, very nice. The room was entirely white, which might not be to everyone's liking, but I appreciated the style. The hotel itself was centrally located, and was easy on my wallet. The only issue that I had was with the keycard - I couldn't get into the room initially, but that was quickly resolved by the staff.
Nahlásit hodnocení
Jayaprakash A. Rodiny s malými dětmi Australia, 8. srpna 2015
Good Experience Overall

AC, Room Cleaning, Spacious
6,7
Comfortable.
Nahlásit hodnocení
Harry C. Obchodní cestující Malaysia, 8. srpna 2015
Great location. A stone's throw away from F&B

Location, location & location.
7
Overall satisfactory. Walking distance to Wan Chai MTR & a stone's throw away from major F&B. Hotel even provides 24-hours basic drinks & refreshment served on 5th floor. Only complaints are the hotel room was not vacummed during my 2 nights' stay ; the purportedly claimed King-size bed was actually a combination of 2 single beds. Uncomfortable when lying on the center of the "King-size" bed.
Nahlásit hodnocení
James W. Obchodní cestující United Kingdom, 27. července 2015
Vary nice hotel good location

Very nice
9,7
Nahlásit hodnocení
Tien T. Páry Malaysia, 26. července 2015
Nice hotel

Good location, near shopping area and clean.
8
Second time stay the hotel, so far so good even is stay different room type as first time.
Nahlásit hodnocení
Lai C. Páry Singapore, 23. července 2015
Surprisingly Good Location Hotel

Good location; many good eateries near hotel, especially the recently recommended 1-starred Michelin roasted goose; Convenience.
7
Generally and overall our stay is quite good and enjoyable, the hotel is very clean, would be better if they can upgrade the bed - we requested for a Queen size but seems like they only provide a Twin and the bed is quite bouncy...that is the only issue we felt strongly about.
Nahlásit hodnocení
Casey R. Obchodní cestující Philippines, 22. července 2015
Location

Location, Comfort, value for money
9,3
The Hotel location is very good for business travelers and the hotel staff are very helpful
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

iclub Wan Chai Hotel Hong Kongiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartmáiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Fitness prostoryiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Lobbyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pub/loungeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Lobbyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Lobbyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Lobbyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Lobbyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Koupelna

Hodnocení zákazníků - iclub Wan Chai Hotel, Hong Kong

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B01