Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

iclub Wan Chai Hotel

211 Johnston Road, Wanchai, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Regal iClub Hotel
iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartmá iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Fitness prostory iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Jídlo a nápoje iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Lobby iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Lobby iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Lobby iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Wanchai Počet pokojů: 99
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 2902 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,5
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,0
Všechna hodnocení (2902)
Seřazeno podle:
Milan Z. Jednotlivci Czech Republic, 21. prosince 2011
poloha v centru

poloha, nízká cena, internet na pokoji zdarma
6,3
byl prázdný minibar, velmi chudá snídaně,nebyl žádný výhled z hotelu, ale hotel je umístěn v centru wanchai, okolo jsou bary a restaurace, blízko od mtr, wifi internet na pokoji zdarma, pokoj byl čistý, minibar byl bohužel prázdný,ideální pro přespání na krátkou dobu, po skončení pobytu možnost využití schuttle busu na letiště za poplatek hkd
Ka L. Páry Hong Kong, 23. května 2015
2 rooms share a common area

Location
6
Hv microwave and refrigerator in common area which shared by 2 rooms.. A bit odd for this setting
Rosary C. Páry Philippines, 21. května 2015
Best hotel and affordable hotel

I love the interior design of hotel
9,7
House keeping people are very friendly despite of language barrier & the hotel is very accesible to the city
Lai N. Páry Hong Kong, 14. května 2015
Convenience to stay

Competitive price, Convenience, free upgrade
5
Siu F. Páry Hong Kong, 13. května 2015
room good

roome good
8
Jack C. Jednotlivci United States of America, 12. května 2015
Great service from staff

Service, location, cleaniness
9,3
Yeo D. Obchodní cestující Singapore, 9. května 2015
Good location but TINY room

Location, lots of restaurants around
4
Bad experience as my room is real TINY compare to my colleagues. I am not sure why the rooms have different sizes as we all reserved the queen bed. My advice is if you want to stay at this hotel, go for the premium room, dont bother to book the basic queen bed rooms. Literally I need to put my luggage on the bed, no space to even put on walk way! totally disappointed with the room layout and size. WONT go back again as its a very bad experience
Nok H. Páry Hong Kong, 4. května 2015
Good location

Good location, free upgrade, friendly staff
7,7
Ying Y. Obchodní cestující Hong Kong, 4. května 2015
Good location, 5 mins away from Wanchai station

Location , location , location
6,3
Grace T. Páry United States of America, 3. května 2015
Clean, Bright, Good Location

Location, English-speaking staff, Bright
8
I got this for my parents and based on their feedback, they really enjoyed it. I had booked the Cosmopolitan hotel last time and iClub was leaps and bounds better. It's very well lit and pretty spacious for a HK hotel. You need to understand that everything in HK is tiny, but this hotel had the advantage of seeming bright and airy (in the rooms), with soft white lighting and lots of mirrors. Hotel staff had great English and my dad had a great tuck-in at breakfast, so I assume it was pretty good. Location is about 5 min from the Wan Chai MTR and has a bunch of good restaurants nearby. The wet market is also about 2 min away, so it's a great place for fresh fruits. The iconic Crystal Jade restaurant is about a 1 min away at the top of Tai Yau Building.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

iclub Wan Chai Hotel Hong Kongiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartmáiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Fitness prostoryiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Lobbyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Lobbyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Lobbyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - iclub Wan Chai Hotel, Hong Kong

AM-AGWEB-4E06