Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Imm Thaphae Chiang Mai Hotel

17/1 Kotchasarn Road, Chang Klan, Muang, Tha Phae, Chiang Mai, Thajsko 50100

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 2750 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
9,1
Personál
7,4
Stav hotelu/čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (2750)
Seřazeno podle:
Libor K. Jednotlivci Czech Republic, 19. února 2013
pro nenáročné

dobré místo, skromné služby
6,3
Hotel se nachází ve výborném místě, vhodný pro nenáročné cestovatele. Snídaně se podávají ve dvoraně, do které vedou dveře ze všech pokojů. V praxi to znamená automatický budíček pro všechny hned, když se začínájí podávat snídaně (v 6.30). V hotelu není výtah, což je docela otrava, pokud máte těžký kufr.
Apisara P. Páry Thailand, 16. května 2016
Great Location
6
Nice location, easy to get to walking street
Matthew P. Páry United States of America, 15. května 2016
My regular go to in CM when I want to be around th
5,7
It's all around just perfect for our needs. Can't beat the location for weekend walking street. And close to everything around the Gate as mentioned. Only thing is best to request a room away from the breakfast area which is noisy in the morning if you are not an early morning person like me. This is my go to hotel in CM.
Ng W. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 9. května 2016
Good Location, Hotel is clean
4,7
Good Location, Hotel is clean, well maintained. But the reception staff not so friendly. Also, poor breakfast served.
Sukanya K. Páry Thailand, 30. dubna 2016
Good Location
6
Good Location on Thaphe gate, easy to across to old town, staff is helpful
Sirima S. Jednotlivci Thailand, 25. dubna 2016
small room , only front desk for information and a
4,3
Very noisy floor cleaning machine while I was there in the whole afternoon. No service or luggage trolley for luggare carrying to room but very close to tourist points in Chiangmai old city area and the airport. Front desk staffs are nice and helpful but hotel should have more staffs such as doorman ,etc.
Kreethapon S. Jednotlivci Thailand, 13. dubna 2016
Location
4
Nice location, staffs were just fine. Breakfast was not that good to pay!
Cheng H. Páry Singapore, 3. dubna 2016
Good location & friendly staff
6,3
The location is great. Near old town and plenty of eateries nearby too. Staff are friendly and helpful. This is my 2nd stay in Imm Thaphae Chiang Mai Hotel and will certainly be back whenever I am visiting Chiangmai.
Lanlalit K. Skupiny Thailand, 30. března 2016
Convenient
5,7
It is located in a very convenient location, in the same building with McDonald's. Everything is great but I have some problem with mosquito in the room.
Preeyakorn V. Skupiny Thailand, 29. února 2016
Good

Great Location, friendly staff , poor breakfast
8,3
1 z 1 hodnocení
Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang MaiImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Pokoj pro hostyImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Pokoj pro hostyImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - LobbyImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Interiér hoteluImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Pokoj pro hostyImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - RestauraceImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Interiér hoteluImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Interiér hoteluImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Pokoj pro hostyImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - VybaveníImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Pokoj pro hostyImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Exteriér hoteluImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - VybaveníImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - RecepceImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Interiér hoteluImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Interiér hoteluImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Pokoj pro hostyImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Pokoj pro hostyImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Pokoj pro hostyImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Pokoj pro hostyImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Interiér hoteluImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - VyhlídkaImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Pokoj pro hostyImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Rekreační zařízeníImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Rekreační zařízeníImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Pokoj pro hostyImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Pokoj pro hostyImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Pokoj pro hostyImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - RestauraceImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - RecepceImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Pokoj pro hostyImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Pokoj pro hostyImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - RecepceImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - RecepceImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Pokoj pro hostyImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Interiér hoteluImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Prostory pro setkávání


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03