nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Imperial Hotel Hong Kong - Vchod Imperial Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Imperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Imperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Imperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Imperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Imperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Imperial Hotel Hong Kong - Lobby Imperial Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Imperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Imperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Imperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Imperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakce
Imperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti Imperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti Imperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti Imperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 225

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 6317 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,8
Poloha
8,9
Personál
6,6
Stav hotelu / čistota
6,7
Pokojový komfort/standard
6,9
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (6317)
Seřazeno podle:
Pui Y. Obchodní cestující Hong Kong, 16. září 2014
budget hotel

near MTR, budget price
6
nice
Mohammad E. Páry Philippines, 15. září 2014
Up there with the worst ever.

the location based on our itinerary
3,7
Terrible. Service is non-existent (understandable), it's so old and smells old. We had to put paper on the floor just so we dont step on the carpet. The pics look nice, but you'll be disappointed when you see it. We're not especially picky, it's just really that bad an experience.
Sheetal J. Obchodní cestující India, 13. září 2014
Best for couple of friends get together or a short

price, location and service
3,7
Good
Floriedie T. Rodiny s malými dětmi Philippines, 12. září 2014
I recommend this hotel

Good location. Friendly staff. Clean.
8,7
Difinetly if we're going back in hongkong we still choose to stay in Imperial hotel.
Wai K. Jednotlivci China, 9. září 2014
good

room,
8
Natthanan V. Jednotlivci Thailand, 9. září 2014
Great location

Great location, small room but clean
7,7
The room is very small but clean. The location is great! Just a few step to iSquare. Overall is good.
Andrew C. Jednotlivci Australia, 9. září 2014
Good Location

Close to TST, Transportation and Shopping
6,7
I don't expect a lot of this hotel but when I was checking in the front desk told me YF for internet is not free which I didn't agree with this but I was too tired to argue.
Ng C. Páry Singapore, 8. září 2014
pleasant and comfortable

service ,food and cleaniess
8
Comfortable and convenient
Theus G. Obchodní cestující New Zealand, 6. září 2014
Great location- disappointing experience.

location, price was ok, staff were good
5,7
On agoda this hotel is billed as having free wifi- decieving. You have to pay 100HKD (about 20USD) for 24 hours wifi access in your room. If you want to use it in the lobby it is free- frustrating money grabbing. It was a big let down. Should all be included... Also the pics for economy room looked bigger than reality.
Nantaporn K. Jednotlivci Thailand, 5. září 2014
Great Location

Great location, convenient for travelling, near tourist attractions
8,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Imperial Hotel Hong KongImperial Hotel Hong Kong - VchodImperial Hotel Hong Kong - Interiér hoteluImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - LobbyImperial Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluImperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakceImperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakceImperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakceImperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakceImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakceImperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiImperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiImperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiImperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - KoupelnaImperial Hotel Hong Kong - KoupelnaImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B05