Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Imperial Hotel Hong Kong - Vchod Imperial Hotel Hong Kong - Lobby Imperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Imperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Imperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Imperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Imperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Imperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Imperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Imperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Imperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Imperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Imperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti Imperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti Imperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti Imperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti
Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Koupelna Imperial Hotel Hong Kong - Koupelna Imperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Imperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Imperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Imperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 225

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 7157 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,8
Poloha
8,9
Personál
6,6
Stav hotelu/čistota
6,7
Pokojový komfort/standard
6,8
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (7157)
Seřazeno podle:
Kok K. Páry Singapore, 1. července 2015
It could be better!

Location is good, near shopping areas and eateries. Friendly hotel service crew. Easy acessible to other locations via MTR or buses.
6,3
Rowdy corridor, bad sound proofing and sewerage smell from toilet was quite unpleasant.
Jane A. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 30. června 2015
Near MTR

Hotel is near mtr , food and shopping
4,3
Imperial hotel is situated along major road , transportation is very accessible . However the hotel is very old . Lobby and hotel facade is quit modern but the room was very much out model. They have tube type TV , old carpet and window curtain is just fabric hanging there .
Rafeek S. Obchodní cestující India, 28. června 2015
Worst hotel I have ever stayed in Hongkong

Location
2,3
Rooms are very small smelly , Very basic amenities , I would rather stay at a service apartment than staying here , wall paper were coming out of the wall , bed is very hard , staffs are very rude and unfriendly , I would pay not more than $50 for such hotel , would never stay here once again .
Ma. C. Jednotlivci Philippines, 28. června 2015
Poor Housekeeping

Location is good
5,3
When i arrived in the hotel around 10am, the reception asked to to go back at 2pm because that is the standard check-in time. So I went out first eat and shop a little so as not to waste my time. Then i came back at around 1230pm and i tried if i can go to my room and they gave me the key to my room. I went up and opened my room. Then suddenly i saw a small cockroach on the wall going down under my bed. I called up the reception and informed them about it and they said they will transfer me to another room. It took 15 more minutes before i got a new room in this hotel.
Sanjay N. Obchodní cestující India, 28. června 2015
Complain

Location
5,3
For early check out. Then left luggage they charge money that is not good
Bergesen C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 28. června 2015
I like the location

Location and convinient
6,7
When you left your luggage after check out you need to pay 10hkd
Resaline R. Páry Philippines, 27. června 2015
Good Location

Location
6
Hawa S. Obchodní cestující Singapore, 26. června 2015
GOOD LOCATION

LOCATION, CONVENIENT AND ACCESIBLE
6,3
I FELT COMFORTABLE BUT IF THEY PROVIDE MORE FACILITY LIKE FREE WI FI, I THINK IT WOULD BE BETTER AND MORE CONVENIENT
Chang S. Rodiny s malými dětmi Singapore, 26. června 2015
A very Good Experience for a 5D4N Stay

Excellent Location (very centralised in Kowloon area), Overall Cleanliness, and Comfortable Bedding
8,7
An overall good experience and will return again. A newly renovated bathroom (a stronger water pressure on the 16F will be better)and corridor to some extent, besides some other touch up in the room. Thank you.
Ngo Q. Obchodní cestující Vietnam, 25. června 2015
good

people & location
9,3
good

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Imperial Hotel Hong KongImperial Hotel Hong Kong - VchodImperial Hotel Hong Kong - LobbyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakceImperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakceImperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakceImperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakceImperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakceImperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiImperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiImperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiImperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - KoupelnaImperial Hotel Hong Kong - KoupelnaImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - KoupelnaImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - KoupelnaImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - KoupelnaImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Vchod


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02