nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Imperial Hotel Hong Kong - Vchod Imperial Hotel Hong Kong - Lobby Imperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Imperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Imperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Imperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Imperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Imperial Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Imperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Imperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Imperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Imperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Imperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti
Imperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti Imperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti Imperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 225

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 6795 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,8
Poloha
8,9
Personál
6,6
Stav hotelu / čistota
6,7
Pokojový komfort/standard
6,8
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (6795)
Seřazeno podle:
Heng K. Páry Singapore, 28. ledna 2015
Good Stay

convenient, comfortable, cleanliness
8,7
I booked for 3 more nights stay after completing my HK Marathon. I went for sight-seeing, good food and enjoyed the cool weather. My first room over-looking Nathan Rd is good. I have thought maybe I could extend it by staying at the same room. But too bad, I am required to change to another room under the same category but no more Nathan Rd view. That is the only regret that I had when staying at Imperial Hotel this time, signing up 2 nights then 3 nights separately.
Christine C. Jednotlivci Indonesia, 26. ledna 2015
nice hotel but old alrealdy

location
5,7
Ng K. Páry Hong Kong, 25. ledna 2015
No comment

Nil
5,7
Nothing special
Bryan U. Skupiny Philippines, 23. ledna 2015
Good location, not so clean, noisy

Location, value for money
6
It was okay. Noise can be heard from other rooms. Room was not so clean
Satyaki S. Rodiny s malými dětmi Singapore, 22. ledna 2015
Visit to Hong Kong

Good location with excellent transport connection inluding from airport. Abundant eating options within walking distance and plenty of shopping around the hotel
7
Great stay
Yu L. Skupiny Singapore, 20. ledna 2015
so so hotel
4
Less than average.
Earl V. Rodiny s malými dětmi Philippines, 19. ledna 2015
Hongkong Traveler

Their location is great and they have a good staff. The price is also just right for the hotel or just a little bit expensive.
6
It is good although the 2 room that we have stayed is small. And the room smells like cigarette when we first got in and until the last day of our stay. I hope they improve the smell of the room.
Mohd F. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 17. ledna 2015
Good hotel

Good location
8
Gd place and location 😃
April M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 17. ledna 2015
Imperial hotel

Best things were: location and accessibility,
7
It was good and hassle-free
Eric U. Rodiny s malými dětmi Philippines, 14. ledna 2015
Great

Location staff cleAnliness
8
Nice

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Imperial Hotel Hong KongImperial Hotel Hong Kong - VchodImperial Hotel Hong Kong - LobbyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluImperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakceImperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakceImperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakceImperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakceImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakceImperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiImperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiImperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiImperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - KoupelnaImperial Hotel Hong Kong - KoupelnaImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B05