nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Imperial Hotel Hong Kong - Vchod Imperial Hotel Hong Kong - Lobby Imperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Imperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Imperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Imperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Imperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Imperial Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Imperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Imperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Imperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Imperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Imperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti
Imperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti Imperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti Imperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 225

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 6943 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,8
Poloha
8,9
Personál
6,6
Stav hotelu / čistota
6,7
Pokojový komfort/standard
6,8
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (6943)
Seřazeno podle:
Rajesh B. Obchodní cestující India, 27. března 2015
😭

nathing
8,7
bed
Rohit S. Obchodní cestující India, 27. března 2015
below expectations

location, price
6
- wifi in rooms was not working - tv in room was not working - reached at 7am, requested for room (as few guests were checking out) but was declined
Chrestian P. Jednotlivci Indonesia, 27. března 2015
Good, need improvement

Follow up
5,7
On my 1st and 2nd visit I have a very small room and had a bad smell (strong wood smell)also the toilet flush are broken and I can't do my morning routine which was very inconvenience. When I extend my stay and the staff give me bigger room with street view which was not bad. Staff are attentive eventough they did not speak English well. Great location, and easy access to everywhere...
Yan P. Obchodní cestující Hong Kong, 26. března 2015
Good location

Good services good location
8
Rita Y. Páry Indonesia, 26. března 2015
good location

location near mtr and shopping. room is so small. And a little bit hard to find food.
7
Hotel good, staff good and location also good
Katerina S. Páry Indonesia, 26. března 2015
Under my expectation

Good location, nice staff, value for money
6
The mattress was hard like rock, i can feel the spring inside the bed. There is no free wifi.
Prangthip X. Jednotlivci Thailand, 25. března 2015
Ideal location for shopping

Ideal location, fast service, and ok room standard
8
Kong P. Jednotlivci Singapore, 23. března 2015
Imperial Hotel
5,3
Tento zákazník pouze ohodnotil hotel a neuvedl žádné poznámky.
Adykin T. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 23. března 2015
no internet in room.....no breakfast.....

near subway station.near avenue star.easy to find food
5,3
Robert C. Jednotlivci Philippines, 22. března 2015
No free wi fi in the room...

location only
4,7
well, the aircon is not cool, and the room is very small, and i dont know if the room that i paid is what i get.. i think that room is the lowest price but i paid the 2nd highest room in their advertisement... we deposit 500 hongkong dollar, no credit card no other currency.. i waited so long in the lobby.. cause they said their cleaning the room.. i was felt asleep already and suddenly 2 couples check in and they go straight to the elevator...ohh at that time i tell to the front desk if our room is already ready.. the girl said yes... hahaha..and one thing the wi fi is free in the lobby but in the room they will charge 100 hongkong per day or 150 hongkong....some hotels are free..

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Imperial Hotel Hong KongImperial Hotel Hong Kong - VchodImperial Hotel Hong Kong - LobbyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluImperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakceImperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakceImperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakceImperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakceImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakceImperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiImperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiImperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiImperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - KoupelnaImperial Hotel Hong Kong - KoupelnaImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - KoupelnaImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - KoupelnaImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - KoupelnaImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B03