nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Imperial Hotel Hong Kong - Vchod Imperial Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Imperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Imperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Imperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Imperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Imperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Imperial Hotel Hong Kong - Lobby Imperial Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Imperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Imperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Imperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Imperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakce
Imperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti Imperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti Imperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti Imperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí Imperial Hotel Hong Kong - Okolí
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 225

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 6465 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,8
Poloha
8,9
Personál
6,6
Stav hotelu / čistota
6,7
Pokojový komfort/standard
6,8
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (6465)
Seřazeno podle:
Glenn Y. Rodiny s malými dětmi Philippines, 29. října 2014
Location Location Location

Location, English speaking staff, Near to good chinese food
6,7
pleasant and enjoyable
Michael L. Skupiny Philippines, 28. října 2014
Value for Money

Value for Money
8
Eden T. Rodiny s malými dětmi Philippines, 28. října 2014
convenient location

location location location
4,7
not so good. my son had a skin allergy and asthma attack because the room was not properly cleaned. so many dust under the bed and room smelled of cigarettes. to add no wifi inside the room
Arfah A. Páry Singapore, 26. října 2014
Best Location Hotel

5 min walk to Mtr, close to tourist attractions,
6,7
Worthwhile, very convenient. MTR 5 mins walk from hotel
Mun Y. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 26. října 2014
Family Travel

Best location, Great Shopping and Easy Access
7
Location was in the middle of everything, Shopping, Food and MTR. This enable my family to spend more leisure time even until late hours. We had a bad experience with a pharmacy just next to hotel where we tried to looked for medicine for my wife, the guy offered a difference unknown brand, we declined and he voiced out vulgar wordings to us. But we didn't let that spoiled our mood. I would probably come back to stay due to it's value for money at a prime location.
Michael L. Jednotlivci Philippines, 26. října 2014
Value for your money

Location, Price, Cleanliness
8
It was a pleasant stay and very accessible to everything in the city!
Silvio R. Obchodní cestující Malta, 26. října 2014
Very shaby for the price

Location and staff
5,3
Across the border in Shenzhen, you get two or three times better deals in both price and quality.
Rosette F. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 26. října 2014
Satisfactorily good.

Location, value for money,
5,7
The room was cold except for the pillows which were foams and was so hard, the thick blankets need to be laundried
Leomel R. Páry Philippines, 23. října 2014
Poor

accessible to shopping area
3,3
I will never get back to this hotel. If only it's location that it's very convenient for all the nearby shopping areas, then this hotel would be very lousy. I usually check in with other hotels abroad and I check out early, I can always leave the luggages at the concierge for free. But for imperial, you have to pay HKG 5 per baggage, depending on the size. The room was so small and dark, no toiletries at the onset, carpet is so stinky, no free wi fi at the room. Wifi at the lobby is so slow.
Marlene M. Jednotlivci Denmark, 23. října 2014
Busy, noise and smelly

Location, location and location
5,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Imperial Hotel Hong KongImperial Hotel Hong Kong - VchodImperial Hotel Hong Kong - Interiér hoteluImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - LobbyImperial Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluImperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakceImperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakceImperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakceImperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakceImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - Blízká atrakceImperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiImperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiImperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiImperial Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - OkolíImperial Hotel Hong Kong - KoupelnaImperial Hotel Hong Kong - KoupelnaImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyImperial Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3A04