nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Innotel

11 Penang Lane, Orchard, Singapur 238485 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Innotel Singapur - Pokoj pro hosty Innotel Singapur - Pokoj pro hosty Innotel Singapur - Pokoj pro hosty Innotel Singapur - Pokoj pro hosty Innotel Singapur - Pokoj pro hosty Innotel Singapur - Pokoj pro hosty Innotel Singapur - Pokoj pro hosty Innotel Singapur - Pokoj pro hosty Innotel Singapur - Pokoj pro hosty Innotel Singapur - Pokoj pro hosty Innotel Singapur - Pokoj pro hosty Innotel Singapur - Pokoj pro hosty Innotel Singapur - Pokoj pro hosty Innotel Singapur - Pokoj pro hosty Innotel Singapur - Pokoj pro hosty Innotel Singapur - Koupelna
Innotel Singapur - Exteriér hotelu Innotel Singapur - Exteriér hotelu Innotel Singapur - Recepce Innotel Singapur - Recepce Innotel Singapur - Lobby Innotel Singapur - Lobby Innotel Singapur - Interiér hotelu Innotel Singapur - Obchod s kávou / kavárna Innotel Singapur - Obchod s kávou / kavárna Innotel Singapur - Restaurace Innotel Singapur - Noční klub Innotel Singapur - Noční klub
Oblast: Orchard Počet pokojů: 70
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 2040 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,8
Personál
8,2
Stav hotelu / čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (2040)
Seřazeno podle:
Kaitlin K. Jednotlivci United States of America, 19. srpna 2014
Great hotel!

Customer service, location, cleanliness
10
Great hotel! The staff at the hotel were SO helpful and always pleasant.. Some of the best service I've experienced at a hotel. I think the name of the gentleman who helped us everyday was SS Rejan- he was the best! The location is great, it's walking distance to a bunch of great bars and restaurants as well as around the corner from a major subway hub that made it seamless to get around the city. The hotel was very clean also. A very pleasant stay as a whole, would definitely stay again.
Aditya I. Obchodní cestující Indonesia, 12. srpna 2014
Hotel for Singapore shopping

Location, Friendly Staff, no nonsense
8
The hotel has strategic location near MRT station, and the staffs are attentive.
Yue C. Skupiny China, 12. srpna 2014
Super nice

location, environment, crew
8
Yue C. Skupiny China, 11. srpna 2014
Super nice

location, environment, crew
8
Super nice!!!!
Amin S. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 10. srpna 2014
Friendly staff hotel

friendly staff, comfort, near mrt
6,7
The best things about this hotel are located beside park mall, near mrt and plaza singapore. However, i think price for this hotel is too high. No swimming pool and breakfast.
Naporn P. Obchodní cestující Thailand, 6. srpna 2014
pleasant stay

fully equipped, strategic location, friendly staff
9,3
great hotel, affordable price
Chor N. Rodiny se staršími dětmi Cambodia, 5. srpna 2014
that really fantastic will i am stay at there

close to shopping area .value for money .friendly staff
6,3
I am really enjoy my stay at the Golden House hotel and i will gonna go to stay there again for my next holiday
Cheah C. Skupiny Malaysia, 2. srpna 2014
Pricey for standard 3*

Cleanliness, location& staff
6
Only few good factors to rebook again,Location convenience was good as across was Plaza Singapura and MRT main exchange .. Room Environment was clean ,but thin walls - easy to hear neighbors noise - checkin late and early price paid for hotel disappointed in No amenities , no gym ,pool no restaurant , only small bar snack dining cafe ..
Von R. Rodiny s malými dětmi Philippines, 29. července 2014
Good value hotel!

Location, facilities and cleanliness.
8,7
Great! Near MRT and malls. Very clean!
Annie C. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 27. července 2014
Location Near MRT

Clean of room, good location, comfortable bed
7,3
Stay 1 night with my kids, room small but clean. Staffs friendly.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Innotel SingapurInnotel Singapur - Pokoj pro hostyInnotel Singapur - Pokoj pro hostyInnotel Singapur - Pokoj pro hostyInnotel Singapur - Pokoj pro hostyInnotel Singapur - Pokoj pro hostyInnotel Singapur - Pokoj pro hostyInnotel Singapur - Pokoj pro hostyInnotel Singapur - Pokoj pro hostyInnotel Singapur - Pokoj pro hostyInnotel Singapur - Pokoj pro hostyInnotel Singapur - Pokoj pro hostyInnotel Singapur - Pokoj pro hostyInnotel Singapur - Pokoj pro hostyInnotel Singapur - Pokoj pro hostyInnotel Singapur - Pokoj pro hostyInnotel Singapur - KoupelnaInnotel Singapur - Exteriér hoteluInnotel Singapur - Exteriér hoteluInnotel Singapur - RecepceInnotel Singapur - RecepceInnotel Singapur - LobbyInnotel Singapur - LobbyInnotel Singapur - Interiér hoteluInnotel Singapur - Obchod s kávou / kavárnaInnotel Singapur - Obchod s kávou / kavárnaInnotel Singapur - RestauraceInnotel Singapur - Noční klubInnotel Singapur - Noční klubInnotel Singapur - Noční klubInnotel Singapur - Noční klub


AS-AGWEB-3C03