Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Innotel

11 Penang Lane, Orchard, Singapur 238485

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 2439 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,8
Personál
8,3
Stav hotelu/čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (2439)
Seřazeno podle:
Lilian H. Páry Singapore, 21. května 2016
Unexpected staycation
6
It was a last minute decision for a staycation to relax and we wanted somewhere centralized,near orchard and mrt and food option.Innotel has it all.In addition to the comfy bed and cleanliness this boutique hotel turn out to be a gem in orchard. We will return again
Edison B. Páry Philippines, 21. května 2016
Great value for a great location
6,3
Located near 3-MRT lines for easy commuting
Felipe S. Páry Papua New Guinea, 18. května 2016
Location
5,7
Great location and value for money
Meta M. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 15. května 2016
very strategic location
6
will be another stay at this hotel
Sivakolundu S. Obchodní cestující India, 12. května 2016
Great Location
6,3
I had one night to spend in Singapore in transit. This was a good choice owing to its good location. Just a short walk to MRT, shopping etc.
Pang J. Obchodní cestující Malaysia, 9. května 2016
Location. Value for money. Cleanliness. Good servi
6,7
Very convenient location. Value for money. Cleanliness. Very friendly staff and good service.
Cheong Z. Páry Singapore, 8. května 2016
Good location
5,7
Hotel is centralized and convenient to go anywhere.
Fiona C. Jednotlivci Hong Kong, 8. května 2016
very convenient
5,7
location is perfect
Maria C. Skupiny Philippines, 8. května 2016
Excellent
6,7
Excellent service!
Joanne L. Obchodní cestující Singapore, 8. května 2016
Location
6,7
Very good location as my meeting office is just next building...PS is just 10 min walk
1 z 1 hodnocení
Innotel SingapurInnotel Singapur - Exteriér hoteluInnotel Singapur - Exteriér hoteluInnotel Singapur - Exteriér hoteluInnotel Singapur - Exteriér hoteluInnotel Singapur - RecepceInnotel Singapur - RecepceInnotel Singapur - LobbyInnotel Singapur - LobbyInnotel Singapur - LobbyInnotel Singapur - LobbyInnotel Singapur - VybaveníInnotel Singapur - VybaveníInnotel Singapur - Pokoj pro hostyInnotel Singapur - VybaveníInnotel Singapur - RestauraceInnotel Singapur - RestauraceInnotel Singapur - Pokoj pro hostyInnotel Singapur - Interiér hoteluInnotel Singapur - LobbyInnotel Singapur - Pokoj pro hostyInnotel Singapur - Pokoj pro hostyInnotel Singapur - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06