Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Isabelle Garden Hotel and Suites

C8 Isabelle Garden Villas, E Rodriguez Avenue Brgy Moonwalk, Parañaque City, Parañaque, Manila, Filipíny 1709 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hosty Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hosty Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hosty Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Koupelna Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hosty Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hosty Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hosty Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hosty Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Recepce Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Exteriér hotelu Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Lobby Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Vybavení Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Vchod Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hosty Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Koupelna Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hosty
Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hosty Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hosty Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hosty Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Koupelna Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hosty Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hosty Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hosty Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Koupelna Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Interiér hotelu Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hosty Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hosty Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hosty
Oblast: Parañaque Počet pokojů: 50

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,3

na základě 1143 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,9
Poloha
5,8
Personál
6,6
Stav hotelu/čistota
6,6
Pokojový komfort/standard
6,7
Jídlo/stolování
5,3
Všechna hodnocení (1143)
Seřazeno podle:
Lubomir L. Páry Slovakia, 21. března 2013
Hotel blizko letiska

Kusok od letiska,dobre ranajky,dobry pomer ceny a kvality.
7
Hotel blizko letiska,ale taxikarom je to jedno,su rovnako drahi ako pre vzdialene hotely.Ranajky vam donesu na izbu,lebo hotel nema restauraciu.Restauracie su blizko.Ak potrebujete hotel na prespanie medzi dvoma letmi,tak vrele odporucam.
Nahlásit hodnocení
Francois B. Páry United States of America, 16. srpna 2015
OVERRATED

Isabelle Garden Hotel and Suites
4,3
will not stay there or recommend it to anyone. Although close to the airport on paper, very inconvenient way and long/slow way to get there. As we stayed several days, room was never cleaned until the 4th day when we requested it. The worst location possible for anything.
Nahlásit hodnocení
Harold C. Páry United States of America, 7. srpna 2015
very disappointed!!!
3
Taxi from airport ripped me off. Had to make him stop in front of police station. Police took me to hotel. Can't blame hotel but set the tone for Isabelle. Lady at desk was very rude. Asked how much for a 3rd guest and was told not allowed. Also told I was not allowed to get complimentary breakfast since I had to leave 5:30 am. Huge water bugs in room. No bed, just mattress in a loft.
Nahlásit hodnocení
Colin F. Jednotlivci United Kingdom, 21. července 2015
Junkie. Dont stay here

The staff was friendly,
4
Don't stay here. Cockroaches in the rooms especially in the bathroom. My shower did not work, but it was 3 am and I had a 6 am flight, so there was no point in complaining to get a new shower. There were several cockroaches in the bathroom, so I don't know if I would have even showered there. The room was big with a lofted bed, but the AC unit was directly under the lofted bed so almost no cold air reaches the part where you actually sleep. It was very stuffy and uncomfortable while I was trying to sleep. The shuttle to the airport was good but expensive, the lady at the front desk was very nice When I was in the hallway at around 3 am going to check out I saw a 2 or 3 inch cockroach scurry under someone's door. They are somewhat close to the airport, but getting to the hotel is a pain in the ass. I payed a few extra bucks to stay at this hotel to avoid dirtiness and discomfort, but this place was a dive. If I wanted cockroaches and dirty conditions I would have paid the $15-20 US. Bottom line is don't stay here
Nahlásit hodnocení
Sheryll A. Páry Philippines, 19. července 2015
Accessible to airport

Price, accessibility and cleanliness
7,7
It was good cause it is near my relatives and there was parking area for my car.
Nahlásit hodnocení
Kristopher J. Páry Philippines, 24. června 2015
Not Bad

Accomodating personnels, Nice Room, Accessibilty to Airport
8
Nahlásit hodnocení
Stephan M. Jednotlivci Canada, 19. června 2015
OK

location.
7
For just passing through it is good value for money for Manila. Close to the airport was a priority.
Nahlásit hodnocení
Madalina C. Páry Canada, 18. června 2015
Clean place; great for 1 night next to airport

The location and the staff
7,7
Nahlásit hodnocení
Joanes A. Obchodní cestující Philippines, 9. června 2015
isabel

0
3,3
o
Nahlásit hodnocení
Hanson G. Obchodní cestující Philippines, 26. května 2015
Price wise hotel

Price
4,7
Good enough.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Isabelle Garden Hotel and Suites ManilaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hostyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hostyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hostyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - KoupelnaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hostyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hostyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hostyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hostyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - RecepceIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Exteriér hoteluIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - LobbyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - VybaveníIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - VchodIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hostyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - KoupelnaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hostyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hostyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hostyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hostyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - KoupelnaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hostyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hostyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hostyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - KoupelnaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Interiér hoteluIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hostyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hostyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hostyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hostyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hostyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - KoupelnaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hostyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Isabelle Garden Hotel and Suites, Manila

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02