Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Island Pacific Hotel

152 Connaught Road West, Ostrov Hong Kong Západ, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Island Pacific Hotel Hong Kong - Lobby Island Pacific Hotel Hong Kong - Restaurace Island Pacific Hotel Hong Kong - Pub/lounge Island Pacific Hotel Hong Kong - Restaurace Island Pacific Hotel Hong Kong - Jídlo a nápoje Island Pacific Hotel Hong Kong - Fitness prostory Island Pacific Hotel Hong Kong - Fitness prostory Island Pacific Hotel Hong Kong - Bazén Island Pacific Hotel Hong Kong - Bazén Island Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Island Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Island Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Island Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Island Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Island Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Island Pacific Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání
Island Pacific Hotel Hong Kong - Taneční sál Island Pacific Hotel Hong Kong - Restaurace Island Pacific Hotel Hong Kong - Restaurace Island Pacific Hotel Hong Kong - Restaurace Island Pacific Hotel Hong Kong - Restaurace Island Pacific Hotel Hong Kong - Restaurace Island Pacific Hotel Hong Kong - Vyhlídka Island Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Island Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Island Pacific Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Island Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Island Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Ostrov Hong Kong Západ Počet pokojů: 343
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 5677 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
7,3
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (5677)
Seřazeno podle:
Jan D. Skupiny Czech Republic, 5. ledna 2014
v pohodě

pohodový personál, čísté pokoje
8,3
Yu H. Obchodní cestující Hong Kong, 1. července 2015
Clean

Clean and tidy
8
Maria L. Rodiny s malými dětmi Philippines, 1. července 2015
I paid for the nice view

Nice view of the harbour, clean, free shuttle to some areas in hongkong island
7
First, I'd like to mention that I really like the view of the harbour from out room. It's a lovely distraction coming from the hustle and bustle of the Hongkong central and TST. The room is also clean, the staff are nice, they have free shuttle to some vital parts of the hongkong island and they provided me with a mobile wifi that I can bring with me wherever I go while in Hongkong (for this, I was asked to deposit HK$500 just in case I lost it). BUT, I would like to point out these very important downside of the hotel: 1.) The Toilet and bath door is not strategically designed to give free space when go in, when you open the door, you find it very annoying that are left with little space to step in. 2.) To rate your hotel as a 4-star, shouldn't you at least have bidet? I find it hard to understand why you don't have a bidet. 3.) The fridge doesn't have anything in it except for two bottles of water. Seriously? I've been to some hotels like 3-stars and they have F&B items inside the fridge.
Nicky H. Obchodní cestující Singapore, 29. června 2015
Good

Good
6
Nicky H. Obchodní cestující Singapore, 28. června 2015
Good

Good
6
Lim T. Skupiny Malaysia, 27. června 2015
Nice hotel

Full habour view, clean, staff fast respond
8,3
- beautiful full habour view from hotel room - clean & comfortable room although not very big - staff fast respond & helpful - need to walk a bit from MRT station but ding ding bus station just outside from hotel - shuttle bus very puncture - room price a bit expensive although I book early but later got cheaper rate for the same date which unfair to me who book early
Howard C. Páry United Kingdom, 21. června 2015
great location

location, noodle bars, friendly and helpful staff
8,3
The hotel runs an hourly free shuttle service which is great and the MTR is only a few minutes away which opens up the location cheaply and efficiently. The area is home to some wonderful noodle bars if you walk around and take a look. The hotel staff are extremely willing to please, and do. The only downside is the size of the rooms. But this is Hong Kong where space is at a premium. All in all the hotel is what it says it is and we shall return.
Kheng C. Páry Malaysia, 15. června 2015
Pleasant stay and top notch guest service

Convenient location accessible via mtr (short walk) and free shuttle bus service from hong kong mtr station, guest service (friendly, helpful and polite), cleanliness and comfort
8,7
Ma. J. Páry Philippines, 14. června 2015
Very Efficient

Helpful, professional, warm staff, location, facilities
9,7
We were allowed early check-in. Room and services were exactly what was published in their website. Staff from check-in, concierge, to housekeeping was very efficient and helpful. The entire hotel was very clean and smells very good. Two thumbs up!
Glenn G. Obchodní cestující Philippines, 14. června 2015
Very convient

Price
8

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Island Pacific Hotel Hong KongIsland Pacific Hotel Hong Kong - LobbyIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestauraceIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pub/loungeIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestauraceIsland Pacific Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeIsland Pacific Hotel Hong Kong - Fitness prostoryIsland Pacific Hotel Hong Kong - Fitness prostoryIsland Pacific Hotel Hong Kong - BazénIsland Pacific Hotel Hong Kong - BazénIsland Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrumIsland Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrumIsland Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrumIsland Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrumIsland Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrumIsland Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrumIsland Pacific Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníIsland Pacific Hotel Hong Kong - Taneční sálIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestauraceIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestauraceIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestauraceIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestauraceIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestauraceIsland Pacific Hotel Hong Kong - VyhlídkaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIsland Pacific Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIsland Pacific Hotel Hong Kong - Executive LoungeIsland Pacific Hotel Hong Kong - KoupelnaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIsland Pacific Hotel Hong Kong - KoupelnaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIsland Pacific Hotel Hong Kong - KoupelnaIsland Pacific Hotel Hong Kong - KoupelnaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Island Pacific Hotel, Hong Kong

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

SG-AGWEB-6B07