nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Island Pacific Hotel

152 Connaught Road West, Ostrov Hong Kong Západ, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Island Pacific Hotel Hong Kong - Lobby Island Pacific Hotel Hong Kong - Restaurace Island Pacific Hotel Hong Kong - Pub/lounge Island Pacific Hotel Hong Kong - Restaurace Island Pacific Hotel Hong Kong - Jídlo a nápoje Island Pacific Hotel Hong Kong - Fitness prostory Island Pacific Hotel Hong Kong - Fitness prostory Island Pacific Hotel Hong Kong - Bazén Island Pacific Hotel Hong Kong - Bazén Island Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Island Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Island Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Island Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Island Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Island Pacific Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Island Pacific Hotel Hong Kong - Taneční sál
Island Pacific Hotel Hong Kong - Restaurace Island Pacific Hotel Hong Kong - Restaurace Island Pacific Hotel Hong Kong - Restaurace Island Pacific Hotel Hong Kong - Restaurace Island Pacific Hotel Hong Kong - Vyhlídka Island Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Island Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Island Pacific Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Island Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Ostrov Hong Kong Západ Počet pokojů: 343
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 5404 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
7,3
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (5404)
Seřazeno podle:
Jan D. Skupiny Czech Republic, 5. ledna 2014
v pohodě

pohodový personál, čísté pokoje
8,3
Carmelita S. Rodiny se staršími dětmi Macau, 25. prosince 2014
Good location. Friendly staff

Have shutle bus. Good location. Near Hong Kong macau ferry terminal
8
Fu C. Jednotlivci United States of America, 25. prosince 2014
Carpet too old

Harbor view, water temperature great, staff helpful
6,3
Shun M. Jednotlivci Hong Kong, 23. prosince 2014
Not bad

Proximity to public swimming pool, Seaview and Quite surrouning
6,3
The stay was ok; room is a bit small and old. Generally clean. I was upgrade to half seaview room and the view was quite nice. However, staff performance is under average. I ordered a bottle opener and the staff did pass me impolitely without saying any service language..
Chon M. Páry Portugal, 23. prosince 2014
Pre Christmas stay

Clean, convenient, comfortable
8,3
Nuryaminah R. Jednotlivci Singapore, 23. prosince 2014
Unexpected

Staff attentiveness, location, room
8,7
I wasn't expecting much of the hotel as I booked it at the last minute when I extended my stay here unplanned. The moment I arrived, the staff were warm and friendly, attentive and efficient. Superb and splendid. Although I reached quite early than the stipulated check-in time, I was immediately offered a room regardless. The room is comfortable, location is convenient and if you get the harbour view, it's lovely! Definitely recommended.
Koh J. Jednotlivci Singapore, 22. prosince 2014
Great harbour view!

Wonderful harbour view! Felt very secure as there was a door latch in addition to the lock on the door as I stayed alone, pls continue to have the door latch! Shuttle service was very convenient :)
9
Wonderful!! Love the harbour view, shuttle service, door latch! Had a relaxing sleep in this hotel :)
Alan S. Páry Canada, 22. prosince 2014
Location Comfort and Wifi

Location Wi Fi Business centre
6
This is my first choice for the neighbourhood and location great walk and view.
Fok C. Obchodní cestující Hong Kong, 21. prosince 2014
nice hotel

nice hotel
7
nice hotel
Ta-Hsin H. Jednotlivci Taiwan, 14. prosince 2014
location location location

location is quite convenient, nice breakfast and friendly staffs
7
room was very standard nothing special but I was solo traveler the only thing that I cared about was location

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Island Pacific Hotel Hong KongIsland Pacific Hotel Hong Kong - LobbyIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestauraceIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pub/loungeIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestauraceIsland Pacific Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeIsland Pacific Hotel Hong Kong - Fitness prostoryIsland Pacific Hotel Hong Kong - Fitness prostoryIsland Pacific Hotel Hong Kong - BazénIsland Pacific Hotel Hong Kong - BazénIsland Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrumIsland Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrumIsland Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrumIsland Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrumIsland Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrumIsland Pacific Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníIsland Pacific Hotel Hong Kong - Taneční sálIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestauraceIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestauraceIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestauraceIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestauraceIsland Pacific Hotel Hong Kong - VyhlídkaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIsland Pacific Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Island Pacific Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3A03