nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Island Pacific Hotel

152 Connaught Road West, Ostrov Hong Kong Západ, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Island Pacific Hotel Hong Kong - Lobby Island Pacific Hotel Hong Kong - Fitness prostory Island Pacific Hotel Hong Kong - Restaurace Island Pacific Hotel Hong Kong - Pub/lounge Island Pacific Hotel Hong Kong - Restaurace Island Pacific Hotel Hong Kong - Bazén Island Pacific Hotel Hong Kong - Bazén Island Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Island Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Island Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Island Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Island Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Island Pacific Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Island Pacific Hotel Hong Kong - Taneční sál Island Pacific Hotel Hong Kong - Restaurace Island Pacific Hotel Hong Kong - Restaurace
Island Pacific Hotel Hong Kong - Restaurace Island Pacific Hotel Hong Kong - Restaurace Island Pacific Hotel Hong Kong - Vyhlídka Island Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Island Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Island Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Ostrov Hong Kong Západ Počet pokojů: 343
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 5244 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
7,3
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (5244)
Seřazeno podle:
Jan D. Skupiny Czech Republic, 5. ledna 2014
v pohodě

pohodový personál, čísté pokoje
8,3
Hiu Y. Rodiny s malými dětmi China, 25. září 2014
Great overall

Location is alright, staff is very nice & helpful and food was good but bit pricey
8,7
Limin K. Jednotlivci Singapore, 23. září 2014
Old Hong Kong

Location, facilities , pricing and conciearge
8,7
I had a great stay at Island Pacific Hotel.I enjoyed the gym and pool, well kept. Rooms were Hong Kong size rooms but comfortable and clean. Although it wasnt near the MTR but the buses and trams made it a convenient location( trams is the best way to see HK). The area has a hipster and vintage feel to it and lots of traditional Hong Kong cafes and food. It is not overly crowded like Causeway bay, wanchai or central. I will definitely stay at island pacific again :)
Ardzuna S. Obchodní cestující Indonesia, 22. září 2014
The best business hotel on West HK Island

Location, room, amenity
9,7
Island Pacific is always my favourite hotel to stay for business trip in HK. It's located not far from Central and very close proximity to Sun Yat Sen Park and Macao Ferry Terminal, it's very convenient to walk everywhere. Compact like others in HK but the staffs friendliness is something that I can't easily forget. I'll still stay at this hotel in the future.
Ni N. Obchodní cestující Indonesia, 19. září 2014
Very good hotel. Very good staff

staff; hotel facility; information. I regret why I checked out to wanchai iclub hotel
7,7
Very really very good. I will stay in that hotel again and will recommend it.
Yi P. Jednotlivci Taiwan, 17. září 2014
helpful!

Free shuttle bus, swimming pool, service
8,7
Andrea A. Páry Philippines, 17. září 2014
Nice place to stay

Hotel staff are friendly, harbour view room was fantastic, neat and clean
8,3
Great place to stay and worth the money.
Nersilane R. Skupiny Philippines, 14. září 2014
Very nice hotel

The rooms (the harbour view specially), the free shuttle and the cheap price.
9
It was good, the hotel is very nice for the price. The room is not big but still fine for 2 persons. The harbour view made our stay amazing :) It's a bit far from the MTR Sheung Wan. But they have the free shuttle 8am- 10pm everyday which make it convenient.
Anna A. Obchodní cestující United States of America, 12. září 2014
Pleasant stay

Staff convenience food
8,3
Very good. Enjoyed my stay
Willian D. Obchodní cestující Brazil, 12. září 2014
good

pool
8
good

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Island Pacific Hotel Hong KongIsland Pacific Hotel Hong Kong - LobbyIsland Pacific Hotel Hong Kong - Fitness prostoryIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestauraceIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pub/loungeIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestauraceIsland Pacific Hotel Hong Kong - BazénIsland Pacific Hotel Hong Kong - BazénIsland Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrumIsland Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrumIsland Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrumIsland Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrumIsland Pacific Hotel Hong Kong - Obchodní centrumIsland Pacific Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníIsland Pacific Hotel Hong Kong - Taneční sálIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestauraceIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestauraceIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestauraceIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestauraceIsland Pacific Hotel Hong Kong - VyhlídkaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Island Pacific Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3A05